Ο Συριακός στρατός απελευθέρωσε 1714 km2 στη ΒΔ Συρία από 19 Δεκέμβρη. Ο συριακός στρατός στα 3χλμ από Atarib……

Image

Ο Συριακός στρατός και οι σύμμαχοί του απελευθέρωσαν περί τα 1714 km2 στη ΒΔ Συρία από τις 19 Δεκέμβρη. Περίπου 458 km2 στην επαρχία Χαλεπίου και γύρω στα 1254 km2 στο κυβερνείο του Ιντλίμπ και έπεται συνέχεια….

H βάση του 46ου Συντάγματος ανακτήθηκε από τον SAA που βρίσκεται τώρα στα 3km από το Atarib.Μοιάζει το σχέδιο είναι να κόψει στα δύο την επαρχία Xαλεπίου για να κάνει πιο πολύπλοκο το πέρασμα μεταξύ Αfrin και Idlib.
Η αντεπίθεση των τρομοκρατών της Hayat Tahrir al-Sham (αλ Νούσρα) που υποστηρίζει η Άγκυρα απωθήθηκε. Το έδαφος έχει καλυφθεί από θραύσματα του TSK και πτώματα από τα κατάλοιπα της Daesh.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ce9aceb1cf84ceb1uhi.png

Ο τούρκικος στρατός οχυρώνει το al Atarib ισχυρές δυνάμεις και οπλισμός, οχήματα έφτασαν σε αυτό και εγκαθιστά νέο παρατηρητήριο στα ΒΔ από αυτό στο Kafr Karmin.

Image

Από 2 Φεβρουαρίου ως σήμερα σύμφωνα με το αντιπολιτευόμενο SOHR μπήκαν στο συριακό έδαφος πάνω από 1900 φορτηγά και στρατιωτικά τουρκικά οχήματα συμπεριλαμβανομένων tanks, οχήματα μεταφοράς προσωπικού, θωρακισμένα, κινητοί αλεξίσφαιροι θάλαμοι φύλαξης και στρατιωτικά radars. Την ίδια περίοδο η Τουρκία ανάπτυξε σε Idlib και Χαλέπι περί τους 6500 στρατιώτες.

dimpenews.com