Επίθεση με μαχαίρι σε ναό στη Μόσχα. Δυο τραυματίες. Αυτός είναι ο δράστης που μαχαίρωσε τον ιερέα…Σατανιστής;;;;

Image

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι επιτέθηκε και τραυμάτισε 2 άτομα σε καθεδρικό ναό στα ΒΑ της Μόσχας ανακοίνωσε το Υπ. Εσωτερικών. Μαχαίρωσε τον ιερέα.

Ο δράστης είναι ο 26χρονος Efim Efimov ο οποίος και συνελήφθηκε. Σύμφωνα με την αστυνομία

κατάγεται από το Lipetsk, που είναι στα 500 km νότια της ρωσικής πρωτεύουσας.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Στο κανάλι Ren, ιερέας του ναού είπε ότι ο επιτιθέμενος έφερε γάντια από καουστσούκ και μια κουκούλα και εισέβαλε στο κεντρικό ιερό. Η επίθεση σημειώθηκε στον καθεδρικό του Αγίου Νικολάου του Θαυματουργού στη Μόσχα, όπου ένας άνθρωπος επιτέθηκε στους ενορίτες με ένα μαχαίρι, υπάρχουν τραυματίες. Σύμφωνα με το Interfax, επικαλούμενο μια ενημερωμένη πηγή, ένας άντρας εισέβαλε σε μια εκκλησία στην οδό Bakuninskaya στην περιοχή Basmanny..

Οι λεπτομέρειες της επίθεσης στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Μόσχα, καθώς και η ταυτότητα του επιτιθέμενου, έγιναν γνωστές.

Όπως αποδείχθηκε, ο 26χρονος ύποπτος Efim Efimov ήρθε στη Μόσχα για να κερδίσει χρήματα από την περιοχή Lipetsk, αναφέρει το τηλεοπτικό κανάλι Life Shot.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, προετοιμαζόταν για μια επίθεση και ήξερε πού να πάει. Προφανώς ήθελε να επιτεθεί στον ιερέα, αλλά τελικά τραυμάτισε έναν ηγούμενο και έναν άλλο νεαρό που βοηθούσε επίσης τον ιερέα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Ο Efimov εξήγησε την ενέργεια του ότι ήταν κατά της υποκρισίας.

Η Ιρίνα Βόλκ, επίσημη εκπρόσωπος του Ρωσικού Υπουργείου Εσωτερικών, επιβεβαίωσε την επίθεση στην εκκλησία και είπε ότι τα θύματα εστάλησαν σε ιατρικές εγκαταστάσεις.

Ο επικεφαλής της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου Kirill Sladkov, με τη σειρά του, δήλωσε στο κανάλι “112” ότι ο επιτιθέμενος ήταν με κουκούλα και ακουστικά. Είχε γυαλιά στο πρόσωπό του και ιατρικά γάντια στα χέρια του. Όταν ο ιερέας πλησίασε έναν παράξενο νεαρό για να μάθει τι συνέβη, έβγαλε ένα μαχαίρι. Οι ηγούμενοι έσωσαν τους βοηθούς από το χτύπημα, αλλά ένας από αυτούς μαχαιρώθηκε στο χέρι, και και δέχθηκε 2 ακόμη μαχαιριές σε λαιμό και στον ώμο.

Image

https://www.vesti.ru/doc.html?id=3240207#/video/https%3A%2F%2Fplayer.vgtrk.com%2Fiframe%2Fvideo%2Fid%2F1996277%2Fstart_zoom%2Ftrue%2FshowZoomBtn%2Ffalse%2Fsid%2Fvesti%2FisPlay%2Ftrue%2F%3Facc_video_id%3D827226

Μάλλον είναι σατανιστής ο δράστης οπαδός της dark κουλτούρας στο παρελθόν έχουν γίνει αντίστοιχες επιθέσεις και μάλιστα με νεκρούς κατά κληρικών στη Ρωσία..Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία εισβάλλοντας στο ναό πήγε απευθείας στο ιερό στον ιερέα και όταν ο βοηθός του επιχείρησε να τον σταματήσει ο δράστης τον χτύπησε κραυγάζοντας , “δαίμονες εγώ θα σας σκοτώσω!”.

dimpenews.com