ΣΟΚ: H Eλλάδα χθες τη νύχτα δέσμευσε νοσοκομειακές κλίνες για να δεχθεί Τούρκους στρατιώτες που τραυματίστηκαν στο Ιντλίμπ.

Όταν χθες χτυπήθηκαν δεκάδες Τούρκοι στρατιώτες του τούρκικου στρατού κατοχής-εισβολής στο συριακό κυβερνείο του Ιντλίμπ από συριακή και ρώσικη αεροπορία η Ελλάδα σύμφωνα με αξιόπιστη πληροφορία έθεσε σε πλήρη ετοιμότητα νοσοκομειακές μονάδες και δέσμευσε κλίνες για εισαγωγή Τούρκων στρατιωτών που ήταν πολυτραυματίες στο Ιντλίμπ.Τα τούρκικα νοσοκομεία είχαν μπλοκάρει καθώς τα χειρουργεία είχαν πληρότητα και το σύστημα είχε υπερφορτωθεί ειδικά στο Νότο και καθώς κάθε ολιγωρία η χρονοτριβή θα απέβαινε μοιραία γι αυτούς…

Η πληροφορία που προέρχεται από δυτικόφωνη πολύ αξιόπιστη πηγή συγκεκριμένης ευρωπαϊκής υπερδύναμης που παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τα γεγονότα στο Ιντλίμπ πρέπει άμεσα να διαψευσθεί ή να επιβεβαιωθεί από την ηγεσία του Υπ. Άμυνας κι αυτή του Υγείας. Την ώρα που έχουν να δώσουν μια μάχη πρώτης γραμμής με κωρονοιό ώστε να μην εξελιχθεί σε πανδημία,επιδημία αυτοί ασχολούνται με την περίθαλψη των ταγμάτων υποστήριξης της αλ Νούσρα στο Ιντλίμπ, του τούρκικου στρατού κατοχής;;;

Αν επαληθευθεί έγινε στα πλαίσια μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, ή στ΄όνομα της ΝΑΤΟ-ικής αλληλεγγύης….

Η Τουρκία παραδέχθηκε πως είχε 33 νεκρούς στρατιώτες και 30 τραυματίες στους χθεσινούς βομβαρδισμούς του TSK από Σύριους και Ρώσους.Ωστόσο ότι οι απώλειές ήταν πολύ μεγαλύτερες αποδεικνύεται κι από το γεγονός ότι η λογοκρισία Ερντογάν έριξε χθες το twitter..

dimpenews.com

One thought on “ΣΟΚ: H Eλλάδα χθες τη νύχτα δέσμευσε νοσοκομειακές κλίνες για να δεχθεί Τούρκους στρατιώτες που τραυματίστηκαν στο Ιντλίμπ.

Comments are closed.