ΕΚΤΑΚΤΟ Αλλαγή στρατιωτικού δόγματος εξαγγέλει ο Ερντογάν: σταματάει ο πόλεμος μεταξύ μουσουλμάνων (fitna) στο Ιντλίμπ…Κι επομένως αρχίζει κατ΄εξοχήν τζιχάντ κατά χριστιανικής Ευρώπης δηλ. Ελλάδας (dar al Harb)

O Recep Tayyip Erdogan περνάει αστραπιαία σ΄αλλαγή στρατιωτικού δόγματος και δια της εις άτοπον απαγωγής ορίζει το νέο εχθρό. Διακήρυξε σήμερα από τζαμί της Κων/πολης πως σταματάει ο fitna o πόλεμος μεταξύ μουσουλμάνων, εννοεί τoν πόλεμο που διεξήγαγε στη Συρία κι εμμέσως πλην σαφώς αναγγέλει πως αρχίζει το κατ΄εξοχήν τζιχάντ κατά χριστιανών κατά Dar al-Harb, « κόσμο/τομέα πολέμου» δηλ. με βάση τις τελευταίες εξελίξεις κατά Ελλάδας και δήθεν χριστιανικής Ευρωπαϊκής Δύσης.

Υπενθύμισε τη χθεσινή συμφωνία με Ρωσία για εκεχειρία στο Idlib, « Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά ένας τέτοιος πόλεμος μεταξύ των μουσουλμάνων θα τελειώσει»,είπε…

Ο Erdogan συμμετείχε στην προσευχή της Παρασκευής στο τζαμί Büyük Çamlıca.Ο Erdogan συνοδευόταν από τον επικεφαλή επικοινωνιών Fahrettin Altun, τον κυβερνήτη της Πόλης Ali Yerlikaya, το διευθυντή Αστυνομίας της Πόλης Mustafa Caliskan και τον περιφερειάρχη του κόμματός τους Bayram Senocak.

Ο Erdoğan απευθύνθηκε στην ούμα μέσα στο τζαμί μετά την προσευχή..

Άνοιξε το λόγο του ευχόμενος όπως ο πολυεύσπλαχνος Allah δείξει έλεος στους μάρτυρες (εννοούσε τους νεκρούς στρατιώτες του στο Ιντλίμπ) κι στους προγόνους στρατηλάτες και πολεμιστές κι ευχήθηκε να γίνει αποδεκτή η προσευχή της Παρασκευής από τον Αλλάχ..

Ο Erdogan, αναφερόμενος σ΄επιχείρηση Ασπίδα Άνοιξης στο Ιντλίμπ αλλά και στη Λιβύη είπε:

“Είχαμε μάρτυρες. Τελικά κάτσαμε χθες στο ίδιο τραπέζι και καταλήξαμε στην κήρυξη εκεχειρίας στο Ιντλίμπ. Ελπίζουμε ότι αυτή θα διαρκέσει.Έτσι θα τεθεί τέλος στον πέλεμο μουσουλμάνων κατά μουσουλμάνων… Ελπίζω ότι οι λεπτομέρειες αυτού του έργου θα συζητηθούν ως τις 15 τρέχοντος. “

YΓ « Fitna », σημαίνει πόλεμος στην καρδιά του ισλάμ κι αποτελεί την ανώτερη απειλή για την κοινότητα των πιστών του.Η « fitna », είναι ένα αποπροσανατολισμένο djihad που στρέφεται κατά αυτών που ξεκίνησαν τον πόλεμο, πάντα μουσουλμάνων.Αντίθετα ο ιερός πόλεμος τζιχάντ έχει ως στόχο το θρίαμβο του ισλάμ και την επέκτασή του στον κόσμο των απίστων τον Dar al-Harb.

Το αραβόφωνο RT τώρα δδίνει εικόνα σύγκρουσης στον Έβρο μεταξύ των αταυτοποίητων του Ερντογάν κι ελληνικών αρχών .. η σπίθα άναψε .. ακούγονται σειρήνες κι άλλα πολλά

dimpenews.com