ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΜΟΣ Γυρίσαμε στους ”οίκους εκκλησίες” στα πρωτοχριστιανικά χρόνια καθώς ο Πρωθυπουργός είπε «τα θρησκευτικά καθήκοντα να γίνονται όσο το δυνατόν στο σπίτι”.

Γυρίσαμε στους ”οίκους εκκλησίες” στα πρωτοχριστιανικά χρόνια αφού πριν λίγο ο Έλληνας Πρωθυπουργός τόνισε «τα θρησκευτικά καθήκοντα πρέπει κι αυτά να προσαρμοστούν και να εκτελούνται όσο είναι δυνατόν από το σπίτι, ώστε να αποφεύγονται οι μεγάλες συναθροίσεις», είπε ο Έλληνας Πρωθυπουργός..

Το κλίμα των ημερών θυμίζει ημέρες διωγμών επί ρωμαϊκής αυτοκρατορίας αφού οι χριστιανοί όπως και σήμερα κατηγορήθηκαν πρωτίστως για το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Τότε τους κατηγορούσαν πως έκαναν ανοσιουργήματα και βαμπιρισμό και σήμερα τους κατηγορούν ότι είναι τα στίγματα και οι μολυσμένοι επειδή μετέχουν του κοινού ποτηρίου και έτσι διαδίδουν ασθένειες…..Η Δύση έφερε το πυκνό σκοτάδι. Βασίλεψε…

Δηλ. ουσιαστικά υπάρχει από σήμερα ημιαπαγόρευση εκκλησιαστικών συναθροοίσεων μόνο που εκκλησία είναι ακριβώς αυτό συνάθροιση πιστών . Οπότε από σήμερα και επίσημα ο χριστιανισμνός στην Ελλάδα είναι σε καθεστώς ημιπαρανομίας. Καθένας που θα καταφεύγει στο ναό θα θεωρείται ύποπτο μολυσμού. Η Εκκλησία από καθαρτήριο βαπτιστήριο γίνεται ακάθαρτη για τους νεοπαγείς αστέρες της πολιτικής μας στη χώρα που με διάταγμα Θεοδοσίου για α΄φορά ο χριστιανισμός έγινε επίσημη θρησκεία.

Από σήμερα οι χριστιανοί στοχοποιούνται ως η πηγή και η ρίζα του κακού στη χώρα μας.

Από σήμερα στην Ελλάδα ισχύει εν μέρει ότι και στη Σ Αραβία για χριστιανούς. Εκεί συλλαμβάνονται οι χριστιανοί ακόμη κι όταν προσεύχονται στα σπίτια τους στην Ελλάδα τους παραχωρείται η κατ΄οίκον εκκλησία και τα τηλε-κηρύγματα στα πρότυπα των ευαγγελικών αμερικανοπροτεσταντών.

Από σήμερα επιβάλονται περιοριστικοί όροι στην θρησκευτική έκφραση. Καταπίεση θρησκευτικής συνείδησης και περιορισμός θρησκευτικών ελευθεριών. Και μάλιστα επιλεκτικά κατά χριστιανών.

Αύριο κ. Πρωθυπουργέ θα μας καλέσετε να δώσουμε αγώνα υπέρ ποιών Βωμών κι εστιών;;;Tα σπίτια μας τα πήραν οι τράπεζες και τις εκκλησίες τις θέτετε σε εν μέρει περιορισμό….Αύριο κ. Πρωθυπουργέ θα μας καλέσετε να υπερασπιστούμε τι , το έδαφος, σκέτο χώμα, το οικόπεδο το προνομιακό της Μεσογείου όπως λένε οι ξένοι, το αεροπλανοφόρο το αμερικάνικο που βούλιαξε από βάσεις;;Αύριο κ. Πρωθυπουργέ θα μας καλέσετε να πεθάνουμε υπαραμυνόμενοι τίνος ιδανικού;;;;Γι αυτά τα μάρμαρα πολεμήσαμε έλεγε ο Μκαρυγιάννης , οι εκκλησίες είναι η δισχιλιετής πορεία του ελληνισμού είναι ετούτα εδώ τα μάρμαρα που κακιά σκουριά δεν πιάνουν.. είναι τα Μαρμαρένια Αλώνια του πολιτισμού και της ιστορίας μας. Θεωρώ απαράδεκτο ότι όχι μόνο επιτρέψατε το στυγνό πρακτοριλίκι κάποιων να υποσκάπτουν εθνικές αξίες λίγο πριν την μάχη αλλά προχωρήσατε και ο ίδιος ένα βήμα παραπέρα…..Υπάρχει εσωτερικός εχθρός αυτό πλέον είναι αδιαμφισβήτητο…..Για ποιον θα πολεμήσει ο Έλληνας κύριε; για τα πολιτικά τζάκια και τα φέουδα,για τους κοτζαμπάσηδες των Βρυξελλών;;;;;;Toυ παίρνετε και την ανάσα και την μπουκιά από το στόμα που είναι Άγια σε καιρούς κρίσης , κρίσης αξιών , οικονομίας , πολιτικής. Την Άγια Κοινωνία αλλά ο Άη Λαός είναι εδώ κ. Μητσοτάκη βουβός αλλά όχι σαστισμένος δεν είναι στα κοινωνικά δίκτυα είναι παρών μην υποτιμάτε το σθένος του λαού μας ….

dimpenews.com