Η Yeni Şafak γράφει ότι οι μουσουλμάνοι σκοτωμένοι από τον coronavirus θα λογίζονται ως μάρτυρες. Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα τρολάρουν τον πρώτο νεκρό….

Στη Δύση έβαλαν το Χριστό σε καραντίνα τώρα και στην Ελλάδα…..

Στο μεταξύ η κυβερνητική Yeni Şafak γράφει ότι οι μουσουλμάνοι σκοτωμένοι από τον coronavirus θα λογίζονται ως μάρτυρες. Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα τρολάρουν τον πρώτο νεκρό 66χρονο συνταξιούχο εκπαιδευτικό που νόσησε και κατέληξε ενώ είχε κάνει προσκηνυματικό θρησκευτικό τουρισμό σε Αγίους Τόπους….Πρόκειται για απροκάλυπτη προσβολή μνήμης νεκρού.

Δυο διαφορετικές οπτικές δυο διαφορετικές στρατηγικές ενδεικτικές της ύπαρξης ή μη εθνική στρατηγικής αφού η θρησκεία είναι μέρος της εθνικής συνείδησης κι ταυτότητας.

Η επίθεση κατά της θείας κοινωνίας και εικόνων είναι ουσιαστικά απροκάλυπτος επικοινωνιακός πόλεμος κατά χριστιανισμού αφού πλήττει τις μυστηριακές θρησκείες. Ισλάμ και Ιουδαϊσμός δεν έχουν μυστήρια και έχουν ανεικονική λατρεία….

Οι χριστιανοί δεν είναι αθάνατοι είναι θνητοί…Επομένως υπόκεινται στους φυσικούς νόμους της φθοράς… Τι τους κάνει εντύπωση πως οι χριστιανοί σαν άνθρωποι νοσούν και πεθαίνουν;;;; Πολύ περισσότερο όταν ο χριστιανισμός είναι η θρησκεία του πάσχοντα Θεού, του πάσχοντα Ιησού, των Μαρτύρων…..

dimpenews.com