Εξ αποστάσεως λατρεία προτείνει ο Τραμπ και τα απανταχού τραμπάκια. Καλεί σε online παρακολούθηση της FreeChapel….Το Βατικανό απαγορεύει την είσοδο σε πιστούς για Μ Εβδομάδα και οι λειτουργίες θα μεταδίδονται online.Η Γαλλία έκλεισε τους ναούς για Πάσχα. ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΧΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑΟΥΣ…

O Trump στο twitter του αναφέρει χθες:

”Αύριο κάλεσα για μια Εθνική Ημέρα Προσευχής.Θα είμαι συντονισμένος στον Πάστορα Jentezen
στην FreeChapel ”Ελεύθερη Εκκλησία” Gainesville, της Πολιτείας Georgia στις 11:00 AM EDT. Ο Θεός ευλογεί τις USA! http://freechapel.org/live”

Επίσης ο Τραμπ κάνει ανάρτηση από τον πάστορα Jentezen Franklin@Jentezen ο οποίος αναφέρει

”Αυτή την Κυριακή, δεν θα συναντηθούμε στις φυσικές τοποθεσίες αλλά θα έχουμε την εκκλησία μαζί online! Ακολουθήστε μας στις 9 κι 11AM για μια ιδιαίτερη online εμπειρία με λατρεία και θα μοιραστώ ένα μήνυμα ζωντανά. Μάθε περισσότερα στο http://freechapel.org/live”

Το Βατικανό απαγορεύει την είσοδο σε πιστούς για Μ Εβδομάδα και οι λειτουργίες θα μεταδίδονται online.

Σύμφωνα με τη δήλωση των αξιωματούχων του Βατικανού, ανακοινώθηκε ότι η «παραδοσιακή προσευχή της Κυριακής» θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά on line μέχρι τις 12 Απριλίου.

Λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης της διεθνούς υγείας όλες οι λειτουργίες της Μεγάλης Βδομάδας θα γίνονται χωρίς τη φυσική παρουσία των πιστών στο Βατικανό ανακοίνωσε η Διοίκηση του Οίκου Ποντίφηκα. Θα μεταδίδονται online στο @vaticannews_fr

Το Βατικανό απαγορεύει την είσοδο σε πιστούς για Μ Εβδομάδα και οι λειτουργίες θα μεταδίδονται online.

ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

O Γάλλος Πρωθυπουργός Edouard Philippe ανακοίνωσε πως οι τόποι λατρείας θα παραμείνουν ανοιχτοί αλλά καμιά ακολουθία τελετουργία δεν θα λάβει χώρα. Με άλλα λόγια κανένας δημόσιος εορτασμός δεν θα πραγματοποιηθεί στις εκκλησίες ακόμη κι αν αυτές οι εκκλησίες παραμείνουν ανοιχτοί. Πολλές επισκοπές γαλλικές επικοινώνησαν σε αυτό το πνεύμα το μήνυμα. « Από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, ούτε λειτουργίες,ούτε βαπτίσεις, ούτε γάμοι δεν θα τελούνται » διευκρίνισε ο Vincent Neymon, διευθυντής επικοινωνίας της Συνόδου των Γάλλων Επισκόπων.

dimpenews.com