Δεν πρόλαβαν να σφραγίσουν τις εκκλησιές και ήρθε η απάντηση: ΚΑΥΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ. Φωτιά στο hotspot 1 προσφυγόπουλο κάηκε ζωντανό. Η προβοκάτσια του Αττίλα έγινε……

Σφράγισαν τις εκκλησιές κι ευλογήθηκε η χώρα. ΚΑΥΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ. Φωτιά στο KYT της Μόριας στο επίπεδο 1.Ένα προσφυγόπουλο 6 ετών ένα κοριτσάκι κάηκε ζωντανό. Η ελληνική αστυνομία επιβεβαιώνει το γεγονός σε δημοσιογραφικές πηγές. Η προβοκάτσια του Αττίλα έγινε…..Μεταδίδει τοπικό μέσο πριν λίγο:΄Ένα νεκρό παιδί ηλικίας έξη – επτά ετών εντοπίστηκε νεκρό στα αποκαΐδια κοντέινερ στη φωτιά στον καταυλισμό του ΚΥΤ της Μόριας που τέθηκε υπό έλεγχο πριν από λίγη ώρα από την Πυροσβεστική υπηρεσία.


Τα παραπάνω δήλωσε στο Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ πριν από λίγο από τον τόπο του συμβάντος ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης στο ΚΥΤ της Λέσβου . Όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Λέσβου Ευάγγελος Βάσης. «Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολή εδώ, κάηκε ένα κοντέινερ κατοικία και δυο διπλανά ξύλινα παραπήγματα. Δε γνωρίζουμε την αιτία της φωτιάς αυτή τη στιγμή» δήλωσε στο Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ ο κ. Βάσης.

Η φωτιά ξέσπασε σε κοντέινερ στη βορειοδυτική πλευρά του ΚΥΤ Μόριας στις 1 περίπου το μεσημέρι. Αμέσως λόγω των ισχυρών ανέμων έλαβε μεγάλες διαστάσεις ενώ δυσκολίες αντιμετώπισαν και τα πυροσβεστικά οχήματα για να φθάσουν στον τόπο της φωτιάς.

Η φωτιά μετά από περίπου μια ώρα τέθηκε σε έλεγχο αλλά δυστυχώς το εύρημα στο κοντέινερ έχει σοκάρει όλους…”lesvosnews

Είναι το μεγαλύτερο στρατόπεδο προσφύγων στην Ευρώπη με 20.000….

H Ελλάδα έχει μπροστά της διπλό μέτωπο .. το ένα είναι ορατός εχθρός Αττίλας….

Ο τοπικός πληθυσμός είχε ζητήσει πρόσφατα μαζικά ούτε κλειστές ούτε ανοιχτές δομές και να εκκενωθούν άμεσα όλοι οι πρόσφυγες. Δεν έγινε τίποτα με αποτέλεσμα σε μια ευαίσθητη ακριτική περιοχή ο καθένας όποτε θέλει να στήνει προβοκάτσιες που υπονομεύουν σε κρίσιμη περίοδο την εθνική ασφάλεια εν μέσω …..εθνικής αφέλειας..

dimpenews.com