Ορδές τεθωρακισμένων εισέβαλαν στο San Diego,στην Καλιφόρνια. Ο Τραμπ στοχεύει το λαό του….ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τραμπ στοχεύει το λαό του….Η Δημοκρατία στην Αμερική όπως δεν την είχε φανταστεί ο Αλέξης ντε Τοκβίλ. Ορδές από αναρίθμητα τανκ, δυνάμεις τεθωρακισμένων εισέβαλαν στο San Diego,στην Καλιφόρνια για να επιβάλουν μέτρα για κορωνοιό. Η Πολιτεία της California επέβαλε ένα lockdown στους 40.000.000 κατοίκους της για τη μη διασπορά του ιού. “Προβλέπουμε ότι το 80% του πληθυσμού της New York θα μολυνθεί από τον Coronavirus”,δήλωσε ο κυβερνήτης της Πολιτείας ο Andrew Cuomo.Περισσότεροι από 10,000 βρέθηκαν θετικοί στον covid19 στη New York Πολιτεία αυξήθηκαν κατά 3.254 από την Παρασκευή αναφέρει το WNBC…

Η Νέα Υόρκη είναι έρημη και βορειότερα, η πόλη των 80.000 κατοίκων της New Rochelle που ανήκει στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης ήταν η α΄που χτυπήθηκε από τον ιό. Έχει τοποθετηθεί σε καραντίνα, μολυσμένη με τον κοροναϊό, περιβάλλεται από τον στρατό που απαγορεύει στους ανθρώπους να εγκαταλείψουν και να εισέλθουν για να απομονώσουν τη μόλυνση.

dimpenews.com

One thought on “Ορδές τεθωρακισμένων εισέβαλαν στο San Diego,στην Καλιφόρνια. Ο Τραμπ στοχεύει το λαό του….ΒΙΝΤΕΟ

  1. τον ανέλαβαν οι Ερινυες…. οπως και ολους τους αποστάτες… ότι όπλα, οσα χρήματα οτι και αν κανουν… μετρημενες οι στιγμες τους… η διαδρομη τους για τα Τάρταρα εχει δρομολογηθει… και δεν αναιρείτε.!!!

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s