Ο Τραμπ ζήτησε βοήθεια από την Κίνα για ελλείψεις ιατρικού εξοπλισμού καθώς σύμφωνα με (Π.Ο.Υ) η Ν Υόρκη θα γίνει το επίκεντρο της κρίσης covid19.Κορεσμός στα νεκροτομεία της Ν Υόρκης.

Ο Donald Trump έχει συντάξει μια λίστα με 25 προϊόντα που λείπουν στις Ηνωμένες Πολιτείες για την καταπολέμηση του covid19 και ζήτησε από κάθε πρέσβη σε κάθε χώρα να ζητήσει από τις κυβερνήσεις. Ζήτησε επίσης βοήθεια από την Kίνα αναφέρει το CNN….

Στη New York, ο αριθμός των κρουσμάτων αναδιπλασιάζεται κάθε τρεις μέρες. Η Πολιτεία της New York έρχεται να γίνει το επίκεντρο της πανδημίας του coronavirus σύμφωνα με το OMS. (RTL)

Στη Ν Υόρκη αναφέρονται 5146 νέα κρούσματα και 75 νεκρούς το τελευταίο 24 h επί συνόλου 30811 και 285 θανάτων.

Ο κυβερνήτης της Ν Υόρκης ο Cuomo ανακοινώνει ότι η έξαρση της επιδημίας θα μπορούσε να γίνει στις 15 Απριλίου στην Πολιτεία του (εντός 3 εβδομάδων). Προσθέτει ότι τα νοσοκομεία της Πολιτείας του έχουν ανάγκη από 30 000 αναπνευστήρες και δεν διαθέτει παρά 11 000.

Κορεσμός στα νεκροτομεία της Ν Υόρκης. ΤΡΟΜΟΣ ΞΑΝΑ

Η πόλη της Νέας Υόρκης είναι σε lockdown ενώ έχει βγει η Εθνική Φρουρά προς επιτήρηση. Οι πολυσύχναστοι δρόμοι της νέκρωσαν….Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας έχει ενημερωθεί ότι τα νεκροτομεία της Νέας Υόρκης πλησιάζουν να κορεστούν, σύμφωνα με έναν υπάλληλο τμήματος και ένα δεύτερο πρόσωπο κοντά στο dossier.Την επόμενη βδομάδα θα επέλθει ο κορεσμός, υπολογίζουν.H Χαβάη και η Βόρεια Καρολίνα αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.Στις ΗΠΑ η μπάρα των 1000 φαίνεται θα υποσκελιστεί καθώς καταγράφονται ήδη 827 θάνατοι….

Tελευταία αναφορά: οι United States μεταφέρουν ότι έχουν πάνω από 10,000 νέα κρούσματα τις τελευταίες 24 h για α΄φορά. Συνολικά έχει τώρα 65,424 κρούσματα coronavirus και 928 νεκρούς σχεδόν 1000.

New York City

dimpenews.com