Ο Καντάφι είχε προειδοποιήσει για το covid19: θα φτιάξουν οι ίδιοι τον ιό, και μετά θα πουλήσουν τ΄αντίδοτο για κέρδος

O στρατηγός Mουαμάρ Καντάφι ο παναφρικανιστής τ.ηγέτης της Λιβύης είχε προειδοποιήσει κι είχε προβλέψει την εποχή του covid19. Eίχε δηλώσει: “Αυτοί θα δημιουργήσουν τον ιό, θα κάνουν να φαίνεται ότι ψάχνουν την λύση και θα πουλήσουν τ΄αντίδοτα”…για να κερδοσκοπήσουν.

Σε λόγο του κατά τα τελευταία χρόνια της ηγεσίας του ο Καντάφι είχε προειδοποιήσει επειδή είχε διαβάσει καλά τον αντίπαλο και καθώς είχε ένα γερό δίκτυο πληροφοριών ότι υπάρχουν άτομα που εξειδικεύονται στη δημιουργία προβλημάτων

υγείας ακριβώς για να κερδίσουν χρήματα όποιος κι αν είναι ο κίνδυνος που αυτά αντιπροσωπεύουν για την ανθρώπινη ύπαρξη.

Είχε δηλώσει “αυτοί θα δημιουργήσουν οι ίδιοι τον ιό και στη συνέχεια θα πουλήσουν τ΄αντίδοτα προσποιούμενοι ότι αναζητούν λύση ενώ θα την έχουν ήδη”.

Από την ομιλία του στο βήμα του ΟΗΕ :

Γιατί ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τις ασθένειες είναι λανθασμένος, αν βρεθούν τα εμβόλια για την γρίπη των χοίρων…Θα υπάρξει ίσως στο μέλλον η γρίπη του ψαριού γιατί οι εταιρείες που σχετίζονται με τις υπηρεσίες πληροφοριών κι εργάζονται εκεί πουλούν σε τιμές απαγορευτικές, πρόκειται για εμπόριο.Ένας ιός δημιουργήθηκε και διαδόθηκε μέσω του κόσμου για να αποκομίσουν κέρδος οι καπιταλιστικές εταιρείες χάρη στην πώληση των φαρμάκων.Αυτό είναι απαράδεκτο.Τα εμβόλια και τα φάρμακα δεν οφείλουν να πωλούνται. Διαβάστε το Πράσινο βιβλίο απαγορεύει την πώληση φαρμάκων…Τα φάρμακα δεν πωλούνται. Ανακοινώστε ότι δωρεάν θα δίνονται τα φάρμακα και τα εμβόλια και οι ιοί δεν θα εξαπλώνονται πια γιατί αυτοί δημιουργήθηκαν για να γίνουν τα εμβόλια και να κερδίσουν οι καπιταλιστικές εταιρείες.Aυτή είναι η μια άσχημη διαδικασία. Ανακηρύχθε πως θα είναι δωρεάν τα φάρμακα και για την περίπτωση των πραγματικών ιών γιατί αυτά οφείλονται να χορηγούνται δωρεάν.O κόσμος πρέπει να εργάζεται για να κατασκευάζει αυτά τα εμβόλια που σώζουν ζωές.”

dimpenews.com