Λουκασένκο:όχι στον πανικό,με την ψύχωση του covid19 σταμάτησε η παγκόσμια οικονομία.Οι ΗΠΑ μπορούν να τυπώσουν 2,3 τρις $ και θα επιβιώσoυν εμείς τι θα κάνουμε;;

O Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο σημειώνει ότι η Λευκορωσία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-2019 αλλά ωστόσο ο ίδιος εναντιώνεται στον πανικό και την ψύχωση που παγκοσμίως έχει επιφέρει ..”Σήμερα, με αυτήν την ψύχωση, σταματήσαμε την οικονομία σχεδόν ολόκληρου του κόσμου. Ακόμη και η Ρωσική Ομοσπονδία φαίνεται ότι άρχισε να περιορίζει την παραγωγή της”, δήλωσε.

Ο Λουκασένκο επικεντρώθηκε επίσης στον αντίκτυπο στην οικονομία που θα έχουν τα μέτρα που λαμβάνονται παγκοσμίως. Σημείωσε ότι αργά ή γρήγορα όταν το πρόβλημα του κορωνοϊού θα τελειώσει, η ψύχωση θα περάσει και το κύριο πρόβλημα σε όλο τον κόσμο θα είναι η οικονομία και η λειτουργία των επιχειρήσεων, το θέμα απασχόλησης.”Πρέπει να επιβιώσουμε με αξιοπρέπεια δεν εκτυπώνουμε δολάρια. Η Αμερική μπορεί να εκτυπώσει δύο τρισεκατομμύρια δολάρια – θα τονώσει την οικονομία της. Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε.Δεν μας το επιτρέπουν..δεν είμαστε τόσο πλούσιοι όπως η Γερμανία », είπε.”Πρέπει να βασιζόμαστε στον εαυτό σας αν θέλουμε να είμαστε κυρίαρχοι και ανεξάρτητοι,τότε σίγουρα θα επιβιώσουμε”.”Η βιομηχανία, δεν πρέπει ποτέ να σταματήσει το λέω ξανά: σε ένα ή δύο μήνες θα καταλάβουμε τι σημαίνει να σταματήσουν οι οικονομίες των μεγάλων χωρών του κόσμου. “

Ο Αλέξανδρος Λουκασένκο φάνηκε καθησυχαστικός ως προς το φαινόμενο της πανδημίας αφού δήλωσε ότι στη Λευκορωσίαγενικά κάθε άνοιξη υπάρχει αύξηση των ιογενών ασθενειών και φέτος στην κατάσταση απλά προστέθηκε η εξάπλωση ενός νέου κορωνοϊού….

‘Aυτοί παίζουν με τη φωτιά, θα μιλήσουμε γι αυτό αργότερα” προειδοποίησε ο Λουκασένκο αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς ότι θα προβεί σε αποκαλύψεις μετά την κρίση του ιού.

dimpenews.com