Πρώην Σύμβουλος του Πούτιν: “Ο Κορονοϊός είναι αμερικανικό βιολογικό όπλο”

received_162619824913086

Ο τέως  Σύμβουλος του Ρώσου Πρόεδρου , οικονομολόγος και μέλος  της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, Σεργκέι Γκλάζιεφ, σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Ρωσικό κανάλι Tsargrad, δήλωσε ότι είναι  βέβαιος  ότι ο νέος τύπος κορονοϊού( Covid 19 ) , είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα.

“Η εικόνα της κατάστασης αυτής, μου είναι οδυνηρά οικεία”, προσθέτοντας ότι, ” από πολλές απόψεις είναι παρόμοια με αυτήν του 2014.”

“Παρατηρούμε να επωφελούνται πάλι  οι ίδιοι παράγοντες , δηλαδή οι οικονομικοί καιροσκόποι. Και βλέπουμε πάλι τους ίδιους καθοδηγητές, αυτούς  που βρίσκονται πέραν  του Ωκεανού”

” Οι Αμερικανοί … έχουν ένα πλήρες οπλοστάσιο βιολογικών όπλων. Και αυτή είναι μια μορφή  αμερικανικού υβριδικού πολέμου ενάντια στους οικονομικούς τομείς που δεν ελέγχουν απολύτως… ”

“Φυσικά, ο Κορονοϊός έχει πλήξει και εντός των Ηνωμένων Πολιτειών , αλλά ας ανακαλέσουμε  στη μνήμη μας  ότι οι Βρετανοί που αρχικά προκάλεσαν τον Χίτλερ στο ξέσπασμα  του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, υπήρξαν μαζικά  και οι ίδιοι  θύματα των γερμανικών βομβαρδισμών.”

Ο ειδικός Ρώσος επιστήμονας εκτιμά ότι η οικονομική ελίτ στην παρούσα κατάσταση είναι απόλυτα διασφαλισμένη . Όσον δε αφορά,  στην αμερικανική κυρίαρχη οικονομική τάξη, θεωρεί  ότι αυτή είναι εξαιρετικά θωρακισμένη   όχι μόνο με μια τεχνολογία πληροφοριών, αλλά και με ένα βιολογικό όπλο.  Η Αμερικανική Ελίτ επωφελείται με την ανάπτυξη των βιολογικών όπλων των ΗΠΑ που συνεχίζουν να τα παράγουν παρά τις   διεθνείς δεσμεύσεις και απαγορεύσεις .

Προσθέτει ότι ,  η αμερικανική ελίτ διαθέτει και ένα τεράστιο οπλοστάσιο ως προς την χειραγώγηση  των διεθνών χρηματοπιστωτικών αγορών.

Ο ειδικός Οικονομολόγος   δίνει και μια ακόμα διάσταση του φαινομένου της πανδημίας:

“Φαίνεται ότι  επικρατεί ο πρωτογονισμός της Μαλθουσιανής Ιδεολογίας,  ότι δηλαδή υπάρχει μεγάλος  υπερπληθυσμός  του πλανήτη,   και  όπως λένε, δεν μπορεί να επιβιώσει με τόσους πολλούς ανθρώπους και ούτω καθεξής… Ως εκ τούτου, πεθαίνουν σήμερα, όπως βλέπετε, κυρίως άνθρωποι της κίτρινης φυλής, για να το πω έτσι  … Κίνα,  Κορέα, Ιαπωνία…. Στους Ευρωπαίους, μια τέτοια τραγική μοίρα επιφυλάσσεται για τα άτομα με μειωμένη άμυνα   , όπως για παράδειγμα  οι ηλικιωμένοι, οι οποίοι παραδοσιακά θεωρούνται παρείσακτοι  για αυτή την ιδεολογία του “χρυσού δισεκατομμυρίου”.Geopolitica.ru 13.03.2020.

dimpenews.com

One thought on “Πρώην Σύμβουλος του Πούτιν: “Ο Κορονοϊός είναι αμερικανικό βιολογικό όπλο”

Comments are closed.