Δεκάδες διαδηλωτές συγκρούστηκαν με την αστυνομία στη Γιάφα στο Ισραήλ υπεραμυνόμενοι ατόμου που είχε παραβιάσει την καραντίνα…ΒΙΝΤΕΟ

Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας , την υπερ-τεχνολογία που χρησιμοποιεί το κράτος του Ισραήλ πρωτοπορώντας στην αυστηροποίηση ελέγχων για εφαρμογή καραντίνας δεκάδες διαδηλωτές αψήφισαν τους δορυφόρους τις κάμερες, τα ραντάρ κι αιφνιδίασαν την αστυνομία στη Γιάφα και συγκρούστηκαν μαζί της ενώ άναψαν φωτιές. Τα επεισόδια συνέβησαν όταν δυνάμεις της τάξης θέλησαν να επιβάλουν πρόστιμο σε άτομο για παραβίαση των μέτρων.

Οι αξιωματικοί και στελέχη της IDF δεν συνοδεύουν την αστυνομία σε αυτούς τους ελέγχους προκειμένου να αποφευχθούν συγκρούσεις με τους κατά πλειοψηφίαν αραβικής καταγωγής κατοίκους της πόλης λιμάνι ακριβώς νότια του Tel Aviv..
dimpenews.com

Σύμφωνα με άλλη πηγή βίαιες μάχες στην Γιάφα/Jaffa καθώς η αστυνομία αποπειράται να επιβάλει τις απαγορεύσεις για Coronavirus. Η αστυνομία από την πλευρά της είπε πως 4 διαδηλωτές κρατήθηκαν για ανάκριση ως ύποπτοι για εξύβριση αστυνομικού κι ένας άνδρας γιατί παραβίασε τα μέτρα του Υπ. Υγείας.

dimpenews.com

One thought on “Δεκάδες διαδηλωτές συγκρούστηκαν με την αστυνομία στη Γιάφα στο Ισραήλ υπεραμυνόμενοι ατόμου που είχε παραβιάσει την καραντίνα…ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.