O καπετάνιος του αεροπλανοφόρου Theodore Roosevelt προσφέρθηκε να το οδηγήσει στη Ρωσία για να σώσει τους χιλιάδες ναύτες του!

Ο καπετάνιος του αμερικάνικου πυρηνικού αεροπλανοφόρου Theodore Roosevelt προσφέρθηκε μα το πλοηγήσει στη Ρωσία για βοήθεια. Η διοίκηση του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ απάλλαξε των καθηκόντων του τον καπετάνιο του “Theodore Roosevelt” στο “πλαίσιο της απώλειας εμπιστοσύνης “, καθώς αυτός πρότεινε να οδηγήσει το πλοίο ή να το πλοηγήσει “στις ακτές της Ρωσίας” για να σώσει χιλιάδες ναύτες.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία έχουν μολυνθεί από τον coronavirus, 253 μέλη του πληρώματος, ενώ πάνω από 100 Αμερικανοί ναύτες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.Τα ανεπίσημα δεδομένα κάνουν λόγο για 282 κρούσματα, ενώ η εξάπλωση της λοίμωξης είναι σε μια κρίσιμη φάση και ο μέσος Αμερικανός προτείνει πλέον στον καπετάνιο είτε να το πλημμυρίσει μετατρέποντας το σ΄ένα τεράστιο πλωτό στρατιωτικό αεροδρόμιο,είτε να ζητήσει μια κατεπείγουσα βοήθεια στη Ρωσία, κατευθύνοντας το καράβι προς τη ρώσικη ακτή.

“Αρκεί απλά να το ανατινάξετε αυτό το γ….το αεροπλανοφόρο!” Αυτή η αποφασιστικότητα θα δείξει στην Washington ότι οι πλάκες τελείωσαν. »

“”Πλημμυρίστε (βυθίστε το) αυτό το καταραμένο σκάφος!” Το Πεντάγωνο έχει ήδη δείξει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν το έχουν ανάγκη”!

«Ίσως να οφείλατε να ζητήσατε βοήθεια από τη Ρωσία;αν η αμερικάνικη διοίκηση δεν νθέλει να σώσει τους ναύτες της τότε θα το κάνουν οι Ρώσοι δεχόμενοι ένα αεροπλανοφόρο για πολλά δις”.

Νωρίτερα η αμερικάνικη διοίκηση ανακοίνωσε πως δεν θα εκκένωνε το πλήρωμα του αεροπλανοφόρου λόγω μη αναγκαιότητας αφού η κατάσταση είναι εντελώς υπό έλεγχο.

Οι ειδήμονες από την πλευρά τους αναρωτιούνται αν η Ρωσία θα βοηθήσει αναρωτιούνται εάν η Ρωσία θα βοηθήσει χιλιάδες Αμερικανούς ναυτικούς αν ο καθαιρεμένος καπετάνιος αποφασίσει πραγματικά να προβεί σε τέτοιες ενέργειες, κάτι που μοιάζει σχεδόν φανταστικό, ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι κρούσματα κορονοϊού ανιχνεύθηκαν και σε άλλα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ, αν και σε μικρότερους αριθμούς.avia-pro 3/4/20

Image

Ο καπετάνιος του Theodore Roosevelt ο Brett Crozier άσκησε κριτική στο πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ για ανεπαρκή απάντηση στην επιδημία του coronavirus εντός του πλοίου. Απέστειλε επιστολή τετρασέλιδη η οποία διέρρευσε όπου κατηγορεί τις αρχές ότι δεν καταβάλουν σημαντικές προσπάθειες να σώσουν τους ναύτες. Ο Brett Crozier ζήτησε από τη Διοίκηση του Πολεμικού Ναυτικού να εκκενώσει άμεσα τους πάνω από 4000 ναύτες που είναι στο πλοίο και ότι σε διαφορετική περίπτωση το αεροπλανοφόρο και το σύνολο του πληρώματος θα έχουν άσχημη τύχη.Έγραφε χαρακτηριστικά «δεν είμαστε σε πόλεμο, οι ναυτικοί δεν χρειάζεται να πεθάνουν. Αν δεν ενεργήσουμε τώρα, δεν μπορούμε να φροντίσουμε σωστά το πιο αξιόπιστο πλεονέκτημά μας – τους ναυτικούς μας».

dimpenews.com

One thought on “O καπετάνιος του αεροπλανοφόρου Theodore Roosevelt προσφέρθηκε να το οδηγήσει στη Ρωσία για να σώσει τους χιλιάδες ναύτες του!

 1. Στους 250-300 που αρρώστησαν οι 100 είναι σε κρίσιμη κατάσταση, και μάλιστα ΟΛΟΙ απο αυτούς, να είναι νεαροί υγιείς άνδρες, όπως προφανώς ισχύει για ένα πολεμικό σκάφος-αεροπλανοφόρο;

  Και από την άλλη, στο γνωστό κρουαζιερόπλοιο που είναι εδώ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ σε καραντίνα, με την πλειοψηφία των επιβατών ΗΛΙΚΩΜΕΝΟΥΣ και προφανώς πολλούς με χρόνια προβλήματα υγείας να έχουμε από τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιβαίνοντας, ~720 άρρωστους και μόλις 13 νεκρούς;

  Αν ο εν λόγω κλαρινοϊος είχε την επικινδυνότητα που παρουσιάζεται στο αεροπλανοφόρο, θα έπρεπε αυτή τη στιγμή, και μετά από ΜΗΝΕΣ διασποράς παγκοσμίως, να μετράμε ΗΔΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ νεκρούς σ’ολο τον κόσμο και όχι 50-60 χιλιάδες…

  Κάτι άλλο ΠΟΛΥ περίεργο “παίζει” στο εν λόγω αεροπλανοφόρο…

  – Γίναν τα ναυτάκια ,με αφορμή και “κάλυψη” την κορονο-υστερία, πειραματόζωα έκθεσης ΑΛΛΩΝ παθογόνων βιολογικού πολέμου; Δεν θα είναι άλλωστε η πρώτη φορά που το αμερικανικό κράτος χρησιμοποιεί τους ΙΔΙΟΥΣ τους πολίτες του ως “ινδικά χοιρίδια”, όπως π.χ. την δεκαετία του ’50 που τους φτιάχναν πόλεις (με πολλά κίνητρα για μετεγκατάσταση ) στις ερήμους στα μεσο δυτικά, βαρούσαν υπόγειες πυρηνικές εκ΄ρηξεις και μετά μελετούσαν τα “αποτελέσματα”

  – Ρίξαν κάτι προφανώς ΠΟΛΥ ποιο θανατηφόρο στο πλοίο, ώστε να κάμψουν τις αντιρρήσεις και ενστάσεις που πολλοί επιστήμονες και απλός σκεπτόμενος κόσμος εκφράζει, περί της αναγκαιότητας του ΑΠΟΛΥΤΟΥ lock down (και τις ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ συνέπειες που αυτό θα φέρει στην ανθρωπότητα);

  Like

Comments are closed.