O Πούτιν θεωρείται αυτός που θα σηκώσει το όπλο ενάντια στους Μασόνους…..

Στην εποχή του Corona, ο κόσμος αισθάνεται ότι ένα άγνωστο και τρομερό μέλλον τον περιμένει.Οι άνθρωποι στην εποχή του Coronavirus, απομονώνονται από τις κυβερνήσεις τους, τρομοκρατούνται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και λογοκρίνονται από τα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αρκετά άρθρα, διάλογοι, θέσεις κι απλές αναρτήσεις των πολιτών του κόσμου έχουν λογοκριθεί σε ιστότοπους και στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης υπό την κάλυψη της πρόληψης της διασποράς «ψευδών ειδήσεων» για το Covid 19!

Φαίνεται ότι η διεθνής κοινή γνώμη αποτελεί μια απειλή για τους διαχειριστές της παγκόσμιας κρίσης του Coronavirus.Αυτή η μαζική λογοκρισία ή και αποκλεισμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις μη συστημικές ιστοσελίδες, δημιούργησε ένα δημοφιλές κίνημα συγκέντρωσης ή αποθήκευσης διαγραμμένων πληροφοριών ή δημοσιεύσεων χρηστών.Προκύπτει ότι σύμφωνα με τα λογοκριμένα δεδομένα η διεθνή κοινή γνώμη εν μέσω κρίσης Covid19, αποκρυσταλλώνεται σε ορισμένες κοινές απόψεις.

Αυτές οι θέσεις παίρνουν κι αυτές τη μορφή πανδημίας και διαδίδονται σε εκατομμύρια κατοίκους της γης που από κοινού τις ασπάζονται. Περιεκτικά οι θέσεις αυτές είναι:

1.Η κρίση του κορονοιού και οι κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές συνέπειές της δείχνουν ότι βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της νέας παγκόσμιας τάξης και ότι υπάρχει μια κρυφή ατζέντα πίσω από την πανδημία.

2.Ότι οι τράπεζες που καταληστεύουν τον πλανήτη έχουν εκτεθεί στον κίνδυνο του υπερπληθωρισμού καθώς εκτύπωναν δολάρια επί σειρά ετών για την κάλυψη των ενεργειακών πολέμων.

3.Ο βασικός στόχος της κρίσης Corona είναι ν’ αποφευχθεί ο καταστροφικός πληθωρισμός του αμερικανικού δολαρίου, το οποίο καταγράφεται μόνο ψηφιακά/λογιστικό αλλά δεν αντιστοιχεί στο πραγματικό αμερικάνικο διαθέσιμο ρευστό.

4.Το ξέσπασμα του πολέμου Corona και ο χαρακτηρισμός του από τους παγκόσμιους ηγέτες ως Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου γίνεται επειδή οι Ελεύθεροτέκτονες που έχασαν τον προηγούμενο Παγκόσμιο Πόλεμο βγαίνουν και πάλι στη μάχη αλλά αυτή τη φορά με τη μορφή ενός ιού.

5. Ο πόλεμος Corona επιδιώκει την οικονομική καταστροφή πολλών χωρών και τον πλήρη έλεγχο της Παγκόσμιας Αγοράς Πετρελαίου αναφορικά με την καταστροφή πολλών χωρών της Μέσης Ανατολής.

6.Ο επιβαλλόμενος νέος τρόπος ζωής, εναντίον κάθε κοινωνικού δικαιώματος και προσωπικής ελευθερίας με το άλλοθι της πανδημία Corona είναι η πραγματοποίηση του τεκτονικού ονείρου για την Ανθρωπότητα και κόσμο σύμφωνα με το οργουελιανό μοντέλο.

7. Η ελπίδα για τη δραπέτευση από τη μοίρα που ετοίμασε στον κόσμο η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

8. Ο Ρώσος Πρόεδρος θεωρείται ο πολιτικός που θα σηκώσει στους Mασόνους ένα όπλο γεμάτο και με τη σκανδάλη τραβηγμένη.Είναι ο ηγέτης που θ΄απογοητεύσει τους αρχιτέκτονες της Παγκοσμιοποίησης που θέλουν όλον τον πλανήτη να λειτουργεί οικονομικά και πολιτικά ως μια και μοναδική “ευτυχισμένη οικογένεια.”

9. Η Κίνα και η Ρωσία είναι οι υπερδυνάμεις που πιστεύουν στην πολιτική και οικονομική ανεξαρτησία των κρατών και προστατεύουν ανεξάρτητους παραγωγούς πετρελαίου όπως η Βενεζουέλα και το Ιράν..

10. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι ένα σαθρό οικοδόμημα και η τραπεζική αυτοκρατορία της αν κάποτε νοσούσε επί πέντε χρόνια, τώρα κρατιέται μ΄ενέσεις μορφίνης ….

Η διεθνής κοινή γνώμη φωνάζει: “Η νέα παγκόσμια τάξη απέλπιδα χρησιμοποιεί την επιδημία …. Αν θέλουμε ν΄αποφύγουμε τα πυρηνικά προς όλες τις κατευθύνσεις ο Πούτιν πρέπει να τους σταματήσει!””Σταματήστε τώρα την Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ,…. ο κόσμος μας δεν θα γίνει τέλειος, αλλά σίγουρα μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος!”

dimpenews.com

One thought on “O Πούτιν θεωρείται αυτός που θα σηκώσει το όπλο ενάντια στους Μασόνους…..

 1. Μετά το 1971, και την κατάργηση της συνθήκης του bretton-woods ,που επέβαλλε περιορισμό στην ποσότητα του χρήματος σε κυκλοφορία ώστε να αντιστοιχεί σε “αληθινή” αξία αντίστοιχης ποσότητας σε χρυσό,(που το κάθε κράτος διατηρούσε ως αποθεματικό), μπορεί να “παράγεται” ΟΣΟ ΧΡΗΜΑ θέλουν, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ!
  Πολύ απλά, με το πάτημα ενός κουμπιού, το νουμεράκι σε μία βάση δεδομένων κάποιας τράπεζας, που εκφράζει το “υπόλοιπο” ενός λογαριασμού, γίνεται 1,10,100,1000 ευρώ,1 δις ευρώ,1 τρις ευρώ…
  ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!
  Και αυτό το χρήμα πλέον, το ΟΠΟΙΟ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ (και κατ επέκτασην σε ΟΛΗ την ανθρωπότητα) , ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, έχει ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ “ΑΝΤΊΚΡΥΣΜΑ” την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ (LIABILITY) ΕΝΤΟΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ!
  Με δύο λόγια: MONEY=DEBT, ΧΡήμα=ΧΡέος
  Οταν λοιπόν δημιουργούμε μία ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΕΧΝΙΤΗ Κρίση, όπως αυτή που βιώνουμε τώρα, και σε ΟΛΑ τα κράτη αρχίσουν να… “τελειώνουν τα λεφτά”, θα έρθει ο “καλός σαμαρείτης” Ε.Κ.Τ. ,FEDERAL RESERVE, BANK OF ENGLAND, έχων το… “ελέω Θεού (και ανθρώπινης ΒΛΑΚΕΙΑΣ- ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΕΙΑΣ…) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, και θα μας πουν:
  – ΜΗΝ ΑΝΥΣΕΙΧΕΤΕ !
  – ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!
  – ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ;
  – 1 ΔΙΣ, 1 ΤΡΙΣ, 100 ΤΡΙΣ;
  – ΟΡΙΣΤΕ!
  Μόνον που, ξέρετε…, αυτά ΔΕΝ σας τα χαριζουμε, αλλά σας τα… ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΚΟ, και επειδή πλέον δεν είστε και πολύ “φερέγγυοι”, θα πρέπει να υποθηκεύσουμε κατιτίς….
  – ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΑΣ
  – ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ
  – ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ…. ΨΥΧΗ ΣΑΣ!
  Και ΟΛΟΙ θα ΔΕΧΤΟΥΝ με “Βαριά καρδιά”, μιας και…
  “τι να κάνουμε, αφού για να… “μην πεθάνουμε” απο τον κορονοϊο, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, τώρα, για να μην… “πεθάνουμε απ’την πεινα” θα πρέπει να… ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

  Με δύο λόγια:

  ΠΡΩΤΑ ΣΑΣ “ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ” ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ
  και ύστερα… ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ…”ΛΥΣΗ”

  Like

Comments are closed.