Η Elizabeth II όρισε ως Υπέρτατη αρχή του Νέου κόσμου την αυτοπειθαρχία, την αξία του NSDAP του Γ΄ Ράιχ…προς χειραγώγηση μαζών…

Η μοναδικότητα της τρέχουσας επιδημίας τoυ covid19 έγκειται στις συγχρονισμένες ενέργειες κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο, με εξαίρεση τη Σουηδία, τη Λευκορωσία, την Ιαπωνία και το Χονγκ Κονγκ, ενώ η Νότια Κορέα και η Κίνα περιορίζουν γρήγορα τα μέτρα καραντίνας, σταματώντας τη συμμετοχή τους στο παγκόσμιο πρόγραμμα καταστροφής, τόσο της παγκόσμιας οικονομίας όσο και της εθνικής. Σήμερα, από τη λίστα αυτών των χωρών, μόνο η Σουηδία υφίσταται άμεσες απώλειες από την παύση του τουρισμού κι αυτοαπομόνωση ενώ η Κίνα ανακάμπτει ταχέως, όπως η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας.

Πέτρινα χρόνια μας περιμένουν και όχι εξαιτίας της ανησυχίας για την υγεία του πληθυσμού, κάτι που δεν συμβαίνει με τη φιλελεύθερη δημοκρατική δημοκρατία.(τέτοιες ευαισθησίες ποτέ δεν είχε). Αλλά λόγω των εντολών που περνούν κατά μήκος της μασονικής γραμμής από την United Lodge της Αγγλίας, με επικεφαλής το House of the Windsor (Δυναστεία Σαξ-Κόμπουργκ-Γκότα). Στα σπλάχνα του Windsor γεννήθηκαν τέτοια «ανθρωπιστικοί» clubs που σχεδίαζαν να ρυθμίζουν/κανονίζουν τον παγκόσμιο πληθυσμό, όπως η Bilderberg και η Λέσχη Ρώμης, που χρηματοδοτούνται από τα κεφάλαια Rothschild και Rockefeller, καθώς και διάφορα πράσινα σχήματα και άλλοι «προστάτες» της φύσης, ενεργώντας στο πλαίσιο διεθνών πολυεθνικών εταιρειών για να προωθήσουν την ιδέα του μελλοντικού μεταβιομηχανικού κόσμου που τώρα ήρθε ο καιρός του. Και αυτή η εποχή, ειδικότερα, δημιουργήθηκε από το έργο της Βουλής των Windsor, όπως ανακοίνωσε μόλις χθες η υπερήλικας 93χρονη βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας, χωρίς καν να προσπαθεί να κρύψει την ελεγχόμενη φύση του κορονοϊού.

Η Elizabeth II σε διάγγελμα στο έθνος στις 5 Απριλίου του 2020 δήλωσε:«Ενώ έχουμε αντιμετωπίσει κι άλλες προκλήσεις στο παρελθόν, αυτό είναι κάτι διαφορετικό, αυτή τη φορά ενωνόμαστε με όλα τα έθνη σε ολόκληρο τον κόσμο σε μια κοινή προσπάθεια, χρησιμοποιώντας τις μεγάλες προόδους της επιστήμης και την ενστικτώδη συμπόνια μας για να επουλώσουμε τις πληγές. Θα τα καταφέρουμε και αυτή η επιτυχία θα ανήκει στον καθένα από εμάς».«Εύχομαι η αυτοπειθαρχία, η αποστασιοποιημένη και πάντα με καλή διάθεση αποφασιστικότητα και το αίσθημα αλληλεγγύης να χαρακτηρίζουν ακόμα αυτή τη χώρα…….Θα νικήσουμε και αυτή η νίκη θα ανήκει σε καθέναν από εμάς»Υποσχέθηκε:We will meet again

Eνωνόμαστε με όλα τα έθνη σε ολόκληρο τον κόσμο σε μια κοινή προσπάθεια” αυτό γίνεται για την καταπολέμηση του κορωνοϊού; Όχι, η επιδημία έχει οδηγήσει σε ελεγχόμενες, συγχρονισμένες ενέργειες για να απομονώσουν όλες τις πολιτείες του κόσμου, να σπάσουν τους οικονομικούς δεσμούς, να σταματήσουν τις αεροπορικές και θαλάσσιες συγκοινωνίες, ν’ αποκλείσουν όλες τις κινήσεις της ανθρωπότητας από το ένα μέρος στο άλλο. Ποιες είναι οι μελλοντικές αξίες του νέου κόσμου;

Η Elizabeth II ορίζει προσωπικά τα χαρακτηριστικά αυτής της αυτορυθμιζόμενης κοινωνίας: «αυτοπειθαρχία, η αποστασιοποίηση και πάντα με καλή διάθεση αποφασιστικότητα και το αίσθημα αλληλεγγύης». Δηλαδή μια κοινωνία που ελαφρά την καρδία απορρίπτει όλες τις αρχές της δημοκρατίας που περιλαμβάνουν την ελευθερία, την ηθική για να διαφυλάξει την υγεία που ανβαθμίζεται αξιακά σε πιο υψηλό επίπεδο αν και γενικά στην πραγματικότητα δεν την έχουν και περιωπής. Στην πρώτη θέση του νέου κόσμου ορίζεται η αυτοπειθαρχία, ως βάση για τον χειρισμό της συνείδησης των μαζών, αυτή η αυτοπειθαρχία ήταν το κύριο επίτευγμα του NSDAP του Τρίτου Ράιχ, αλλά στη δεύτερη θέση μετά τη φασιστική ιδεολογία. Τώρα, το βρετανικό στέμμα της Βουλής του Windsor, που στερείται ιδεολογίας, αναβαθμίζει την αυτοπειθαρχία στην τάξη της κορυφαίας αρετής ολόκληρου του κόσμου. Όλα τα άλλα είναι μια αυταπάτη της Βασίλισσας Ελισάβετ Β και εκείνων που στέκονται πίσω της, δηλαδή των Ρότσιλντ, στην προσπάθειά τους για παγκόσμια κυριαρχία.

Aυτοπειθαρχία, και κάθε ψέμα που διαδίδεται στα μέσα ενημέρωσης και στα κοινωνικά δίκτυα, γίνεται η πιο σημαντική αξία της κοινωνίας, δημιουργώντας μια απατηλή εμπιστοσύνη στο μέλλον. Aυτοπειθαρχία και οι άνθρωποι που αποκλείστηκαν ο ένας από τον άλλο,που σταμάτησαν να βγαίνουν μαζί, χωρίζονται σε μεμονωμένους ανθρώπους,…έπαψαν να είναι μέλη της εθνικής κοινωνίας.

Αυτοπειθαρχία και το κράτος παύει να υπάρχει, διασπώμενο σε άτομα που αδυνατούν να επαναδημιουργήσουν την κρίσιμη αυτο-οργάνωση, σύμφωνα με τη θεωρία του χάους του Stephen Mann.

Αυτοπειθαρχία και οι χθεσινοί άοκνοι καταναλωτές όλων των ευλογιών της ανθρωπότητας, μείωσαν ομόφωνα την όρεξή τους, έτσι ώστε στο μέλλον όλα θα επέστρεφαν στον ίδιο τόπο όπου άρχισε η επιδημία.

Αυτο-πειθαρχία και δεν υπάρχει πλέον η επιστήμη και η εκπαίδευση, δεν υπάρχουν ιδιοφυίες που θα μπορούν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα, αλλά λειαίνουν/ισοπεδώνουν τους πάντες κάτω από μια χτένα αυτοπειθαρχίας, έτσι ώστε κανείς να μην διαταράξει αυτή τη νεκρή κοινωνία από άγριους ανθρώπους που έχουν χάσει οποιοδήποτε προσανατολισμό.

Ποιος θα γίνει διακεκριμένος σε αυτή τη νέα κοινωνία αυτοπειθαρχίας; Πιστοί Χριστιανοί, που λατρεύουν όχι την τάξη που έχει καθιερωθεί για το καλό όλων, αλλά τώρα έναν άγνωστο Θεό. Η αυτοπειθαρχία και η τάξη που καθορίζεται από τα πάνω, ανεξάρτητα από το πού προέρχεται η κυβερνητική πρωτοβουλία, τίθεται αμέσως ως πανάκεια για όλα τα δεινά ….

Η Αγγλία και το Βρετανικό Στέμμα, χρησιμοποιώντας το προπύργιο των αριστοκρατικών κοινωνιών και τη μυστική δύναμη του MI6, χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να επιτύχουν τους στόχους τους, χωρίς να περιφρονούν πολιτικές δολοφονίες και πραξικοπήματα, αλλά όχι τόσο αδέξια όπως οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί. …. Στο απυρόβλητο.Η βρετανική κορώνα ποτέ δεν πληρώνει για τίποτα, προτιμώντας να κάνει τη δουλειά της σε βάρος κάποιου άλλου! Συμπεριλαμβανομένων των Ρώσων! Κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όταν το τρίτο Ράιχ του Α. Χίτλερ για κάποιο λόγο δεν προσγειώθηκε στο νησί Windsor, χάνοντας συνεχώς ναυμαχίες από το βρετανικό στόλο. Ο χρυσός του κόμματος βρισκόταν στα χέρια του Βατικανού και στην Τράπεζα της Αγγλίας που ελέγχεται από τους Rothschilds. Σύμπτωση; Αντίθετα, ο χρυσός αυτός θα πρέπει να εξυπηρετήσει τους κύριους στόχους της επόμενης χιλιετίας – την κατασκευή του Τρίτου Ναού και τη δημιουργία του Βασιλείου της Ιερουσαλήμ επί γης. Το βρετανικό στέμμα αγαπούσε πάντα τον χρυσό και ο χρυσός αποτέλεσε πάντα τη βάση της ισραηλινής πολιτικής στη Μέση Ανατολή τόσο στην παρούσα ιστορία της αναβιωμένης γης της επαγγελίας όσο και στην καταστροφή του δεύτερου ναού της Ιερουσαλήμ από τον αυτοκράτορα Τίτο στο 70 μ.Χ.

Σήμερα, το βρετανικό στέμμα δεν είναι πια αυτοκρατορία, έχοντας απωλέσει την προγενέστερη αίγλη του τον 20ό αιώνα, αλλά η χρήση των συσσωρευμένων πόρων, συμπεριλαμβανομένων αυτών των αριστοκρατών, μπορεί να είναι χρήσιμη στο μέλλον, συνεπώς η Αγγλία εξακολουθεί να επιβιώνει χάρη στους μελλοντικούς πόρους της, οι οποίοι είναι ανυπολόγιστα υψηλότεροι από αυτούς των ΗΠΑ – χώρα αριβίστρια.

dimpenews.com

One thought on “Η Elizabeth II όρισε ως Υπέρτατη αρχή του Νέου κόσμου την αυτοπειθαρχία, την αξία του NSDAP του Γ΄ Ράιχ…προς χειραγώγηση μαζών…

  1. μου εκανε εντυπωση το αρθρο..διαβασα προσεχτικα τον λογο της κι εψαξα ονλαιν να τον ακουσω και ο ιδιος…. καμια σχεση αυτα που ειπε [πως ηταν δυνατον?] με τα σχολια του γραφωντος….. την δημιουργια εντυπωσεων στοχευει το αρθρο κι επικαλειται του “Λογου” και του ονοματος της για να “μαζεψει περιεργους”….. η “δημοσιογραφια” στα καλυτερα της! [το αισχος ειναι πως ”τσιμπανε” κι αλλοι και το αναδημοσιευουν… ετσι το βρηκα κι εγω κι εψαξα να βρω την”πηγη” , δεν ανοιγα ΄΄ονειρικριτη” καλυτερα?….] ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ-ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΦΑΝΤΑΖΩΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ….ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ”ΦΟΒΟ” ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ!

    Like

Comments are closed.