Κορονοϊός: Η Αμερικανική Ιατρική Κατασκοπεία είχε ενημερώσει Πεντάγωνο και Λευκό Οίκο από τον Νοέμβριο

china-2-gty-aa-200407_hpEmbed_3x2_992

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ καθώς όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά ενημερώνουν ότι σύμφωνα με τέσσερις διαφορετικές πηγές από τις μυστικές  υπηρεσίες,  ήδη από τον Νοέμβριο Πεντάγωνο, Λευκός Οίκος και Γενικό Επιτελείο είχαν ενημερωθεί για  μια μολυσματική ασθένεια  που έχει εμφανισθεί στην περιοχή  Wuhan της Κίνας, και η οποία άλλαξε ριζικά τον τρόπο ζωής και την λειτουργία των επιχειρήσεων καθώς επαπειλείται ο πληθυσμός .

Ειδικότερα, σε μια έκθεση του Εθνικού Κέντρου  Ιατρικής  Κατασκοπίας του Στρατού   (NCMI) , περιγράφονταν όλα τα συμβάντα που αφορούσαν την επιδημία του Κορονοϊού.
Η έκθεση ήταν το αποτέλεσμα ανάλυσης υποκλοπών τηλεφωνικών επαφών  και ηλεκτρονικών υπολογιστών, σε συνδυασμό με δορυφορικές εικόνες. Η έκθεση είχε προκαλέσει  συναγερμό καθώς  μια ασθένεια εκτός ελέγχου θα αποτελούσε σοβαρή απειλή για τις δυνάμεις των ΗΠΑ στην Ασία (δυνάμεις που υπάγονται στο Κέντρο Στρατιωτικής Ιατρικής Κατασκοπείας)

Η μυστική έκθεση έδινε πλήρη εικόνα της κατάστασης στην αμερικανική κυβέρνηση ώστε  να λαβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για τον μετριασμό και έλεγχο της κατάστασης πριν ξεσπάσει εντός των ΗΠΑ .
“Οι αναλυτές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι θα μπορούσε να είναι ένα κατακλυσμιαίο γεγονός”, ανέφερε μία από τις πηγές της έκθεσης του NCMI. “Τότε ενημερώθηκε πολλές φορές  η Υπηρεσία Εθνικής Αμύνης, το Γενικό  Επιτελείο του Πενταγώνου και ο Λευκός Οίκος.

Από την πρώτη έκθεση  του Νοεμβρίου, οι πηγές δήλωσαν ότι έγιναν  επανειλημμένες ενημερώσεις μέχρι το Δεκέμβριο  σε όλους τους αρμόδιους χάραξης πολιτικής και τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων σε όλη την ομοσπονδιακή κυβέρνηση καθώς και στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας στο Λευκό Οίκο. Όλα αυτά κορυφώθηκαν με μια λεπτομερή εξήγηση του προβλήματος που εμφανίστηκε στην ημερήσια συνέντευξη Τύπου του Προέδρου για θέματα πληροφοριών στις αρχές Ιανουαρίου, σύμφωνα με πηγές. Για να εμφανιστεί κάτι στο ΠΣΠ, θα έπρεπε να περάσει εβδομάδες ελέγχου και ανάλυσης, σύμφωνα με ανθρώπους που έχουν εργαστεί σε προεδρικές ενημερώσεις τόσο στις δημοκρατικές όσο και  στις ρεπουμπλικανικές διοικήσεις.
“Το χρονοδιάγραμμα της πλευράς της πληροφορίας αυτής μπορεί να είναι ακόμη και πιο πίσω από ό, τι συζητάμε”, ανέφερε η πηγή των προκαταρκτικών εκθέσεων του Wuhan. ” Σίγουρα πάντως η ενημέρωση ξεκίνησε  στα τέλη Νοεμβρίου και οι στρατιωτικοί έπρεπε να πάρουν θέση.”

dimpenews. com