Ένα εμβόλιο φιλικό και σοφιστικέ υπόσχεται ο Bill Gates….Η χρηματοδοτούμενη έρευνα από Bill and Melinda Gates Foundation άρχισε τις δοκιμές του αντι-covid19 εμβολίου σ΄ανθρώπους..Ωστόσο τα εμβόλια του στην Αφρική δεν αποδείχθηκαν αθώα….

Ένα εμβόλιο φιλικό και σοφιστικέ για covid19 υπόσχεται ο Bill Gates…Ωστόσο τα εμβόλια του στην Αφρική δεν αποδείχθηκαν αθώα. To Εμβόλιο του Bill Gates για παράλυση ευθύνεται για 47.500 θανάτους στην Αφρική ενώ πολλά άλλα παιδιά έμειναν παράλυτα από αυτό της μηνιγγίτιδας, διατείνονται διάφορα μέσα. Κατηγορείται ότι συμμετέχει σε γενοκτονίες ολόκληρων πληθυσμών στην Αφρική….”Tα πειράματα Τύπου Νυρεμβέργης πρόκειται να έχουν πολύ βαρύ αρχείο” τονίζουν. Κατηγορείται για εσκεμμένη μείωση πληθυσμού της Αφρικής. Η κυβέρνηση στο Τσαντ δωροδοκούσε τους γονείς για να σιωπήσουν…..Αυτά καθώς διανύουμε τον αιώνα των εμβολίων...Οι τρομακτικές επιδημίες-πολιομυελίτιδας σ΄Αφρική και Φιλιππίνες, συνδέονται μ’ εμβόλια Γκέιτς.Εκατομμύρια γυναίκες στηρώθηκαν μ΄εμβόλιο τετάνου σε Τανζανία κι άλλες αφρικανικές χώρες ( ναζιστικές μέθοδοι).490 000 άτομα παρέλυσαν στην Ινδία από το εμβόλιο του για πολιομυελίτιδα

Όταν είσαι όμως το no2 πιο πλούσιος στον κόσμο δεν σ΄αγγίζει τίποτα κι επανέρχεσαι δριμύτερος…

The second coroanvirus vaccine trial is underway in the US. It uses a 'skin deep shot' which is more similar to a simple skin test than to the deeper jab normally used for vaccines. Pictured: A participant receives an injection in Kansas City, Missouri, April 8

Μια νέα δοκιμή εμβολίου για τον κορονοϊό που είναι σ’ εξέλιξη στις Η.Π.Α. και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα του Bill Gates χρησιμοποιεί πιο επιφανειακές “υποδόριες” ενέσεις αντί για ενέσιμα τρυπήματα στον μυ που συνήθως χρησιμοποιούνται.
Η δεύτερη δοκιμή εμβολίου με κορονοϊό, με έναν υποψήφιο που αναπτύχθηκε από την Inovio Pharmaceuticals, βρίσκεται σ’ εξέλιξη στις ΗΠΑ αναφέρει η dailymail.
Χρησιμοποιεί μια ‘skin deep shot’ που είναι περισσότερο παρόμοια με μια απλή εκδορά δέρματος παρά με το βαθύτερο τρύπημα που συνήθως χρησιμοποιείται για εμβόλια.
Οι ερευνητές συσκεύασαν ένα τμήμα του γενετικού κώδικα του ιού εντός ενός κομματιού συνθετικού DNA.

Second US study in KC for COVID-19 vaccine uses skin-deep shots ...


Όταν εγχυθεί ως εμβόλιο, τα κύτταρα παράγουν αβλαβή αντίγραφα πρωτεΐνης και το ανοσοποιητικό σύστημα κάνει τότε προστατευτικά αντισώματα ώστε να είναι προετοιμασμένα αν ο πραγματικός ιός έρθει ποτέ. Χρηματοδοτούμενη από την Bill and Melinda Gates Foundation,η μελέτη είναι το πρώτο βήμα για να διαπιστωθεί αν το εμβόλιο εμφανίζεται αρκετά ασφαλές για ευρύτερες δοκιμές που απαιτούνται για να αποδειχθεί εάν θα προστατεύει. Ακόμη και αν η έρευνα πάει καλά, αναμένεται να διαρκέσει περισσότερο από ένα έτος πριν από τη διάθεση οποιουδήποτε εμβολίου.
Η ομάδα αναμένει να εγγράψει 40 υγιή άτομα σε Πίτσμπουργκ, Πενσυλβάνια και την Κάνσας Σίτι, Μισσούρι.
Τα δεδομένα θα πρέπει να είναι διαθέσιμα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και, εν αναμονή της έγκρισης από την FDA, η εταιρεία θα κάνει ένα εκατομμύριο δόσεις μέχρι το τέλος του έτους..

Researchers packaged a section of the virus' genetic code inside a piece of synthetic DNA. Pictured: A pharmacy technologist prepares a COVID-19 coronavirus vaccine candidate for testing in Kansas City, Missouri, April 8

«Είναι η πιο σημαντική δοκιμή που έχουμε κάνει ποτέ», δήλωσε ο Dr John Ervin του Κέντρου Φαρμακευτικής Έρευνας στο The Associated Press.

Κάθε εθελοντής θα πάρει δύο δόσεις του πειραματικού εμβολίου, με την κωδική όνομα INO-4800, χορηγούμενες τέσσερις εβδομάδες είτε στο ερευνητικό εργαστήριο του Kansas City και στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας.

Η φαρμακευτική εταιρεία συνεργάζεται με κινέζους ερευνητές για να ξεκινήσει σύντομα μια παρόμοια μελέτη στη χώρα αυτή.

Δεκάδες πιθανά εμβόλια σχεδιάζονται σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο και αναμένεται να ξεκινήσουν τη διαδικασία δοκιμών τους επόμενους μήνες.

Στην πραγματικότητα, η πρώτη αμερικανική υποδομή άρχισε τις δοκιμές ασφαλείας στους ανθρώπους τον περασμένο μήνα στο Seattle,σ΄ένα από τα Αμερικανικά Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας. Περίπου τα δύο τρίτα των συμμετεχόντων αυτής της μελέτης έχουν πάρει την πρώτη από τις δύο απαραίτητες δόσεις.

«Το καλό είναι ότι έχουμε μια δέσμη υποψηφίων», δήλωσε ο Δρ Anthony Fauci, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, κατά τη διάρκεια ενός podcast για την Εφημερίδα της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης την Τετάρτη.

Nωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο ”φιλάνθρωπος” δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Microsoft ανακοίνωσε πως το ίδρυμά του θα συμμετέχει στην οικοδόμηση εργοστασίων για ν΄αναπτύξει 7 εμβόλια “prometteurs”. 

“Τα χρήματά μας μπορούν να επιταχύνουν τα πράγματα” είπε στην αμερικάνικη εκπομπή Daily Show την προηγούμενη εβδομάδα ο Bill Gates. Το Fondation Bill & Melinda Gates συνέβαλε με 100 εκατομμύρια δολάρια στις προσπάθειες έρευνες  στην έρευνα κατά Covid-19 p..

Δισεκατομμύρια δολάρια θα δαπανηθούν” είπε..αλλά αξίζει τον κόπο.Την Κυριακή το αφεντικό των Apple, Tim Cook, είχε δηλώσει πως το ίδρυμά του θα συμμετείχε στη μάχη κατά της επιδημίας του coronavirus καθώς θα κατασκεύαζε 1 εκατομμύριο μάσκες την εβδομάδα για να εξοπλιστούν νοσηλευτές γιατροί.

Aλλά ο λαλίστατος Σωτήρας της Νέας Εποχής ο 2ος πλουσιότερος άνθρωπος τον πλανήτη δεν ενεπλάκη μόνο στο περιβόητο θέμα του εμβολίου αλλά έδωσε και κατευθύνσεις για το lock down...«Αυτό που χρειαζόμαστε είναι το ακραίο κλείσιμο για 6 -10 εβδομάδες,κι αν τα πράγματα πάνε καλά, θα μπορέσετε ν΄αρχίσετε ν΄ανοίγετε εκ νέου » είχε πει σε συνέντευξή του στο TED. Προέτρεπε την αμερικάνικη διοίκηση να σπεύσει να βάλει σε σκληρή καραντίνα τον πληθυσμό με το σκεπτικό ότι όσο «πιο γρήγορα το θέσετε σ΄εφαρμογή με σκληρό τρόπο τόσο πιο γρήγορα θα το σταματήσετε».

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Π.Ο.Υ ΚΑΙ ΓΚΕΙΤΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ

Τα εμβόλια, για τον Bill Gates, είναι μια στρατηγική φιλανθρωπία που τροφοδοτεί τις σχετικές με το εμβόλιο επιχειρήσεις του (συμπεριλαμβανομένης της φιλοδοξίας της Microsoft να ελέγξει μια παγκόσμια επιχείρηση εμβολιασμού) και να του δώσει δικτατορικό έλεγχο της παγκόσμιας πολιτικής υγείας.

Η εμμονή του Gates με τα εμβόλια φαίνεται να σχετίζεται με την ιδεοληψία του να σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία.

Υποσχόμενος 450 εκατομμύρια dollars επί 1,2 δις dollars για εκρίζωση της πολυομελίτιδας ο Gates πήρε τον έλεγχο της Εθνικής Τεχνικής Συμβουλευτικής Ομάδας για την Ανοσοποίηση (NTAGI) της Ινδίας, η οποία διέθεσε έως και 50 δόσεις εμβολίων πολιομυελίτιδας , μέσω αλληλοεπικαλυπτόμενων προγραμμάτων ανοσοποίησης σε παιδιά κάτω των 5.Οι Ινδοί γιατροί κατηγορούν την όλη επιχείρηση Gates για μια επιδημία παράλυσης διφορούμενης σχεδόν όχι-polio (NPAFP) που παρέλυσε 490 000 πέραν των αναμενόμενων ποσοστών μεταξύ 2000 – 2017. Το 2017, η κυβέρνηση Ινδίας ανακάλεσε το σχέδιο εμβολιασμού Gates και ζήτησε από Gates και πολιτικές του εμβολιασμού να εγκαταλείψουν την Ινδία.Το ποσοστό του NPAFP μειώθηκε θεαματικά.

Οι πιο τρομακτικές επιδημίες [πολιομυελίτιδας] στο Κονγκό, το Αφγανιστάν και τις Φιλιππίνες, συνδέονται όλες με εμβόλια.
Το 2017, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO) απρόθυμα παραδέχτηκε ότι η παγκόσμια έκρηξη στην πολιομυελίτιδα είναι κυρίως στέλεχος εμβολίου. Στην πραγματικότητα, μέχρι το 2018, το 70% των παγκόσμιων περιπτώσεων πολιομυελίτιδας σχετίζονται με το εμβόλιο.

Το 2014, το Ίδρυμα Gates χρηματοδότησε δοκιμές πειραματικών εμβολίων HPV, που αναπτύχθηκαν από την Glaxo Smith Kline (GSK) και τη Merck, σε 23.000 νεαρά κορίτσια σε απομακρυσμένες ινδικές επαρχίες. Περίπου 1.200 υπέστησαν σοβαρές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων αυτοάνοσων και διαταραχών γονιμότητας. Επτά πέθαναν.

Οι νοτιοαφρικανικές εφημερίδες παραπονέθηκαν: «Είμαστε ινδικά χοιρίδια για τους κατασκευαστές φαρμάκων».
Το 2010, το Ίδρυμα Gates χρηματοδότησε μια δοκιμή φάσης 3 του εμβολίου πειραματικής ελονοσίας της GSK, σκοτώνοντας 151 αφρικανικά βρέφη και προκαλώντας σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως παράλυση, κατάσχεση και εμπύρετες σπασμούς σε 1.048 από τα 5.949 παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας MenafriVac του Gates το 2002 στην Αφρική νοτίως της Σαχάρας, οι εργαζόμενοι του Gates εμβολιαζόταν με βίαιο τρόπο χιλιάδες παιδιά της Αφρικής κατά της μηνιγγίτιδας. Περίπου 50 από τα 500 παιδιά που εμβολιάστηκαν ανέπτυξαν παράλυση.Ο πρώην Ανώτερος Οικονομολόγος σύμβουλος του Nelson Mandela, καθηγητής Patrick Bond, περιγράφει τις φιλανθρωπικές πρακτικές του Gates ως “αδίστακτες και ανήθικες”.

Το 2010, ο Γκέιτς έδωσε 10 δισεκατομμύρια δολάρια στον ΠΟΥ, λέγοντας: “Πρέπει να κάνουμε αυτή τη δεκαετία εμβολίων”. Ένα μήνα αργότερα, ο Γκέιτς δήλωσε σε έναν think tank ότι τα νέα εμβόλια “θα μπορούσαν να μειώσουν τον πληθυσμό”. Το 2014, η ένωση καθολικών ιατρών της Κένυας κατηγόρησε τον ΠΟΥ για την αθέλητη χημική στείρωση εκατομμυρίων γυναικών της Κένυας με μια εκστρατεία εμβολιασμού «τετάνου».O ΠΟΥ αναγνώρισε τελικά ότι είχε αναπτύξει τα εμβόλια στειρότητας για πάνω από μια δεκαετία.

Παρόμοιες κατηγορίες προήλθαν από την Τανζανία, τη Νικαράγουα, το Μεξικό και τις Φιλιππίνες.Μια μελέτη του 2017 (Morgenson et al., 2017) έδειξε ότι το δημοφιλές εμβόλιο DTP της ΠΟΥ σκοτώνει περισσότερα παιδιά της Αφρικής από τις ασθένειες που προλαμβάνει. Τα κορίτσια που εμβολιάστηκαν με DTP ανέπτυξαν 10 φορές ποσοστό θνησιμότητας συγκριτικά με παιδιά που δεν είχαν λάβει ακόμη το εμβόλιο.

Γιατροί στη Γαλλία τελευταία είπαν ν΄αρχίσουν οι δοκιμές εμβολίου covid19 στην Αφρική όπως έκαναν και στο παρελθόν… πειραματόζωα.

dimpenews.com

One thought on “Ένα εμβόλιο φιλικό και σοφιστικέ υπόσχεται ο Bill Gates….Η χρηματοδοτούμενη έρευνα από Bill and Melinda Gates Foundation άρχισε τις δοκιμές του αντι-covid19 εμβολίου σ΄ανθρώπους..Ωστόσο τα εμβόλια του στην Αφρική δεν αποδείχθηκαν αθώα….

Comments are closed.