Ρώσος γιατρός:o covid19 θα μείνει για πάντα. Η θνησιμότητα του είναι κατώτερη από αυτή της γρίπης και πνευμονιών. Θα γίνει λιγότερο επικίνδυνος από μαζική ανοσία.

O νέος coronavirus που ευθύνεται για την πανδημία «δεν θα ξαναφύγει», σύμφωνα μ΄έναν Ρώσο γιατρό όπως δήλωσε στην κρατική τηλεόραση διευκρινίζοντας ότι η ασθένεια θα γίνει λιγότερο επικίνδυνη όταν η ανθρωπότητα θα έχει αναπτύξει συλλογική ανοσία.

Μετά το τέλος της πανδημίας ο νέος κορονοιός δεν θα εξαφανιστεί οριστικά εξήγησε ο Ρώσος γιατρός Alexandre Myasnikov στην εκπομπή Soloviev που μεταδόθηκε LIVE στο Internet.

«Ο Covid-19 ήρθε για πάντα, δεν θα φύγει πια. Οι άλλοι coronavirus προκαλούν ασθένειες αναπνευστικές διφορούμενες aiguës παντού στον κόσμο, αυτός προστέθηκε στις 6 υπάρχουσες εκδοχές του ανθρώπινου coronavirus και τώρα έχουμε », είπε.
Σύμφωνα με το γιατρό τους Ρώσους κατοίκους όπως άλλων χωρών τους περιμένει ένα δεύτερο κύμα της λοίμωξης.

«Σήμερα , η θνησιμότητα οφειλόμενη στον coronavirus είναι αρκετά κατώτερη από αυτή της γρίπης κι αυτή των άλλων πνευμονιών. Κι αυτή είναι η περίπτωση ομοίως χάρη στα μέτρα της καραντίνας », εξήγησε.
Κατέληξε ότι στο μέλλον η ανθρωπότητα θα έχει μια συλλογική ανοσία και η ασθένεια θα γίνει λιγότερο επικίνδυνη.sputnik 11/4/20

dimpenews.com