Τεράστιο φιάσκο της γαλλικής αντικατασκοπείας DGSI:ηττήθηκε από τον ιό μέσα στην έδρα της. Πολλοί υψηλόβαθμοι διευθύνοντές της μολύνθηκαν από Covid19. Ψύχωση πανικού κατέλαβε τους 1200 πράκτορες στην έδρα της DGSI.

Πολλά μέλη του Γενικού Επιτελείου της DGSI (Direction générale de la sécurité intérieure-Γενικής Διεύθυνσης της Εωτερικής Ασφάλειας) της Γαλλίας βρέθηκαν θετικά στον covid19 στα τεστ που υποβλήθηκαν.Ο ιός χτύπησε στον 8ο όροφο όπου είναι οι υψηλόβαθμοι διευθύνοντες της υπηρεσίας στο Levallois-Perret (Hauts-de-Seine).. Κάποιοι πράκτορες υπάλληλοι εκεί φοβούνται ότι το κτίριο του οποίου τα παράθυρα δεν ανοίγουν έγινε μολυσματικό θερμοκήπιο. Στις 15 Απρίλη 2020, η εφημερίδα Le Canard enchaîné έκανε αυτή την αποκάλυψη ότι πολλά μέλη των μυστικών υπηρεσιών της Γαλλίας είναι φορείς covid19. Kανείς δεν ξέρει τον ακριβή αριθμό ούτε υπάρχει επιβεβαίωση ή διάψευση από το Υπ. Εσωτερικών.

Το δημοσίευμα αναφέρει: το DGSI χαρακτηρίζει τον ιό ”απόρρητο-Άμυνας”. Η γαλλική αντικατασκοπεία κράτησε μυστική την πληροφορία.Η παντοδύναμη DGSI ηττήθηκε από την πανδημία.Πολλά μέλη της Γ Διοίκησής της που υποβλήθηκαν σε τεστ είναι θετικά στον covid19.O αόρατος εχθρός που χτύπησε στον 8ο όροφο -αυτόν των μεγάλων διευθυντών- στα κεντρικά όπου εδράζεται η υπηρεσία στο Levallois-Perret προκάλεσε μια ψύχωση μεταξύ των 1200 πρακτόρων/υπαλλήλων.Κάποιοι φοβούνται ότι το υπερ-προστατευμένο κτίριο του οποίου τα παράθυρα δεν ανοίγουν μεταβλήθηκε σε ένα εκκολαπτήριο ιών.Για την προστασία των αντικατασκόπων πρέπει επειγόντως να απομονωθούν (να μπουν σε καραντίνα) οι κατάσκοποι.” Το δημοσίευμα αφήνει ανοιχτό να υπήρξε στοχευμένο χτύπημα

Η DGSI είναι η μόνη υπηρεσία εξειδικευμένη στις πληροφορίες γαλλικές που σχετίζεται με Υπ. Εσωτερικών και είναι τμήμα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Αλλά ούτε ο γαλλικός στρατός έμεινε στο απυρόβλητο αφού σύμφωνα με το Υπ. Άμυνας περί το 1/3 του προσωπικού στο γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle βρέθηκε θετικό στον ιό καθώς υποβλήθηκαν σε τεστ οι 1767 και βρέθηκαν φορείς οι 668. Μεταξύ αυτών είναι και 2 από τους 4 Αμερικανούς ναύτες που επίσης βρέθηκαν θετικοί.

dimpenews.com