Λόγος στην μεγάλη Ανταρσία της γης από έναν αβάπτιστο αναρχικό ποιητή…..

”Ο λόγος των θεσμών που επιβάλουν το κλείσιμο των ναών για το Πάσχα είναι πολύ χαρακτηριστικός. Είναι το ανατριχιαστικό newspeak της εποχής των καταναλωτών και των εποπτών.Δεν ανήκα ποτέ στη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, και το κλείσιμο των εκκλησιών για ενορίτες, φαινομενικά δεν θα έπρεπε να με ανησυχεί.
Όχι όμως γιατί όλα είναι πολύ πιο περίπλοκα. Τώρα είμαστε μάρτυρες μιας από τις σημαντικές στιγμές στην ιστορία του χριστιανικού πολιτισμού και βιώνουμε τη βαθύτερη παγκόσμια κρίση.
Το φάντασμα μιας παγκόσμιας γραφειοκρατικής δικτατορίας υλοποιείται ακριβώς μπροστά στα μάτια μας, και μερικοί από τους πιο πεπεισμένους σκεπτικιστές αισθάνονται, πιθανώς, μια υπαρξιακή ψύχρα.

Ο αληθινός στόχος της μεγαλοπρεπούς παράστασης που μας προβάλλεται δεν είναι η νίκη επί του κοροναϊού… Η άρνηση του ακραίου κινδύνου της πανδημίας είναι ένα έγκλημα πέντε λεπτών. Λείπει η Ιερή Εξέταση; Να είστε σίγουροι ότι θα εμφανιστεί σύντομα. Προσέξτε τις δομές παρόμοιες με τον ΠΟΥ ή την ίδια Rospotrebnadzor, καθώς και την υπερβολική ανάπτυξη ειδικών υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για να φροντίζουν την ασφάλειά σας.

Το στέμμα corona είναι ένα πολύ ξεχωριστό σύμβολο της κρατικής δύναμης, αόρατο και πανταχού παρόν σαν ιός.
Δέκα βασιλιάδες, δέκα κέρατα του θηρίου καταστρέφουν την πόρνη -Βαβυλώνα- «τη μεγάλη πόλη που βασιλεύουν επίγειοι βασιλιάδες». Αυτό που φάνηκε σαν μια φανταστική μεταφορά στην Αποκάλυψη συμβαίνει τώρα ζωντανά – οι ηγέτες των κορυφαίων χωρών του κόσμου καταστρέφουν τον σύγχρονο πολιτισμό, συμπεριλαμβανομένης της εκκλησίας, η οποία έχει αμαρτήσει πολύ ... Απλώς δεν τον χρειάζονταν η νέα γραφειοκρατία. Η εκφυλισμένη πολιτική ελίτ και ο πολιτισμός στο σύνολό τους φαίνεται να τους είναι υπερβολικό βάρος…..

Παρά τη γνωστή συμμόρφωση των εκκλησιαστικών ιεραρχών σε σχέση με το επείγον αίτημα της «Εξοχότητάς του», η βάση του χριστιανικού πολιτισμού είναι το εντελώς ασυμβίβαστο κείμενο της Επί του όρους Ομιλίας που εγγυάται την κοινωνική ισότητα και πνευματική ελευθερία, και που δεν συνάδει με την θανατηφόρα τάξη μιας κοινωνίας απόλυτου ψηφιακού ελέγχου.
Στο πλαίσιο της τρέχουσας πολιτικής πραγματικότητας σ΄ εκκλησία , λογοτεχνία και κινηματογραφική βιομηχανία, ανατίθενται οι ρόλοι των κρατικών μηχανισμών προπαγάνδας, τους οποίους η κυβέρνηση μπορεί να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει κατά την κρίση της, έχοντας απόλυτη κυριαρχία στις ροές πληροφοριών που καθορίζουν τη λεγόμενη κοινή γνώμη. Η υστερία του Coronavirus, με την παγκόσμια ανακατανομή κεφαλαίου και σφαιρών επιρροής, αποδεικνύει αυτήν την κυριαρχία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Μόνο το «ἡ βασιλεία ἡ ἐμὴ οὐκ ἔστιν ἐκ τοῦ κόσμου τούτου», δηλαδή η Εκκλησία, είναι ικανή να αντιμετωπίσει αυτήν την απόλυτη κυριαρχία της εκμαυλισμένης ύλης.
Μην βιαστείτε να γελάσετε – φυσικά, δεν είναι το ίδιο με το σημερινό.

Φέτος η Μεγάλη Εβδομάδα ανταποκρίνεται πλήρως στο όνομά της. Η θεία κοινωνία, η κύρια ιεροπραξία της χριστιανικής εκκλησίας, η οποία στην ουσία είναι η μυστικιστική της ύπαρξη, ακυρώνεται σε όλο τον κόσμο. Σε τέτοια κλίμακα, αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στα δύο χιλιάδες χρόνια από την ιστορία του χριστιανισμού, και αυτό το γεγονός δεν μπορεί να παραμείνει χωρίς συνέπειες. Είναι εύκολο να προβλέψει κανείς ότι αυτές οι συνέπειες για την εκκλησία στην τρέχουσα μορφή της δεν θα είναι οι πιο ευνοϊκές.
Το φιλελεύθερο κοινό εκφράζει την ανησυχία του για αυτό το θέμα, συγκρατημένα ή εμφανώς. Δεν μπορώ να πω ότι μια τέτοια αντίδραση είναι αβάσιμη – σύγκρουση συμφερόντων…
Ωστόσο, εγώ, ο αναρχικός και ο μυστικιστής, θέλω να υποστηρίξω ανθρώπους που είναι έτοιμοι να περιφρονήσουν τον φόβο του θανάτου για χάρη της …. Δηλαδή,οι πιστοί.
Είμαι βέβαιος ότι η χριστιανική εκκλησία δεν θα πεθάνει. Και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα αλλάξει. …..
Η εκκλησία ίσως χρειαστεί να επιστρέψει στην αναρχική καταγωγή της διαβάζοντας εκ νέου τα κείμενα του ευαγγελίου και αναθεωρώντας πλήρως (τις έσχατες θέσεις της)…”В.О.

«Καιρός του Σιγάν και Καιρός του Λαλείν» επαναλαμβάνουν πρπαγανδιστικά οι επίδοξοι σύγχρονοι Eκκλησιαστές προτείνοντας ευγενικά στο λαό να το βουλώσει να σκάσει μπροστά στο μεγάλο που εξυφαίνεται στην παύση της Ανάστασης στην μεγάλη Ανταρσία επί της γης.. στην Αποστασία…Μόνο που αν δεν είναι καιρός του λαλείν όταν συμβαίνουν όλα αυτά πότε θα είναι;;; Και επειδή οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας επέλεξαν την αποστασιοποίηση οι διανοούμενοι κατάπιαν τον άμπακο.. πήραν το λόγο οι παρίες οι καταραμένοι ποιητές οι αλήτες οι αποσυνάγωγοι οι αποδοκιμασθέντες.. Το παραπάνω κείμενο είναι η γραφή ενός άσημου ποιητή από την Κριμαία που είναι αβάπτιστος που δηλώνει αναρχικός και μυστικιστής.. Οὕτως ἔσονται οἱ ἔσχατοι πρῶτοι καὶ οἱ πρῶτοι ἔσχατοι καθώς των άλλων έσται η εσχάτη πλάνη χείρων της πρώτης…..

Και οι στίχοι του σε σύγχρονη αναφορά συντονισμένοι:

”Η άβυσσος χασμουριέται στον κόσμο υπόκωφα και άγρια
Τα ιδρωμένα χρήματα τα εμπιστεύονται σιωπηλά σε κάποιον
Ο διάβολος δίνει έναν χαυλιόδοντα στους άρχοντες της γης”….

dimpenews.com

One thought on “Λόγος στην μεγάλη Ανταρσία της γης από έναν αβάπτιστο αναρχικό ποιητή…..

  1. Ελλας Λίκνον – Φως του Πολιτισμού επί Πλανήτου Γη.!!!

    Προσέξτε αυτό το βίντεο, αποσμασμα εκπομπής EL NEWS GR απο το 24/1/2017 –
    (για όσους γνωριζουν και μιλουν Ελληνικά, γλωσσα των Σοφών, Διανοήσεως, Επιστημών, Δημιουργίας και Πνεύματος.!!!/ περισσότερα>
    https://ello.co/velos/post/ujsy-q_wfai-despygsgda

    Like

Comments are closed.