ΑΡΧΙΣΑΝ ΔΙΩΓΜΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ;;;;2 Ρώσοι Μητροπολίτες ενώπιον της δικαιοσύνης γιατί άνοιξαν τις εκκλησίες για πιστούς για Επιτάφιο κι Ανάσταση;;;

Γενικεύονται οι διωγμοί των χριστιανών ……τώρα και στη Ρωσία;; Κατά τα τα φαινόμενα ο μητροπολίτης Longin των Saratov και Volsky κι ο μητροπολίτης Παχώμιος των Pokrovsky Nikolaev αναμένουν κλήση από τον εισαγγελέα, και θα λογοδοτήσουν σε FSB και ερευνητική επιτροπή γιατί παραβίασαν τα περιοριστικά μέτρα κατά το Πάσχα.

Η παρέμβαση των δυνάμεων της τάξης ξεκίνησε στις 20 Απριλίου από τον Pavel Galaktionov, ένα δημόσιο πρόσωπο της περιοχής Σαράτοφ και πρόεδρο του περιφερειακού τμήματος του πολιτικού κόμματος Russian Public People’s Union ( ένα ρώσικο εθνικιστικό κόμμα). Ο ακτιβιστής ζήτησε δίωξη εναντίον των επισκόπων Longin και Παχώμιου.

Ο επικεφαλής της επισκοπής Σαράτοφ στις 18 Απριλίου στο Facebook απευθύνθηκε στους ενορίτες και είπε ότι η εκκλησία δεν μπορούσε να συμφωνήσει με τις αρχές σχετικά με μια αποδεκτή μορφή για επισκέψεις εκκλησιών για το Πάσχα.

Саратовского митрополита просят привлечь к ответственности

«Έχουμε ήδη παραδείγματα σοβαρής καταπίεσης σ’ όσους έρχονται στους ναούς που θυμίζει στην παλαιότερη γενιά χριστιανών τι έγινε από το σοβιετική διωγμό. Κάθε τέτοιο παράδειγμα, με την ευλογία μου, θα καταγράφεται έτσι ώστε οι εκτελεστές αυτών των παρανοϊκών παραγγελιών στη συνέχεια να λογοδοτήσουν », υποσχέθηκε ο Λόγκιν.

Σε επιστολή προς αξιωματούχους της ασφάλειας, ο Galaktionov υπενθύμισε ότι, για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου του κορονοϊού, από τις 15 έως τις 30 Απριλίου, αναστέλλεται το δικαίωμα πολιτών επίσκεψης σε θρησκευτικά κτίρια (εκκλησίες, τζαμιά, συναγωγές).

«Γνωρίζοντας και κατανοώντας τις συνέπειες των ενεργειών τους, ενεργώντας ως μέρος μιας οργανωμένης ομάδας κατά των αποφάσεων των δημοσίων αρχών για την καταπολέμηση του περιορισμού εξάπλωσης της λοίμωξης από covid19, o Mητροπολίτης Saratov κι Volsky ο Λογγίνος και ο επίσκοπος Παχώμιος χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο, πρότειναν στους πιστούς να πάνε σε εκκλησίες, παρά την απαγόρευση, ενημέρωσαν δημοσίως ότι οι εκκλησίες δεν θα ήταν κλειστές στους πιστούς, οδηγώντας τους πιστούς στον πειρασμό να επισκεφθούν εκκλησίες, παρά την απαγόρευση », γράφει ο κοινωνικός ακτιβιστής.

Саратовского митрополита просят привлечь к ответственности

«Με τις ενέργειές τους για να προσελκύσουν πιστούς στις εκκλησίες, ο Μητροπολίτης Λογγίνος και ο Επίσκοπος Παχώμιος δημιούργησαν μια απειλή έκτακτης ανάγκης με σοβαρές συνέπειες για τους πολίτες από τη μορφή μιας πολύ σημαντικής ασθένειας όπως αυτής του Covid19», κατέληξε ο Galaktionov.

Саратовского митрополита просят привлечь к ответственности
Саратовского митрополита просят привлечь к ответственности

Ο πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος του κόμματος ζήτησε από τις δυνάμεις ασφαλείας να φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης τον Μητροπολίτη Λόγκιν και τον Επίσκοπο Παχώμιο για τη δημιουργία της απειλής έκτακτης ανάγκης με σοβαρές συνέπειες για μαζική μόλυνση πολιτών από κορονοϊό.

Саратовского митрополита просят привлечь к ответственности
Саратовского митрополита просят привлечь к ответственности

dimpenews.com

One thought on “ΑΡΧΙΣΑΝ ΔΙΩΓΜΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ;;;;2 Ρώσοι Μητροπολίτες ενώπιον της δικαιοσύνης γιατί άνοιξαν τις εκκλησίες για πιστούς για Επιτάφιο κι Ανάσταση;;;

Comments are closed.