ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ Η άρση του lockdown που όρισε ο Μακρόν συμπίπτει με την Εβραϊκή Γιορτή Lag Baomer που αφορά το τέλος μιας επιδημίας!!!!!

“Aπίστευτο : ο Macron κάνει να συμπέσει η αρχή άρσης της καραντίνας/lockdown με την Ιουδαϊκή γιορτή του Lag Baomer (τέλος μιας επιδημίας)“,γράφει η Le Monde Juif  σε τίτλο άρθρου της……(σσ. απλές συμπτώσεις)…

Ο Emmanuel Macron ανακοίνωσε πως “η καραντίνα η πιο αυστηρή όφειλε να συνεχιστεί ως τις 11 Μαίου.”

“Η Δευτέρα 11 Μαΐου θα είναι δυνατή μόνο εάν συνεχίσουμε να είμαστε πολίτες, υπεύθυνοι, να σεβόμαστε τους κανόνες και εάν η εξάπλωση του ιού συνεχίσει να επιβραδύνεται”, πρόσθεσε.

The urban myths of Lag BaOmer | Shayna Zamkanei | The Blogs

Στο θέμα της επιλογής αυτής της ημερομηνίας η, le Monde Juif  γράφει :

Η 11 Μαίου πέφτει την ίδια ημερομηνία με την εβραϊκή γιορτή του Lag Baomer που εορτάζει το τέλος μιας επιδημίας που πλήττει τους ακολούθους του μεγάλου σοφού Rabbi Akiva.

Το Talmud αναφέρει ότι στις εβδομάδες μεταξύ Pessa’h και Chavouot,μια επιδημία πλήττει τους ακολούθους του μεγάλου σοφού Rabbi Akiva “γιατί δεν συμπεριφέρονταν με σεβασμό οι μεν στους δε” . Αυτές οι εβδομάδες επομένως θεωρήθηκαν ως μια περίοδο πένθους όπου κάποιες μορφές απολαύσεων είναι απαγορευμένες από το νόμο και την παράδοση. Την Ημέρα του Lag BaOmer, η επιδημία θα σταματήσει.…13/4/20 .lemondejuif.info

Υπάρχουν κάποιες συμπτώσεις, ούτως ή άλλως..
dimpenews.com