Οι ηγέτες της ΓΗΣ δήλωσαν πως υπάρχει πόλεμος κατά ενός αόρατου εχθρού που σήμερα είναι ..ο ιός .. ο επόμενος θα είναι οι εξωγήινοι;;;To Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ δημοσίευσε 3 βίντεο με UFO..

Όλοι οι ηγέτες της γης δήλωσαν πως δεχόμαστε πόλεμο από αόρατο εχθρό….πριν διευκρινίσουν ότι πρόκειται για έναν ιό. Δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι η γη δέχεται πόλεμο κι όχι ένα συγκεκριμένο κράτος και γι αυτό θα πρέπει όλες οι παγκόσμιες δυνάμεις να συντονιστούν προς αντιμετώπισή του….Η γη δέχεται απειλή σήμερα από .. ιό .. αύριο από τι .. ίσως από εξωγήινες δυνάμεις;;;;ίσως αυτή είναι η επόμενη κήρυξη πολέμου από τους ισχυρούς της γης και τους δορυφόρους τους.. Τις τελευταίες μέρες έχει ενταθεί η ουφολογία made in america…Aποκορύφωμα είναι ότι το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό δημοσιεύει επίσημα τρία βίντεο με UFO..Επίσης το πατριαρχείο Ρωσίας δια του επικεφαλή του όχι τυχαία δήλωσε πριν 2 ημέρες πως η ρωσική εκκλησία δεν αποδέχεται την θεωρία ύπαρξης εξωγήινων δυνάμεων…..Η Ώρα της Γης επίσης που γιορτάστηκε και φέτος σύμφωνα με το επινοηθέν κοσμικό ημερολόγιο φέρνει πλέον τη ΓΗ στο προσκήνιο τη Γη που πρέπει να προστατεύσουμε εμπεδώνει την αντίληψη μιας απειλής της Γης σήμερα από τη ρύπανση αύριο από UFO;;;Υπήρξε διάχυτη η αίσθηση ειδικά τις πρώτες μέρες ότι ζούμε σκηνές από ουτοπικό σινεμά επιστημονικής φαντασίας μ΄ερήμωση πόλεων και τη διάδοση μιας πανδημίας….το επόμενο έργο που θα ζήσουμε θα είναι επίσης επιστημονικής φαντασίας αλλά θα έχει σχέση με UFO;;

Pentagon releases video purported to show UFOs hurtling through the air

Το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό δημοσιεύει επίσημα τρία βίντεο με UFO.
Τα τρία βίντεο κυκλοφόρησαν αρχικά από τον πρώην τραγουδιστή του Blink-182, Tom DeLonge.

 To Πεντάγωνο δημοσίευσε στο site Web του vidéos που αιχμαλωτίζουν «αταυτοποίητα φαινόμενα».

Το ένα από τα 3 vidéos αποχαρακτηρισμένα γυρίστηκε το 2004 και τα 2 άλλα το Γενάρη του 2015. Το 2007 και 2017, όλα μπήκαν στο Δίκτυο χωρίς την εξουσιοδότηση του Πενταγώνου αλλά η αυθεντικότητα τους αναγνωρίστηκε από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

Το Πολεμικό Ναυτικό των Η.Π.Α. δημοσίευσε επίσημα τρία βίντεο UFO που είχαν δημοσιευτεί στο παρελθόν από τους New York Times και την ερευνητική ομάδα UFO του πρώην τραγουδιστή του Blink-182, To the Stars Academy. Είναι τρία από τα πιο διάσημα βίντεο UFO όλων των εποχών και έχουν δώσει ώθηση στην αναγέννηση της UFOlogy.

Τα βίντεο ονομάζονται “FLIR.mp4”, “GOFAST.wmv” και “GIMBAL.wmv”. Αν ενδιαφέρεστε ακόμη και για UFO, ίσως τα έχετε δει πολλές φορές. Τα τρία βίντεο ελήφθησαν και δημοσιεύθηκαν το 2017 και το 2018 από το To Stars Academy. Δύο από τα βίντεο συμπεριλήφθηκαν επίσης σε ένα άρθρο των New York Times, το οποίο περιγράφει λεπτομερώς το Πρόγραμμα Αναγνώρισης Απειλών για την Αερόσφαιρα του Πενταγώνου, το οποίο διευθύνονταν από έναν με το όνομα Luis Elizondo, που τώρα εργάζεται στο DeLonge’s To the Stars Academy. Τις τελευταίες ημέρες, το Ναυτικό δημοσίευσε επίσημα αυτά τα βίντεο στη σελίδα του για την Ελευθερία της Πληροφορίας.

Τα βίντεο δείχνει στοιχεία ότι στρατιωτικοί αερομεταφορείς έχουν δει UFO και ότι το Πεντάγωνο έχει ερευνήσει τι είναι. Προηγούμενες αναφορές από τη Motherboard έδειξαν ότι ένα ερευνητικό σκέλος της Πολεμικής Αεροπορίας έχει επίσης μελετήσει τα βίντεο. Νωρίτερα φέτος, η Motherboard ανέφερε επίσης ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ έχει μια διαβαθμισμένη έκδοση του βίντεο FLIR, το οποίο γυρίστηκε το 2004 στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια. Άτομα που είδαν τα UFO δήλωσαν στο Popular Mechanics ότι έχουν δει μια έκδοση υψηλότερης ακρίβειας του βίντεο.

Παρόλο που η επίσημη κυκλοφορία αυτών των βίντεο δεν μας δίνει περισσότερες πληροφορίες, είναι ακόμα σημαντικό, γιατί είναι ένα βήμα προς τα εμπρός για διαφάνεια στα UFO.vice com 27/4/20

Για πρώτη φορά, το Πεντάγωνο κυκλοφόρησε επίσημα βίντεο που έδειχναν “μη αναγνωρισμένα” εναέρια φαινόμενα μέσω της βιβλιοθήκης του εγγράφων Freedom of Information Act (FOIA).

Τη Δευτέρα, οι ΗΠΑ Το Υπουργείο Άμυνας ενέκρινε την κυκλοφορία τριών αποχαρακτηρισμένων βίντεο του Πολεμικού Ναυτικού, ένα τραβήχτηκε τον Νοέμβριο του 2004 και τα άλλα δύο τον Ιανουάριο του 2015, τα οποία διακινήθηκαν στο κοινό μετά από μη εξουσιοδοτημένες κυκλοφορίες το 2007 και το 2017.

Οι στρατιωτικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ είχε προηγουμένως αναγνωρίσει ότι αυτά τα βίντεο που κυκλοφορούσαν δημοσίως ήταν πράγματι βίντεο του Πολεμικού Ναυτικού.

«Μετά από εμπεριστατωμένη αναθεώρηση, το τμήμα έχει αποφασίσει ότι η εγκεκριμένη κυκλοφορία αυτών των αποχαρακτηρισμένων βίντεο δεν αποκαλύπτει ευαίσθητες δυνατότητες ή συστήματα και δεν προσκρούει σε μεταγενέστερες έρευνες για επιθέσεις στρατιωτικού εναέριου χώρου από μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα», αναφέρει το μήνυμα DoDo. .

Σε δήλωσή του τη Δευτέρα, το Πεντάγωνο δήλωσε ότι κυκλοφορεί τα βίντεο για να ξεκαθαρίσει τυχόν παρανοήσεις από το κοινό σχετικά με το εάν το υλικό που κυκλοφόρησε ήταν πραγματικό ή όχι ή αν υπάρχουν περισσότερα για τα βίντεο. Τα εναέρια φαινόμενα που παρατηρούνται στα βίντεο παραμένουν χαρακτηρισμένα ως «μη αναγνωρισμένα».

Το CNN ανέφερε προηγουμένως ότι τα βίντεο, που κυκλοφόρησαν μεταξύ Δεκεμβρίου 2017 και Μαρτίου 2018 από την Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών του The Stars, φαίνεται να δείχνουν γρήγορα κινούμενα, επιμήκη αντικείμενα που συλλαμβάνονται από προηγμένους αισθητήρες υπέρυθρων.

Σε βίντεο από το 2004, οι αισθητήρες κλειδώνουν σε έναν στόχο καθώς πετάει πριν επιταχυνθεί από την αριστερή πλευρά του πλαισίου…defence-blog 27/4/20

Βίντεο αποχαρακτηρισμένα από το Pentagon χθες για “unexplained aerial phenomena” (UFOs) που τραβήχθηκαν από πιλότο του US Navy κατά τη διάρκεια ασκήσεων το 2015.

Όταν κάποιος διάβαζε την Αποκάλυψη του Ιωάννη πάντα του φαινόταν ανερμήνευτο το γεγονός των παράξενων όντων που θα επιτεθούν στην ανθρωπότητα…..Τελικά αυτά τα τέρατα που θα επιτεθούν στη γη θα είναι δημιουργήματα του ανθρώπου που δια της ρομποτικής δημιουργεί φουτουριστικά ανδροειδή ετεροκινούμενα αλλά και άλλες κατασκευές όπως drones κλπ….

Θ´\ΚΑΙ ὁ πέμπτος ἄγγελος ἐσάλπισε·…..7 καὶ τὰ ὁμοιώματα τῶν ἀκρίδων ὅμοια ἵπποις ἡτοιμασμένοις εἰς πόλεμον, καὶ ἐπὶ τὰς κεφαλὰς αὐτῶν ὡς στέφανοι ὅμοιοι χρυσίῳ, καὶ τὰ πρόσωπα αὐτῶν ὡς πρόσωπα ἀνθρώπων, 8 καὶ εἶχον τρίχας ὡς τρίχας γυναικῶν, καὶ οἱ ὀδόντες αὐτῶν ὡς λεόντων ἦσαν, 9 καὶ εἶχον θώρακας ὡς θώρακας σιδηροῦς, καὶ ἡ φωνὴ τῶν πτερύγων αὐτῶν ὡς φωνὴ ἁρμάτων ἵππων πολλῶν τρεχόντων εἰς πόλεμον.

Με πτερύγια, ιπτάμενα όντα που θα επιτεθούν στην ανθρωπότητα θα είναι ένας πόλεμος του μέλλοντος που θα κηρύξει ο Παγκόσμιος Δυνάστης για να καταλάβει όλη την επικράτεια;;;;Θα τα εμφανίσουν ως εξωγήινα δημιουργήματα αλλά θα είναι εξωπραγματικά κατασκευάσματα υψηλής τεχνολογίας ανθρώπινης επινόησης…Εξωγήινοι δεν υπάρχουν απλά η φαντασία του ανθρώπου είναι εξωπραγματική κι απλά τώρα ή στο μέλλον θα έχει την τεχνολογία για την εφαρμόσει……
dimpenews.com