Τρομοκράτης της ISIS έριξε την BMW του σε 2 μοτοσυκλετιστές της τροχαίας στο Παρίσι. Ο ένας χαροπαλεύει…..

Τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία.Τη Δευτέρα άτομο οδηγώντας ένα αμάξι BMW τραυμάτισε ηθελημένα σοβαρά 2 αστυνομικούς μοτοσυκλετιστές ο ένας εξ αυτών νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση αφού τους εμβόλισε με το όχημα του.Η μια μηχανή πολτοποιήθηκε μεταξύ της BMW και περιπολικού… Επιχειρησιακή τακτική που παραπέμπει σε τρομοκρατική ενέργεια τόσο από το στόχο της όσο και την τακτική…Η επίθεση έγινε στο Colombes, σε περιοχή της γαλλικής πρωτεύουσας. Συνελήφθηκε άμεσα από την αστυνομία και παραδέχθηκε ότι η ενέργεια του ήταν σκόπιμη κι «ηθελημένη», σύμφωνα με πηγές κοντά στην υπόθεση.Κρίθηκε προφυλακιστέος. Δεν έχει εις βάρος του πρόσφατες δικαστικές διώξεις αλλά είναι γνώριμος στις αρχές από παλιότερες παραβάσεις του «κοινού ποινικού δικαίου» σύμφωνα με την εισαγγελία.. Γίνεται έρευνα κατ΄οίκον. Το κίνητρο του μένει να διαλευκανθεί σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία από ”μοναχικό λύκο” της ISIS..Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η le figaro βρέθηκε ένα γράμμα υποταγής στην ISIS που ανήκει στο δράστη.Η επιχειρησιακή του δράση παραπέμπει σε τρομοκρατική πράξη κατ΄εντολήν της προπαγάνδας της Daesh.Διαπιστώνεται επίσης ότι το άτομο είδε πολλά βίντεο σχετικά με την κατάσταση στην Παλαιστίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου η πρώτη του ανάκριση και το παρελθόν του παραπέμπουν ομοίως σε άτομο με ψυχικές διαταραχές.Θα υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη το πρωί της Τρίτης.

Κάποιες πηγές της έρευνας πάντως θεωρούν πως διαθέτει το προφίλ ενός υβριδικού τρομοκράτη. Η επίθεση έγινε στις 17H40 κοντά στο στάδιο Yves du Manoir,ανέφερε η εισαγγελία του Nanterre. Οι 2 μοτοσυκλετιστές της τροχαίας ήταν καθώς έκαναν έλεγχο σε αυτοκίνητο όταν μια μαύρη «BMW », έπεσε πάνω τους ερχόμενο από την αντίθετη κατεύθυνση και χτύπησε και περιπολικό.

Κατά τη σύλληψή του, ο ύποπτος είπε ότι ήθελε να επιτεθεί στην αστυνομία αφού παρακολούθησε βίντεο για την παλαιστινιακή υπόθεση, ανέφερε πηγή στο BFMTV. Μια επιστολή ανακαλύφθηκε επίσης στο όχημα του υπόπτου, στο οποίο διεκδικεί την πράξη του και ισχυρίζεται ότι πρόκειται να πεθάνει σε δράση. Ο 29χρονος άνδρας είναι γνωστός για πράξεις βίας που χρονολογούνται από το 2008, για τις οποίες καταδικάστηκε να πραγματοποιήσει έργα κοινού συμφέροντος. Ωστόσο, είναι άγνωστος στις υπηρεσίες πληροφοριών.

Και όλα αυτά ενώ είναι σ΄εξέλιξη εξέγερση στα Banlieues του Παρισιού με συγκρούσεις και έχουν πάρει φωτιά κι άλλες πόλεις στη Γαλλία….

dimpenews.com