Έτοιμο το εμφυτεύσιμο microchip της Microsoft με τον αριθμό 666!

received_2578059549103651

Μια πατέντα  της Microsoft που έλαβε πρόσφατα τη διεθνή αναγνωριση της ευρεσιτεχνίας  φέρει τον αποκαλυπτικό  αριθμό 666.

Η  ευρεσιτεχνία της Microsoft που αφορά ένα ψηφιακό σύστημα κρυπτοσυναλλαγών  που εμφυτεύεται στο ανθρώπινο σώμα , είναι διεθνώς κατοχυρωμένη με τον αριθμό WO / 2020/060606.

Περιγράφεται ως ένα σύστημα κρυπτονομισματικής συναλλαγής  το οποίο  χρησιμοποιεί ως εχέγγυα επαλήθευσης τα δεδομένα δραστηριότητας του κάθε σώματος . Πρόκειται για εναν μικροσκοπικό ( microchip)  ψηφιακό μηχανισμό που θα χρησιμοποιείται για ψηφιακές  συναλλαγές  μέσα από το ίδιο  το ανθρώπινο σώμα . Αυτή η ψηφιακή  κρυπτογράφηση  χρησιμοποιεί τα  δεδομένα της βιολογικής δραστηριότητας του κάθε ατόμου ως αδιάψευστα στοιχεία επαλήθευσης για την ασφάλεια των οικονομικών συναλλαγών σε ψηφιακή  μορφή.

Με αφορμή την πανδημία του Κορονοϊού οι γνωστοί ανθρωπιστές Gates και Soros μέσω των ιδρυμάτων τους χρηματοδοτούν τους  “προοδευτικούς”  οπαδούς  της Παγκοσμιοποίησης  για την εξεύρεση τεχνοκρατικών λύσεων στο ζήτημα της επιμόλυνσης από τη χρήση των χαρτονομισμάτων. Η πατέντα της Microsoft θεωρείται η καλύτερη λύση!

Όμως, τόσο το απόκρυφο όνομα της πατέντας της Microsoft (060606)  όσο και η εμφύτευσή του στο ανθρώπινο σώμα εγείρει ανησυχίες καθώς παραπέμπει άμεσα στο χωρίο της Αποκάλυψης :

Αποκ. 13,16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,

Αποκ. 13,17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

Αποκ. 13,18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς. 

Πρόκειται για σύμπτωση ή εκούσια επιλογή ενός τέτοιου συμβόλου, το οποίο στην Αποκάλυψη του Ιωάννη ονομάζεται «αριθμός του θηρίου» ?( 666)

Η ευρεσιτεχνία WO / 2020/060606 δεν   αναφέρει τον όρο  “μικροτσίπ”, αλλά το περιγράφει ως «αισθητήρα» που λειτουργεί σε συνδυασμό με μια «συσκευή» καταγραφής  της δραστηριότητας του σώματος. Ο υποτιθέμενος σκοπός αυτής της νέας τεχνολογίας  είναι η διασφάλιση ενός  υγιεινού τρόπου ζωής ….

Όμως πληθαίνουν οι φωνές από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, ότι ο Gates στην πραγματικότητα   προσπαθεί να εμφυτεύσει  μικροτσίπ στους ανθρώπους   και ότι αυτό ίσως συνδυασθεί  και με το πρόγραμμα εμβολιασμού του …

dimpenews. com