Αταυτοποίητη ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε το Χαλέπι….

αρχείο

Μια έκρηξη ακούστηκε την προηγούμενη νύχτα σε όλη την πόλη του Χαλεπίου ανακοίνωσε η συριακή κρατική τηλεόραση σύμφωνα με το Reuters. Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες. Αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για αεροπορικούς βομβαρδισμούς. Το ακριβές σημείο της έκρηξης παραμένει άγνωστο (ΝΔ της επαρχίας), οι τοπικές πηγές τώρα αρνούνται ότι πραγματοποιήθηκε αεροπορική επίθεση.Οι ανταποκριτές του Aleppo News Network επιβεβαίωσαν ότι άκουσαν πολεμικούς ήχους στον του Χαλεπίου.Ο πολεμικός ανταποκριτής που εκπέμπει από Χαλέπι ο Shadi Halwa,σε live αναμετάδοση από την περιοχή Ramouseh διαψεύδει ότι χτυπήθηκε η περιοχή ή η Σχολή Πυροβολικού.

Συμπερασματικά,η έκρηξη που ακούστηκε σε όλο το Χαλέπι παραμένη ακαθόριστη, ούτε η τοποθεσία που σημειώθηκε, ούτε η πηγή της δεν έχουν αναφερθεί. Αναμένεται επίσημη στρατιωτική δήλωση.
Ωστόσο, δεν υπάρχει στόχευση σε περιοχή Ramousha, στρατιωτικών Σχολών, κέντρου επιστημονικής έρευνας, αεροδρομίου Χαλεπίου ή οποιασδήποτε αποθήκης ή κεντρικού γραφείου πλησίον του κυβερνείου ή στρατιωτικής θέσης …
Μπορεί να είναι μια έκρηξη από βομβαρδισμό εχθρικού αεροπλάνου πυρομαχικών ή μια απάντηση του συστήματος αεράμυνας ή κάποιος πύραυλος εδάφους-αέρος.

Σε πρώτο χρόνο όλες οι φιλοκυβερνητικές πηγές έγκυρες όπως η πολεμική ανταποκρίτρια από Χαλέπι Kinana Allouche έδιναν πως θόρυβος από έκρηξη συγκλόνισε την πόλη του Χαλεπίου στις 3,00 τη νύχτα..

Το επίσημο συριακό κανάλι ειδήσεων Al-Ikhbariya και το Sana ανέφεραν ότι ακούστηκε μεγάλη έκρηξη στην πόλη Χαλέπι, στη βόρεια Συρία, νωρίς το Σάββατο, 16 Μαΐου.Πηγές των μέσων ενημέρωσης ανέφεραν δύο εκρήξεις που έπληξαν την πόλη.

 Ορισμένοι ακτιβιστές σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης δήλωσαν ότι οι εκρήξεις ήταν πολύ μαζικές και αντηχούσαν σε απομακρυσμένες περιοχές, πιθανότατα προκλήθηκαν από τη στόχευση της περιοχής Ramouseh στο Χαλέπι από ισραηλινά αεροσκάφη από τη νοτιοδυτική πλευρά.

Aνασκεύασαν αμέσως τα περισσότερα μέσα εκτός κάποιων εξειδικευμένων αφού όμως κατέγραψαν την αλήθεια.. ποιός ήθελε να σκεπάσει τον χθεσινό επιτιθέμενο και γιατί;;;

dimpenews.com