ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΣΙΤΑΡΙΟΥ: Οι ΗΠΑ επιβάλουν λιμό στη Συρία. Καίνε εκατοντάδες στρέμματα σιταριού συν εμπάργκο. Η γ΄σφραγίδα της Αποκάλυψης ”χοῖνιξ σίτου δηναρίου, καὶ τρεῖς χοίνικες κριθῆς δηναρίου” άνοιξε στη Συρία.

Η τρίτη σφραγίδα της Αποκάλυψης ανοίγει στη Συρία….Λιμός επιβεβλημένος, παντελής έλλειψη σταριού, πόλεμος του σιταριού..

Ένα ελικόπτερο των αμερικανικών δυνάμεων κατοχής έκαψε περισσότερα από 200 στρέμματα χωράφια με σιτάρι ρίχνοντας έναν αριθμό θερμικών μπαλονιών πάνω σε γεωργικές εκτάσεις στην ύπαιθρο του Al-Shaddadi, νότια της Hasaka.

Το «SANA» ανέφερε ότι τοπικές πηγές στην περιοχή σημείωσαν: Το ελικόπτερο Apache των αμερικανικών δυνάμεων κατοχής σήμερα το πρωί έριξε έναν αριθμό θερμικών μπαλονιών ενώ πετούσε κοντά στο έδαφος, προκαλώντας έναν αριθμό πυρκαγιών και έκαψε πάνω από 200 στρέμματα καλλιεργούμενων χωραφιών σιταριού, στο χωριό Atla στην ύπαιθρο του Al-Shaddadi, νότια της Hasaka.

Οι πηγές πρόσθεσαν ότι τα αμερικανικά ελικόπτερα κατοχής, ενώ πετούσαν στην περιοχή, πραγματοποίησαν προκλητικές πτήσεις, καθώς πλησίαζαν πολύ κοντά στα σπίτια των οικογενειών και στα αγροτικά πεδία, προκαλώντας πανικό και φόβο, ειδικά μεταξύ των παιδιών.

Η Αμερική, φυσικά, ρίχνει θερμικά μπαλόνια και φωσφόρου στο σιτάρι, σχεδόν σε όλο το συριακό σιτάρι, επιπλέον στην προσέγγιση του νόμου Caesar. Η συζήτηση στην τελευταία σύνοδο του Συμβουλίου Ασφαλείας σχετίζεται με την εισαγωγή τροπολογιών στα ψηφίσματα 1559 και 1701, το ζήτημα σχετίζεται έμμεσα με την εγγύτητα ενεργοποίησης του νόμου του Caesar, του οποίου το περιεχόμενο αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα, ο οποίος είναι ο νόμος που σχετίζεται με την επιβολή περισσότερων κυρώσεων σε Συρία.

Οι άνθρωποι θα λιμοκτονήσουν, από έναν πραγματικό και μεγάλο λιμό, και δεν θα βρουν κανέναν να τους παραδώσει ούτε κόκκο σιταριού εκτός από το Ιράν. Ως συνήθως, το σιτάρι θα καθυστερήσει στους ωκεανούς λόγω των ραντάρ που θα προσπαθήσουν να αποκαλύψουν τη θέση των αποστολών και φυσικά επειδή η αποστολή θα πελαγοδρομήσει αντί να περάσει από τη διώρυγα του Σουέζ….
Ούτε κόκκος σιταριού κυριολεκτικά δεν θα φτάσει στη Συρία στην επόμενη πολιορκία μετά τις καμένες καλλιέργειες από την Αμερική.
Ο συριακός λαός θα λιμοκτονήσει εντελώς για τους επόμενους έξι μήνες, θα περάσει ένα σοβαρό λιμό, καθώς η Αμερική θέλει να εξηγήσει στον συριακό λαό ποιος είναι ο «σύμμαχος», ποιος είναι ο «εχθρός», ποιος είναι ο Χριστός, ποιος είναι ο Ιούδας…
Η Ρωσία, ο παγκόσμιος ηγέτης εξαγωγέας σιταριού ενδέχεται να μην παρέχει στη Συρία σιτάρι.
Εάν συμβεί αυτό, ο Λίβανος, η Συρία και το Ιράκ θα αναφλεγούν ενάντια στη Ρωσία.
Τότε, μετά από ένα χρόνο λιμοκτονίας, θα ακολουθήσει ένα έτος συμφιλίωσης με τις Ηνωμένες Πολιτείες! Αυτή η συμφιλίωση θα έρθει στην περιοχή με την άρση των οικονομικών κυρώσεων… και η Συρία θ’ «ανθίσει»…

Αποκ. 6,5           Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν τρίτην, ἤκουσα τοῦ τρίτου ζῴου λέγοντος· ἔρχου. καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος μέλας, καὶ ὁ καθήμενος ἐπ᾿ αὐτὸν ἔχων ζυγὸν ἐν τῇ χειρὶ αὐτοῦ·Αποκ. 6,6           καὶ ἤκουσα ὡς φωνὴν ἐν μέσῳ τῶν τεσσάρων ζῴων λέγουσαν· καὶ τὸ ἔλαιον καὶ τὸν οἶνον μὴ ἀδικήσῃς.Αποκ. 6,6                  Και ήκουσα σαν φωνήν ανάμεσα από τα τέσσαρα ζώα να λέγη· “ένα κιλόν σίτου έφθασε να πωλήται, λόγω του λιμού, ένα δηνάριον και τρία κιλά κριθαριού, ένα δηνάριον. Το έλαιον όμως και τον οίνον μη τα στερήσης· ας τα έχουν με κάποιαν αφθονίαν”.

dimpenews.com