Συντριβή ρωσικού εκπαιδευτικού ελικοπτέρου Mi-8. Σκοτώθηκε το πλήρωμα…..

Ρωσικό εκπαιδευτικό ελικόπτερο Mi-8 της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας συνετρίβη βορειοδυτικά της Μόσχας. Το πλήρωμα του ελικοπτέρου υπέκυψε στα τραύματά του, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. Γίνεται λόγος για 3 νεκρούς…

Το στρατιωτικό ελικόπτερο Mi-8 έκανε μια σκληρή προσγείωση. Το πλήρωμα σκοτώθηκε. Το στρατιωτικό ελικόπτερο Mi-8 έκανε μια σκληρή προσγείωση στην περιοχή Klinsky της περιοχής της Μόσχας, σκοτώθηκε το πλήρωμα, δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σε δημοσιογράφους την Τρίτη.

“Στις 19 Μαΐου, περίπου 20.00 ώραΜόσχας, κατά τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής πτήσης 20 χλμ. από το χωριό Κλιν (Περιοχή της Μόσχας), ένα ελικόπτερο Mi-8 ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων Mi-8 έκανε μια τραχιά προσγείωση σε μια ερημική περιοχή. Το πλήρωμα του ελικοπτέρου πέθανε από τραύματα ως αποτέλεσμα μιας σκληρής προσγείωσης”, ανακοινώθηκε.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, η επιτροπή της Ύπατης Αρχής της Πολεμικής Αεροπορίας πέταξε στη σκηνή της καταστροφής. “Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές πληροφορίες, η αιτία της καταστροφής θα μπορούσε να είναι τεχνική δυσλειτουργία. Η πτήση πραγματοποιήθηκε χωρίς πυρομαχικά”, ανέφερε το υπουργείο.

Σύμφωνα με πηγή σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του χωριού Ζαχάροβο.tass.

dimpenews.com