Ρώσος Πρέσβης στη Δαμασκό: “Επιχειρούν να διαβρώσουν τη συμμαχία Ρωσίας-Συρίας”

new-h-alwatan-392-1024x428-1-780x428

Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στη Δαμασκό Αλέξανδρος Yeνimov επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στον Al-Watan ότι όλες οι φήμες  που κυκλοφορούν σχετικά με τις διαφορές μεταξύ Ρωσίας και Συρίας είναι απολύτως αβάσιμες.

“Εκείνοι που επιμένουν να δηλώνουν ότι  υπάρχει κάποια ρήξη μεταξύ  Μόσχας και  Δαμασκού, ψεύδονται για να σαμποτάρουν μιντιακά την καλή συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών.
Αυτές οι ψευδείς ειδήσεις περί των ρωσοσυριακών  σχέσεων ωφελούν μόνο τους αντιπάλους των δύο χωρών, οι οποίοι δράτονται της ευκαιρίας  για να υποτιμήσουν και να παραποιήσουν όλα τα επιτεύγματα και τα  θετικά  αποτελέσματα που έχουν πραγματοποιηθεί  από Ρωσία και Συρία τα τελευταία χρόνια.
Ο Γιεφίμοφ τόνισε ότι οι όλοι οι αντι-Συριακοί και αντι-Ρωσικοί παίκτες, αφού δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους καταστροφικούς στόχους τους με στρατιωτικά μέσα, επιχειρούν  να ασκήσουν πολιτική πίεση στη Δαμασκό και να την στραγγαλίσουν με άνευ προηγουμένου οικονομικές κυρώσεις.

Καθώς μέχρι τώρα δεν το έχουν καταφέρει , χρησιμοποιούν όλα τα δυνατά μέσα, συμπεριλαμβανομένων των αξιολύπητων προσπαθειών τους για εξεύρεση  κάποιου κενού στις σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Συρίας. Ο απώτερος  σκοπός τους είναι να διαβρώσουν  τη συμμαχία μεταξύ   των δύο χωρών μας.

dimpenews.com

One thought on “Ρώσος Πρέσβης στη Δαμασκό: “Επιχειρούν να διαβρώσουν τη συμμαχία Ρωσίας-Συρίας”

Comments are closed.