ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ/ Συριακέ λαέ προετοιμάσου για το χειρότερο .. έρχεται αναπόφευκτα.(Προειδοποίηση Σύριου φιλοκυβερνητικού δημοσιογράφου)

Ο φιλοκυβερνητικός Σύριος δημοσιογράφος Eyad Alhosain προειδοποιεί αναφορικά με την οικονομική κρίση στη Συρία: ”Συριακέ λαέ προετοιμάσου για το χειρότερο .. έρχεται αναπόφευκτα.”

”To να μιλά κανείς για ελπίδα εξόδου από την οικονομική καταστροφή από την οποία υποφέρει το μεγαλύτερο τμήμα του συριακού λαού…. είναι ντελίριο και αναισθησία…
Η διέξοδος ξεκινά με την άρση κυρώσεων στη χώρα … κάτι που είναι αδύνατο ελλείψει πολιτικής λύσης.
Μην πιστεύετε οποιαδήποτε λέξεις ή ανάλυση περί λύσης στην οικονομική κρίση χωρίς την κατάργηση των κυρώσεων.
Αντίθετα, ο νόμος του Caesar έρχεται πολύ σύντομα και το θέμα θα περιπλεχθεί ακόμη περισσότερο από την πολυπλοκότητα και από την μια τραγωδία στην άλλη.

Όσον αφορά μια πολιτική λύση, είναι επίσης αδύνατη στο εγγύς μέλλον. Η συριακή ηγεσία δεν είναι έτοιμη να κάνει παραχωρήσεις.
Το περισσότερο που μπορεί να αποδεχτεί είναι ένας διάλογος στη Γενεύη .. και μετά η αντιπροσωπεία ..θα επιστρέψει στη Δαμασκό με την επωδό ότι “στέφθηκε με νίκη”.
Η συριακή αντιπολίτευση είναι κατακερματισμένη παράλυτη .. Το καλό από αυτήν εξοστρακίστηκε ..
Οι Κούρδοι ζουν τη χρυσή εποχή τους στην πλούσια περιοχή τους με τον ισχυρό σύμμαχό τους. Ούτε ούτε οι σύμμαχοί τους είναι έτοιμοι να συμβιβαστούν.

Το πιο σημαντικό πράγμα για την επίλυση αυτού του Γόρδιου δεσμού είναι η ρωσική πλευρά, η οποία φαίνεται πολύ, πολύ ξεκάθαρη ότι δεν σκέφτεται να αλλάξει τίποτα στη συριακή εξίσωση στο εγγύς μέλλον.

Ω, καταπιεσμένε λαέ της Συρίας .. προετοιμάσου για το χειρότερο .. έρχεται αναπόφευκτα. Ναι, σκεφτείτε τον πολίτη του οποίου ο μισθός έχει γίνει 30 $ καθώς παρακολουθεί τις διαφορές σας σχετικά με τα δισεκατομμύρια του λεηλατημένου δημόσιου πλούτου .. και ποιος να συζητήσει για τα μέσα επικοινωνίας .. Αυτό είναι ένα φυσιολογικό ζήτημα σε μια χώρα .. και η δικαιοσύνη είναι ένας πύργος για τους δυνατούς.
Και η γενική θετική ατμόσφαιρα που καθησυχάζει τους επενδυτές που σκέφτονται να επιστρέψουν στη χώρα … η χώρα χρειάζεται τα πάντα για να επιστρέψει.. για να υπάρξει..
Και η αισιοδοξία για το μέλλον που κάνει τους ομογενείς να επιστρέψουν τις εμπειρίες τους για να χτίσουν την πατρίδα τους …

Για να είστε έντιμοι μη φεύγετε από τη χώρα.
Ούτε ένας πολίτης δεν τα φέρνει βόλτα ..
Ούτε ο εκπατρισμένος δεν έχει την ευκαιρία να επιστρέψει ..
Και δεν υπάρχει καμία ελπίδα για το μέλλον.
Μια συστηματική διαδικασία καταστροφής όλων των στοιχείων της ανάστασης της πατρίδας .. Το ερώτημα: για πόσο καιρό;” o δημοσιογράφος ανάρτησε αλληλοδιαδοχικά τα κείμενα στις 18 και 20 Μάη 2020.

dimpenews.com