COVID19: ΓΙΑΤΙ Η ΙΤΑΛΙΑ….. TO ZHTHMA ΟΥΙΓΟΥΡΩΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ GLADIO ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ-ΟΥΙΓΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ..

Υπάρχει μια υπόθεση ότι σύμφωνα με την επιχείρηση GLADIO οι μυστικές υπηρεσίες του Βατικανού μαζί με τη CIA ενίσχυαν τους Ουιγούρους τουρκόφωνους. Οι πρώτοι Ουιγούροι εκπαιδεύθηκαν σε στρατόπεδα του Αφγανιστάν όπου μεταφέρθηκαν από CIA και γύρισαν στην Κίνα ετοιμοπόλεμοι και τέθηκαν υπό τον έλεγχο Καθολικών διευθυντηρίων. Το Βατικανό πρωτοστάτησε στην απόσχιση του Ανατολικού Τουρκεστάν στη ριζοσπαστικοποίηση Κινέζων Μουσουλμάνων και στο σφετερισμό των ενεργειακών πηγών Κίνας και μέρος εδάφους της….Εδώ αιτιολογείται και το βαρύ τίμημα Ιταλίας...καθώς το θέμα με Ουιγούρους είχε αναζωπυρωθεί στην προcovid περίοδο..

Oι Γκρίζοι Λύκοι ( η στρατιωτική μονάδα νεολαίας) που ιδρύθηκε από Τούρκους ονομάστηκαν από έτσι από τους μυθικούς λύκους που ηγήθηκαν στις κατεστραμμένες τουρκικές φυλές εκτός Ασίας, πίσω στην πατρίδα τους την Ανατολία.Χάρη στη Gladio και CIA ήλεγξαν τις τούρκικες υποθέσεις για δεκαετίες. Ο Καθολικισμός ως ένας σύντροφος της Τουρκίας ήταν ένας πολύ χρήσιμος πράκτορας, μια ικανή επιχείρηση από το εμπόριο των ναρκωτικών και τη στρατηγική έντασης μεταξύ Xinjiang και Κ Ασίας. Τη δεκαετία του 1990 εκατοντάδες Ουιγούροι μεταφέρθηκαν στο Αφγανιστάν από τη CIA για να εκπαιδευθούν στον ανταρτοπόλεμο από μουτζαχεντίν. Όταν επέστρεψαν στο Xin ίδρυσαν το Ανατολικό Τουρκεστάν -Ισλαμικό Κίνημα και διήλθαν υπό την καθοδήγηση Καθολικών ειδημόνων -διευθυντηρίων.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι essvlalwoauh3mc.jpg

Ο Graham Fuller μεγαλοπράκτορας της CIA προσέφερε αυτή την εξήγηση περί ριζοσπαστικοποίηση Μουσουλμάνων Κίνας: η πολιτική καθοδήγησης της εξέλιξης του ισλάμ και της βοήθειας προς Μουσουλμάνους κατά των αντιπάλων τους δούλεψε φανταστικά στο Αφγανιστάν κατά Κόκκινου Στρατού, το ίδιο δόγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποσταθεροποίηση σε ό,τι απέμεινε από ρωσική δύναμη και ειδικά για το αντιστάθμισμα της κινέζικης επιρροής στην Κ Ασία….

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι essvmhaxgaye-t4-1.jpg

Αυτή την πολιτική της αποσταθεροποίησης την εισηγήθηκε ο Bernard Lewis ειδήμονας των Ισλαμικών Μελετών στο Πανεπιστήμιο Οξφόρδης που κάλεσε για τη δημιουργία μιας ”Κιβωτού Κρίσης” γύρω από τα νότια σύνορα της Σοβ. Ένωσης ενδυναμώνοντας τους Μουσουλμάνους Ριζοσπάστες να εξεγερθούν κατά των κομμουνιστικών ..Oι Καθολικές δράσεις της πολιτικής αναταραχής μέσω Ουιγούρων σχεδιάστηκαν για την επέκταση των σκοπών της CIA του μετασχηματισμού της κινέζικης επαρχίας σε μια νέα Ισλαμική Δημοκρατία την οποία η CIA ονόμασε Ανατολικό Τουρκεστάν. Από τότε το Xinjiang παρέμεινε η πρωταρχική πηγή πετρελαίου και φυσικού αερίου περισσότερου από όλη της κινεζικής χερσονήσου. Η δημιουργία του Αν. Τουρκεστάν θα εξυπηρετούσε την αποκοπή της χώρας από της ζωτικής σημασίας φυσικές πηγές κάνοντας την Κίνα πολύ μικρότερη απειλή οικονομικά και πολιτικά για ΗΠΑ και Δυτικό κόσμο.Το Tarim Basin είναι στο νότιο μισό του Xinjiang.Περιείχε τόσο πολύ αργό πετρέλαιο, περισσότερο από Σ Αραβία.Η νέα χώρα επίσημα ιδρύθηκε από Ουάσιγκτον DC στις 14/9/2004… Ο πρωθυπουργός είπε για τη νέα χώρα ότι χρειάζεται οικονομική βοήθεια και διεθνή αναγνώριση.Μετά την ομιλία του επέστρεψε στην οικία του στο Fairafax στη Virginia και όχι στοXinjiang.”Paul L. Williams (Operation Gladio: The Unholy Alliance between the Vatican, the CIA, and the Mafia) έκδ.2015

dimpenews.com

One thought on “COVID19: ΓΙΑΤΙ Η ΙΤΑΛΙΑ….. TO ZHTHMA ΟΥΙΓΟΥΡΩΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ GLADIO ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ-ΟΥΙΓΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ..

Comments are closed.