Στα πρόθυρα του εμφυλίου οι ΗΠΑ: το νέο κίνημα Black Panthers θέλει να εξοπλίσει τους μαύρους…!!! Η Εθνική Φρουρά στη Minneapolis.Συνελήφθηκε ο φονιάς. Ο Τραμπ έδωσε εντολή ν’ ανοίξουν πυρ…

Image

O Derek Chauvin o τέως πλέον αστυνομικός που δολοφόνησε εν ψυχρώ και με ειδεχθή τρόπο τον George Floyd τη Δευτέρα συνελήφθηκε σήμερα Παρασκευή από την αστυνομία αναφέρει πριν λίγο το AP. Την ίδια στιγμή το νέο κίνημα Black Panthers θέλει να εξοπλίσει τους μαύρους…!!!Αν συμβεί αυτό μιλάμε πλέον για ένοπλη εξέγερση και εκτενή αιματοχυσία καθώς 500 μέλη της Εθνικής Φρουράς αναπτύχθηκαν από το πρωί στη Minneapolis καθώς ο κυβερνήτης της Minnesota κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την 3η νύχτα παρατεταμένης έκρηξης βίας μετά του θάνατο το Αφροαμερικανού…

H κατάσταση γίνεται πιο έκρυθμη μετά το twitter του Αμερικανού Προέδρου που υποσχέθηκε να στρέψει τα όπλα κατά του λαού του:

“Αυτά τα κακοποιά στοιχεία αμαυρώνουν τη μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ και δεν θα επιτρέψω αυτό να συμβεί. Μόλις μίλησα με τον κυβερνήτη Tim Walz και του είπα ότι ο Στρατός είναι μαζί του σε όλη τη διαδρομή. Οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει θα έχουμε τον έλεγχο, αλλά, όταν ξεκινούν οι λεηλασίες, ξεκινούν και οι πυροβολισμοί. Ευχαριστώ!” Το twitter περιορίστηκε στο να επισημάνει ότι το περιεχόμενο της ανάρτησης απλά αντιβαίνει στους κανόνες της πλατφόρμας.

Image

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ γίνεται ευθέως κι απροκάλυπτα υποκινητής και ηθικός αυτουργός για μαζικές δολοφονίες διαδηλωτών κι εξεγερμένων από κρατικούς λειτουργούς όσο κι από αγανακτισμένους …..Είναι σαφές το μήνυμα του νομιμοποιεί την ένοπλη απάντηση σε περίπτωση λεηλασίας....Είναι απειλή.…..Η βία που εξάγει η Αμερική προς πάσα κατεύθυνση επέστρεψε στο εσωτερικό της……το δημοκρατικό ψευδοπροσωπείο της έγινε στάχτη…..Το κίνημα γιγαντώνεται κι εξαπλώνεται και σε άλλες πολιτείες. Drones επιτήρησης συνόρων πετούν πάνω από τα κεφάλια των διαδηλωτών…Πολλά αστυνομικά τμήματα και κτίρια κάηκαν, πολυκαταστήματα βανδαλίστηκαν και λεηλατήθηκαν και 5 συνοικίες εκκενώθηκαν στη Minneapolis.

Image
Image

dimpenews.com