ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ.ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ. ο Λευκός Οίκος θα γίνει Μαύρος καπνίζοντα ερείπια.. Οδομαχίες σε Ν Υόρκη και πολλές Πολιτείες….

Γενίκευση της εξέγερσης.Minneapolis, New York, Atlanta, Washington,, Detroit, Dallas, Houston, Las Vegas, Des Moines, Memphis, Portland και έζωσαν ασφυκτικά ως και το Λευκό Οίκο.. Ο Τραμπ αισθάνθηκε την καυτερή ανάσα των Αφροαμερικανών κι όχι μόνο….Eκατοντάδες χιλιάδες ξεχύθηκαν τη νύχτα Παρασκευή προς Σάββατο στους δρόμους με μια ιαχή “I can’t breathe”….Oι διαδηλώσεις συνεχίζονται σε όλη τη χώρα σύμφωνα με το CNN. Νέα νύχτα οργής στις ΗΠΑ μ΄αφορμή την στυγνή δολοφονία του George Floyd…Ο Λευκός Οίκος θα γίνει Μαύρος καπνίζοντα ερείπια..Κατάσταση άκρως τεταμένη στην Washington οι διαδηλωτές ανέβηκαν στα οδοφράγματα ακριβώς μπροστά από τον Λευκό Οίκο.Κρατούσαν πλακάτ ”σταματάτε να μας σκοτώνετε”, ”η ζωή του μαύρου αξίζει”..Η αστυνομία επιτίθεται αδιακρίτως εκεί χτυπά ως και δημοσιογράφους.Ο White House τέθηκε σε lock down καθώς οι διαδηλωτές έφθασαν σε Pennsylvania Avenue/Lafayette Park.

Από τις fake πολύχρωμες επαναστάσεις ανά τον κόσμο των ΗΠΑ στην κατά κυριολεξία έγχρωμη επανάσταση στην ΑμερικήΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ....

DALLAS χάος απόψε…

Oδομαχίες μάχες σώμα με σώμα στο Brοοklyn στη Ν Υόρκη…Eπίθεση κατά των εγκαταστάσεων του CNN στην Ατλάντα στην Georgia. Ο κυβερνήτης της Georgia κήρυξε κι αυτός την Πολιτεία του σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και θα στείλει 500 μέλη Εθνικής Φρουράς στην Atlanta. Στην Καλιφόρνια πολυκαταστήματα παραδίδονται στο άσβεστο μένος του πλήθους.Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Oakland…Επεισόδια και στο Los Angeles..Η αστυνομία του Λος Άντζελες κηρύσσει παράνομη τη συνάθροιση στο κέντρο της πόλης, λέγοντας ότι οι διαδηλωτές θα συλληφθούν εάν παραβούν την εντολή και παραμείνουν εκεί..Φωτιά στο Μέγαρο της Δικαιοσύνης στο Louisville, στο Kentucky…Η κατάσταση στη Μινεάπολη παραμένει “εξαιρετικά επικίνδυνη” καθώς συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στην πόλη, δήλωσε ο κυβερνήτης της Μινεσότα Tim Walz σε συνέντευξη τύπου. Εκτός ελέγχου χάος στη Μινεάπολις ΤΩΡΑ τα πάντα παραδίδονται στις φλόγες το κυβερνείο έχει εκκενωθεί…1700 στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς αναπτύχθηκαν στη Μινεζότα….

Η αστυνομία του Τραμπ πραγματοποιεί επιθέσεις κατά πλήθους στα πρότυπα των τρομοκρατών. Θωρηκτά περιπολικά παρασύρουν μαζικά άτομα στο San Jose….

Γι αυτό όπου υπάρχει περιπολικό στις ΗΠΑ γίνεται πλέον στόχος…..

Τα εμβλήματα των ΗΠΑ πέφτουν…Στο Portland εισέβαλαν στο κατάστημα της Microsoft-σύμφωνα με πληροφορίες με αλυσοπρίονο. Πριν από λίγες λεηλασίες σ΄ένα κατάστημα της Apple.

dimpenews.com