Ο Τραμπ προαναγγέλει πως θα τελειώσει απόψε το κίνημα.Έρχεται νύχτα Αγ. Βαρθολομαίου;;;

Όλα δείχνουν πως ο Τραμπ είναι αποφασισμένος να βγει.. από το καταφύγιο και να επιχειρήσει να επιτεθεί με στρατό κατά του λαού του και να τελειώσει απόψε την εξέγερση…..Πάμε για νύχτα Αγ, Βαρθολομαίου.. μια ρεβάνς στην ιστορία κατά παντός των Ουγενότων, των Προτεσταντών;;;;;”Αναρχία, ταραχές ,λεηλασία πρέπει να τελειώσουν απόψε τη νύχτα.Αν η επιβολή του τοπικού νόμου καταβλήθηκε και χρειάζεται υποστήριξη ας δούμε πόσο σκληροί είναι αυτοί οι τρομοκράτες της Antifa όταν αντιμετωπίζουν την 101 αερομεταφερόμενη Μονάδα.

Χρειαζόμαστε μηδενική ανοχή γι αυτή την καταστροφή” γράφει ο Γερουσιαστής Tom Cotton, Ρεπουμπλικανός του Arkansas Republican που τη Δευτέρα ζήτησε χρήση στρατιωτικής δύναμης κατά των διαδηλωτών του Black Lives Matter.

Ο Τραμπ δηλώνει πως είναι σωστή αυτή του η τοποθέτηση και τον ευχαριστεί.

Ο Τραμπ διατάζει την ανάπτυξη πρόσθετης βοήθειας για την αντιμετώπιση των ταραχών σχετικά με το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είχε δύο συναντήσεις με τον υπουργό Άμυνας Μαρκ Εσπέρ και τον Γενικό Εισαγγελέα Γουίλιαμ Μπαρ, στις οποίες αποφάσισαν να αναπτύξουν “πρόσθετες ομοσπονδιακές δυνάμεις […] σε ολόκληρη τη χώρα”, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Τύπου του Λευκού Οίκου Kayleigh McEnany, σύμφωνα με το Reuters.Ήδη στρατός της Εθνικής Φρουράς έχει αναπτυχθεί σε 21 Πολιτείες…

Image

dimpenews.com