O Τραμπ βγήκε από το κρησφύγετο και πήγε κι έκαψε το φιλμ με μια Βίβλο στο χέρι με φόντο εκκλησία για να ξεπλυθεί και να θολώσει τα νερά……Toν κράζουν ως και οι Προτεστάντες κι οι Αστυνομικοί Διευθυντές….ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ.

O Τραμπ βγήκε από το κρησφύγετο και πήγε κι έκαψε το φιλμ με μια Βίβλο στο χέρι με φόντο εκκλησία για να ξεπλυθεί και να θολώσει τα νερά ενώ οι απειλές του δεν έπιασαν τόπο και συνεχίστηκαν για 7η μέρα οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα…Όλο το σόου έγινε για ν΄αποδείξει ότι ελέγχει κάποια τετραγωνικά και μπορεί να κυκλοφορήσει στη γειτονιά του Λευκού Οίκου κι ότι έσπασε την καραντίνα και τον κατ΄οίκο περιορισμό που του επέβαλε το εξεγερμένο πλήθος…..

Image

Αυτή και μόνο η κίνηση αποδεικνύει ότι έχει περιέλθει σε δεινή θέση συν το γεγονός ότι πήρε από το χέρι και τον Υπ. Άμυνας και το περιβάλλον του για να να μετριάσει την αμηχανία και τους φόβους του…H κατάσταση δείχνει να εκτρέπεται ακόμη περισσότερο καθώς χθες τραυματίστηκαν από πραγματικά πυρά 4 αστυνομικοί στο St. Louis στο Missouri.

Σήμερα το απόγευμα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών στάθηκε μπροστά στην Επισκοπική Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, σήκωσε μια Αγία Γραφή και τραβήχτηκαν φωτογραφίες του. Με αυτόν τον τρόπο, χρησιμοποίησε μια εκκλησία και την Αγία Γραφή για κομματικές πολιτικές σκοπιμότητες….
Η επίσκοπος Mariann Edgar Budde της Επισκοπικής Επισκοπής της Ουάσινγκτον δήλωσε τη Δευτέρα το απόγευμα ότι είναι “εξοργισμένη” αφού ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επισκέφθηκε την εκκλησία της χωρίς προηγουμένως να ειδοποιήσει για να προωθήσει “ένα μήνυμα αντίθετο στις διδασκαλίες του Ιησού”.

Image

Τα έντονα σχόλιά της επήλθαν καθώς ο Τραμπ περπάτησε από τον Λευκό Οίκο στην Επισκοπική Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη. Για να γίνει δυνατή η μετάβαση-έξοδος του Τραμπ οι διαδηλωτές λίγο έξω από τις πύλες του Λευκού Οίκου διασκορπίστηκαν με δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου λάμψης και σφαίρες από καουτσούκ.
“Είμαι εξοργισμένη. Ο Πρόεδρος δεν προσευχήθηκε όταν ήρθε στο St. John’s…”, δήλωσε η Budde σε ρεπόρτερ του CNN στο “AC360”. Και διαχώρισε τη θέση της…
“…Και θέλω απλώς να γνωρίζει ο κόσμος, ότι εμείς στην επισκοπή της Ουάσιγκτον, ακολουθώντας τον Ιησού και τον τρόπο αγάπης του … αποστασιοποιούμαστε από την εμπρηστική γλώσσα αυτού του Προέδρου. Ακολουθούμε κάποιον που έζησε μια ζωή χωρίς βία και θυσιαστική αγάπη. “
Ευθυγραμμιζόμαστε μ’ εκείνους που αναζητούν δικαιοσύνη για το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ και αμέτρητους άλλους“, συνέχισε. “Και απλώς δεν μπορώ να πιστέψω τι έχουν δει τα μάτια μου.”
Ο Τραμπ περιβαλλόταν μπροστά από την εκκλησία, από ένα συρφετό προσώπων όπως από το σύμβουλο εθνικής ασφάλειας Robert O’Brien, το Γενικό Εισαγγελέα Bill Barr, τον ανώτερο σύμβουλο και γαμπρό του Jared Kushner,την κόρη του Ivanka τον επικεφαλήτου προσωπικού Mark Meadows, τον υπουργό Άμυνας Mark Esper και το γραμματέα Τύπου Kayleigh McEnany.

“Έχουμε τη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο”, είπε ο Τραμπ έξω από το κτίριο.
Πέρα από τη χρήση της εκκλησίας ως φόντο, ο Budde επέκρινε τη χρήση Βίβλου από τον Τραμπ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, την οποία κράτησε υψώνοντάς την για να τον πάρουν οι κάμερες.
“Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής: Ο Πρόεδρος μόλις χρησιμοποίησε μια Βίβλο, το πιο ιερό κείμενο της Ιουδαϊκής-χριστιανικής παράδοσης, και μία από τις εκκλησίες της μητρόπολης μου, χωρίς άδεια, ως φόντο για ένα αντίθετο μήνυμα με τις διδασκαλίες του Ιησού“, είπε.

Η Budde κατήγγελε τη Δευτέρα την ” κατάχρηση ιερών συμβόλων“.Και ο Greg Brewer, επίσκοπος της Επισκοπικής Εκκλησίας της Κεντρικής Φλόριντα, έγραψε στο Twitter.”Αυτό είναι βλασφημία σε πραγματικό χρόνο”…

”Δεν είναι Hollywood, αυτή είναι η πραγματική ζωή”

Αλλά και κρατικοί αξιωματούχοι αδειάζουν τον Τραμπ που έχει περιπέσει σ΄ανυποληψία. Χαρακτηριστική η περίπτωση του αστυνομικού διευθυντή του Χιούστον που του είπε ούτε λίγο ούτε πολύ να φυλάει το στόμα του κλειστό .. να το βουλώσει εν ολίγοις και να βγάλει το σκασμό….

Απευθυνόμενος στον Donald Trump είπε “θέτετε άτομα σε τεράστιο κίνδυνο. Το θέμα δεν είναι να κυριαρχήσουμε αλλά ν’ αγγίξουμε τις καρδιές και τα πνεύματα.. Αφήστε να το πω ξεκάθαρα, δεν θέλουμε να συγχέουν τα άτομα την αδυναμία με την ευγένεια. Δεν θέλουμε να κερδίσει η ignorance. Αν δεν έχετε τίποτα να πείτε μην λέτε τίποτα αυτή είναι η βάση του κάθε leadership, κι αυτή τη στιγμή περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη από έναν αληθινό ηγέτη. Αυτή είναι η στιγμή του να είσαι ένας πρόεδρος, δεν είναι Hollywood, αυτή είναι η αληθινή ζωή”.

”το μόνο πράγμα που μπορεί να υπερβεί το μίσος είναι η αγάπη”, τόνισε.

dimpenews.com