Προκαλεί ο Τσαβούσογλου: η Αγιά Σοφιά ανήκει στην Τουρκία, κατακτήθηκε….Θα διαβάζουμε όπου θέλουμε το Κοράνι…..

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ce9aceb1cf84ceb4cebeceb9cebeceb9cebecebfceb4.png

“Πρωτίστως η Αγιά Σοφιά δεν ανήκει στην Ελλάδα..H Aγιά Σοφιά είναι ιδιοκτησία της Δημοκρατίας της Τουρκίας αυτή κατακτήθηκε από (τους Οθωμανούς).Η μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεν έχει κάποιο τζαμί είναι η Αθήνα. Η Δημοκρατία της Τουρκίας δεν θα ρωτήσει ασφαλώς άλλους που θ΄αναγνώσει το Κοράνι”, δήλωσε ο Cavusoglu εις απάντηση της αντίδρασης της Αθήνας για τους εορτασμούς της 567 μαύρης επετείου από την Άλωση επ΄ευκαιρία των οποίων ιμάμης τέλεσε προσευχή μέσα στην Αγιά Σοφιά διαβάζοντας το Κοράνι. Πρόκειται για διπλή αλλαγή χρήσης ναού. Πρώτον μετατροπή του παγκοσμίως πλέον εμβληματικού χριστιανικού ναού σε τζαμί και δεύτερον μεταβολή χρήσης του αφού από το 1934 το μνημείο χαρακτηρίστηκε ως μουσείο.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Mevlut Cavusoglu, έκανε τις προκλητικές δηλώσεις την Τετάρτη απαντώντας σε δημοσιογράφους στο ιδιωτικό τούρκικο τηλεοπτικό κανάλι 24TV…..

dimpenews.com

2 thoughts on “Προκαλεί ο Τσαβούσογλου: η Αγιά Σοφιά ανήκει στην Τουρκία, κατακτήθηκε….Θα διαβάζουμε όπου θέλουμε το Κοράνι…..

 1. όχι αλλα πειραματα η τελευταια περιπτωση να μείνει η Ελλαδα στους Ελληνε… *Οι Ελληνες Έρχονται > Μέσα σε ελάχιστες μέρες και παρά τον απόλυτο αποκλεισμό ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!

  Το Σύστημα τρέμει!

  Έρχονται οι ΕΛΛΗΝΕΣ! Για την Πατρίδα!
  χχχχχχχχχχχχχχχχ
  Within a few days and despite the absolute blockade, WE ARE ALSO THE FIRST EXTRACTIVE PARTY!
  The system is shaking!
  The GREEKS are coming! For the Homeland! / > https://ello.co/velos/post/pvbqsmzezumvljcwvmfobw

  Liked by 1 person

Comments are closed.