Για 2η φορά στις ΗΠΑ οι 2 πιο επικίνδυνες συμμορίες οι Crips και οι Bloods (με δεκάδες χιλιάδες μέλη) ενώνονται για να πολεμήσουν κατά του ρατσισμού…

Για 2η φορά στις ΗΠΑ οι πιο επικίνδυνες συμμορίες οι Crips και οι Bloods ενώνονται για να πολεμήσουν κατά του ρατσισμού….Η ”μεξικανοποίηση” των ΗΠΑ ξεκίνησε…..Αυτές οι 2 συμμορίες συγκαταλέγονται σύμφωνα μ΄ερευνητές στις 10 πιο επικίνδυνες του πλανήτη.
Οι οργανώσεις αυτές είναι γνωστές για τη βία τους. Διαφθορά, πορνεία, διακίνηση ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένης της διακίνησης κρακ και κοκαΐνης, εκτελέσεις με συμβόλαια, ληστείες.

The Crips.

Οι Crips ιδρύθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες στα τέλη της δεκαετίας του 1960 από τους Stanley “Tookie” Williams και Richard Washington. Ωστόσο, η συμμορία έχει περάσει τα σύνορα της Καλιφόρνιας και συγκεντρώνει περισσότερες από «εκατό τοπικές συμμορίες, αυξάνοντας τον αριθμό των μελών στις Ηνωμένες Πολιτείες σε πάνω από 35.000. Γνωστές για τον σκληρό πόλεμο που διεξάγουν με τους Bloods, οι Crips συμβάλλουν στον πολύνεκρο πόλεμο των συμμοριών.

The Bloods.


Καθώς οι Crips άρχισαν να κερδίζουν δυναμική στο Λος Άντζελες, αντίπαλες συμμορίες, πολύ λιγότερες, συμμάχησαν να δημιουργήσουν τους Bloods το 1972. Πιο βίαιοι για να ισοσκελίσουν το désavantage ως προς τον αριθμό, τα μέλη αυτής της νέας συμμορίας είναι εξίσου νέοι με τους αντιπάλους τους. Η αποστολή τους είναι να διαχειρίζονται περιοχές. Ο αρχηγός της ομάδας δεν εκλέγεται, αλλά διορίζεται σύμφωνα με το εγκληματικό παρελθόν του και την επιρροή του, όταν τα υπόλοιπα μέλη ονομάζονται “Στρατιώτες”. Δεν είναι αξιοπερίεργο που μέλη των Bloods τα συναντάς στον αμερικανικό στρατό, ιδίως σε βάσεις στο εξωτερικό.

Η σύγκρουση των 2 συμμοριών κάπως μετριάστηκε όταν συμφώνησαν να μεταφέρουν την κόντρα τους στα μικρόφωνα των hip-hop.

dimpenews.com