Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΕΙΛΗ Ο Ερντογάν επιχειρεί συνειδητά ή ασύνειδα πολιτισμική διείσδυση:μιλάει στη γλώσσα του Έλληνα,αυτή του λαού, του μάγκα,του μόρτη, του ρεμπέτη του Μικρασιάτη, του καθαρόαιμου Ανατολίτη αυτό που είναι η φυλή μας…

Ο Ερντογάν απείλησε ευθέως τόσο Ελλάδα όσο και Κύπρο...Τη Δευτέρα το βράδυ ο Ερντογάν παριστάνοντας τον καυγατζή με ύφος τσαμπουκά που δεν συνάδει στη διπλωματία αλλά απαντάται στην ”εξήγηση” και στο ”ξεκαθάρισμα λογαριασμών” απάντησε σ’ ερωτήσεις δημοσιογράφων στην κρατική τουρκική τηλεόραση TRT. Το πιο επικίνδυνο είναι ότι ο Ερντογάν μιλάει στη γλώσσα του Έλληνα αυτή του λαού του μάγκα, του μόρτη, του ρεμπέτη του Μικρασιάτη του καθαρόαιμου Ανατολίτη αυτό που είναι η φυλή μας ..Επιχειρεί συνειδητά ή ασύνειδα πολιτισμική διείσδυση..Μόνο που ο λαός μας απώλεσε την ταυτότητα του με τη βίαιη εκδυτικοποίηση μετά το Β Παγκόσμιο με τα όπλα των Αμερικανοεγγλέζων αλλοτριώθηκε πολιτισμικά..

Και τώρα ο Ερντογάν επιχειρεί ή και χωρίς να το επιχειρεί αυτό περπατάει στην πράξη εκφράζει κι ένα πολιτισμικό επεκτατισμό…..Ο Έλληνας ψάχνει απεγνωσμένα να βρει την ταυτότητά του αυτή της Ιωνίας, της Μικρασίας δυστυχώς στα τούρκικα σήριαλ και στα ταξίδια του αποδράσεις απέναντι για να ζήσει και ν΄αναστήσει μέσα του αυτό που απεμπόλησε σε ΗΠΑ-ΕΕ…....Κινδυνεύει αυτό το έθνος με πολιτισμική αφομοίωση από τη μαγκιά την Ανατολίκη γιατί πήρε ταυτότητα κάλπικη του Κουτόφραγκου..

Καλή η Ευρώπη κι ευτυχώς που υπάρχει αλλά ως επιρροή όχι ως κατάκτηση. Δυστυχώς το γένος παραδόθηκε αμαχητί ως γένος ραγιάδων στην ευρωζώνη σε κάτι που δεν το έχει και είναι καταδικασμένος να είναι ουραγός……όσο και να φτιασιδωθεί ως Ευρωπαίος θα είναι πάντα ένας μιγάς, θ΄αντιμετωπίζεται ως ξένος... Δεν μπορεί να εκπέμψει καθαρά ευρωπαϊκά γιατί αυτό τον λαό τον απελευθέρωσε η ανατολίτικη λεβεντιά, η αποκοτιά κι όχι ο σχολαστικισμός…..Η τρέλα που λέει ο Μακρυγιάννης κι όχι ο ορθολογισμός..

Μετά την 4 αιώνων αιχμαλωσία από του Οθωμανούς ο συγχρωτισμός και όχι μόνο εδραίωσε περισσότερο αυτή τη λογική.. ο Έλληνας απάντησε στον Τούρκο ανατολίτικα……Δεν μπορείς να παίξεις τον Τούρκο με savoir vivre.....O Erdogan βγαίνει πιο Έλληνας πιο ρεμπέτης πιο μικρασιάτης σαν ύφος … την ώρα που οι δικοί μας είναι τα κανίς των ξένων την ώρα που ένας λαός ολόκληρος κατάντησε παπαγαλάκι και πιθίκι των Αμερικάνο-ευρωπαίων με σύνδρομο μειονεξίας και κατωτερώτητας αυτό του υπηκόου έναντι του κυρίου του, του καταδυναστευόμενου έναντι του αποικιοκράτη, της δούλας που θέλει να μοιάσει στη μεγαλοκυρά….

Το ανήκουμε στη Δύση ήταν τελικά το μέγα ιστορικό λάθος της ελληνικής στρατηγικής. Το πιο σωστό θα ήταν να έχει διατυπωθεί ως εξής η Δύση ανήκει στον ελληνισμό .. που της έθεσε τις βάσεις της πολιτισμικής της ύπαρξης…..

dimpenews.com