Σήμανε η ώρα του πολέμου. Μαχητικά του GNA βομβάρδισαν τη Σύρτη.. εκρήξεις στην πόλη…

Σήμανε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων….ήχησαν οι σειρήνες του μεγάλου πολέμου. Το κανάλι “Al-Arabiya” μετέδωσε σ΄έκτακτη είδηση ότι εκρήξεις ακούστηκαν στην πόλη τη Σύρτη μετά από την πτήση μαχητικών είναι προφανές πως ο GNA και οι Τούρκοι σύμμαχοί του αποφάσισαν να θραύσουν την κόκκινη γραμμή Σίσι.

Παράλληλα το site Internet του “Libyan News” ανέφερε πως πηγές καλά πληροφορημένες μετέφεραν πως μια έκρηξη ακούστηκε στην περιοχή της Σύρτης παράλληλα με την πτήση μαχητικών.

Οι πηγές προσθέτουν ότι αυτό συνέβη μετά από 2 εβδομάδες αδράνειας για τον έλεγχο της πόλης. Είναι η ώρα που θα φανεί αν η δήλωση Σίσι είναι περισσότερο πολιτική και λιγότερο στρατιωτική..Eίναι γεγονός πως είναι η έσχατη λύση να εμπλακεί σ΄έναν τέτοιο πόλεμο ωστόσο τα περιθώρια στενεύουν και η δέσμευση Σίσι αποτελεί πλέον και για τον ίδιο κόκκινη γραμμή και δεν θα κάνει πίσω….

Μια άλλη εκδοχή δίνεται από άλλες πηγές. Αναφέρουν πως η αεροπορία του LNA βομβάρδισε ομάδα του GNA/ Τούρκων που επιχείρησε να κινηθεί προς την πόλη της Σύρτης.Προσθέτουν πως ο LNA αρνείται πως χτυπήθηκαν οι θέσεις του στη Σύρτη….Οι ίδιες πηγές μιλούσαν νωρίτερα για αταυτοποίητα αεροσκάφη στον ουρανό της Σύρτης.. Τώρα λογαριασμός του LNA ,διαψεύδει πως δέχθηκε επίθεση και μιλάει για ……στρατιωτικές ασκήσεις..Kαι αναφέρουν πω τα αεροπλάνα του LNA σπάζουν το φράγμα του ήχου πάνω από την πόλη…

Ωστόσο το βράδυ της Τρίτης αξιωματούχος του GNA διαβεβαίωνε πως η στρατιωτική επιχείρηση κατά Σύρτης ξεκίνησε ! Και ότι η επιχείρηση γίνεται με βαρύ πυροβολικό και πυραύλους κατά θέσεων LNA στο νότο της Σύρτης.

Image

dimpenews.com