ΕΚΤΑΚΤΟ Ο Ερντογάν έβαλε την υπογραφή του κήρυξε πόλεμο κατά του Τριαδικού Θεού και ουσιαστικά υπέγραψε το τέλος του…..΄Ηγγικεν η Ώρα..

Ο Ερντογάν έβαλε την υπογραφή του κήρυξε πόλεμο κατά του Τριαδικού Θεού και ουσιαστικά υπέγραψε το τέλος του αφού υπέγραψε το σύμβολο του Παγκόσμιου Χριστιανισμού να μιανθεί να βεβηλωθεί να γίνει τζαμί και βδέλυγμα……Ω της ιεροσυλίας και ο ήλιος εσκοτίσθη.. ω της δολιότητας ……Είναι η ώρα της βαρβαρότητας κατά του πολιτισμού…. Ω της ανίερης ώρας ….Μαύρη Παρασκευή για τον Ελληνισμό……Η αρχή του τέλους της νέας Οθωμανικής αυτοκρατορίας……΄Ηγγικεν η Ώρα..Kαι ο Τριαδικός Θεός κηρύσσει πόλεμο Αποκαλυπτικό κατά του Σουλτάνου…

Εικόνα

Σύμφωνα με τον ελληνικό τύπο ο Ερντογάν υπέγραψε Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο η Αγία Σοφία μετατρέπεται σε τζαμί καθώς προηγουμένως “‘τo ΣτΕ έκρινε κατά την απόφασή του έκρινε πως το διάταγμα του 1934 βάσει του οποίου η Αγία Σοφία απέκτησε το καθεστώς μουσείου, δεν ήταν σύννομο.” Η Καθημερινή αναφέρει ”Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας της Τουρκίας για την Αγία Σοφία «καλωσορίζει» ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος με ανάρτησή του στο Τwitter κοινοποίησε το προεδρικό διάταγμα, βάσει του οποίου το μνημείο περνάει στα χέρια της Προεδρίας και ειδικότερα της Αρχής Θρησκευτικών Υποθέσεων και μετατρέπεται σε τζαμί. Σημειώνεται πως ο Τούρκος πρόεδρος θα απευθύνει διάγγελμα στον τουρκικό λαό στις 20:53, με αφορμή την απόφαση του Ανώτατου τουρκικού δικαστηρίου, που ακυρώνει το διάταγμα του 1934 και το καθεστώς της Αγίας Σοφίας ως μουσείο.”

Εικόνα

Οι βάρβαροι μαζεύτηκαν κατά στίφη έξω από τη μεγάλη εκκλησιά και πανηγυρίζουν…O Erdogan σήμερα υπέγραψε κατ΄ουσίαν επανίδρυση Οθωμανικής αυτοκρατορίας..Σε αυτή τη λογική πήρε το Κοσσυφοπέδιο,εισέβαλε στη Β Συρία, στο Β Ιράκ στη Δ Λιβύη κι έπεται συνέχεια .. σήμερα ανοίγουν τα κιτάπια παίζει με ανοιχτά χαρτιά κατά Ελληνισμού Ορθοδοξίας και παγκόσμιου χριστιανισμού……κατά Δύσης και Ανατολής…. Είναι πρωτόκολλο πολέμου .. Τα γεγονότα θα τρέξουν ….Η Τουρκία επιδιώκει πλέον από Τουρκία να ξαναγίνει Οθωμανική Αυτοκρατορία……Ο Ερντογάν ο ΝΑΤ0-ικός μας σύμμαχος…

Tην ίδια στιγμή η Δύση ακόμη ξεδιάντροπα υποστηρίζει το τουρκικό τόξο στα Βαλκάνια. Είναι σήμερα επίσης που Μακρόν και Μέρκελ συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη με τους διευθύνοντες της Σερβίας και του Κοσόβου Αλεξάνταρ Βούτσιτς και Αβντλάχ Χότι για να τους ενθαρρύνουν να αποδεχθούν την αμοιβαία αναγνώριση.Καθόλου αθώο το timing.Αυτά εν όψει της προγραμματισμένης τετ α τετ συνάντησης Βούτσιτς και Χότι στο ίδιο πλαίσιο. Και κάπου στο βάθος η τιάρα του Βατικανού…

Eνώ ο Ερντογάν απροκάλυπτα δεν κηρύσσει απλά πόλεμο αλλά Ιερό Πόλεμο δηλ. τζιχάντ…ώστε να συσπειρώσει το εξτρεμιστικό διεθνές τζιχάντ και να έχει στήριξη….

Αποκρυπτογράφηση κωδικών μηνυμάτων Ερντογάν:θα μιλήσει στις 20:53′. Το ’20 παραπέμπει στο 2020 και το ’53 στο 1453. Φέτος δηλ. 2020 κάνει τη Β΄Αλωση της Πόλης αφού η α΄έγινε το (14)-53.Καθαρό μήνυμα Αναβίωση Οθωμανικής Αυτοκρατορίας..

Εικόνα

dimpenews.com

One thought on “ΕΚΤΑΚΤΟ Ο Ερντογάν έβαλε την υπογραφή του κήρυξε πόλεμο κατά του Τριαδικού Θεού και ουσιαστικά υπέγραψε το τέλος του…..΄Ηγγικεν η Ώρα..

Comments are closed.