Στραπάτσο του Ερντογάν: σκοτώθηκε ο Υπαρχηγός του Στρατού του Αζερμπαϊτζάν στις μάχες με τους Αρμένιους……

αριστερά στη φωτο ο Hashimov

O αρχιστράτηγος και Υπαρχηγός του Στρατού της χώρας του Αζερμπαϊτζάν ο Polad Hashimov σκοτώθηκε κατά τις συγκρούσεις και βομβαρδισμούς στα σύνορα με Αρμενία.
Το υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν ανακοίνωσε το θάνατο του όπως και του συνταγματάρχη Ilgar Mirzoev ως αποτέλεσμα των βομβαρδισμών από την Αρμενία.

Αρχικά, οι πληροφορίες στο δίκτυο προήλθαν από έναν δημοσιογράφο της αντιπολίτευσης. Το στρατιωτικό τμήμα επιβεβαίωσε το θάνατο τους. Ο Hashimov ήταν επικεφαλής του προσωπικού του 3ου σώματος και ο Ilgar Mirzoev επικεφαλής του πυροβολικού στο ίδιο σώμα.

Το συμβάν συνέβη στην περιοχή Tovuz των συνόρων. Καταστράφηκε μεγάλος αριθμός στρατιωτικού εξοπλισμού και εχθρικών στόχων. Αλλά ο στρατός του Αζερμπαϊτζάν υπέστη επίσης απώλειες.

Πριν από λίγο το Υπ.Άμυνας Αρμενίας παραδέχθηκε πως είχε κι αυτό 2 νεκρούς στρατιωτικούς τον στρατηγό Garush Hambardzumyan και τον αξιωματικό Sos Elbakyan…

Εικόνα

Το Υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν ανακοινώνει ότι συνεχίστηκαν οι έντονες μάχες στα σύνορα της Αρμενίας μεταξύ 13-14 Ιουλίου νύχτα και το πρωί και σκοτώθηκαν άλλοι 7 στρατιώτες του μεταξύ αυτών αναφέρει και τον Hashimov…Ισχυρίζεται πως απώλειες έχει και ο αρμενικός στρατός…

H επιδείνωση στα σύνορα της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησε στις 12 Ιουλίου, υπάρχουν αντιφατικές πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των νεκρών.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι μάχες συμπίπτουν με την μετατροπή της Αγια-Σοφιάς σε τζαμί…..

dimpenews.com

One thought on “Στραπάτσο του Ερντογάν: σκοτώθηκε ο Υπαρχηγός του Στρατού του Αζερμπαϊτζάν στις μάχες με τους Αρμένιους……

Comments are closed.