Πληροφορίες ότι χάθηκε η επαφή μ’ αεροπλάνο που μετέφερε Υπουργούς του GNA κι επέστρεφε από την Τουρκία στη Λιβύη..

Απώλεια επαφής με αεροπλάνο που φτάνει από την Τουρκία και μεταφέρει υπουργούς της κυβέρνησης GNA μεταδίδουν αραβόφωνα μέσα.

Η Libyan Airlines ανακοίνωσε, το Σάββατο, ότι έχασε την επαφή με το αεροπλάνο της που προερχόταν από την Τουρκία, με μέλη της κυβέρνησης Al-Wefaq της Λιβύης.

Ο Fayez al-Sarraj, επικεφαλής της κυβέρνησης Al-Wefaq της Λιβύης, βρίσκεται στην Τουρκία, όπου συναντήθηκε με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη.

Από την πλευρά του, ο GNA της Λιβύης επιβεβαίωσε ότι ο Al Sarraj βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να λάβει τις τελευταίες οδηγίες από τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ορισμένα μέλη της κυβέρνησης της Λιβύης Al-Wefaq πραγματοποιούν εδώ και ημέρες επίσκεψη στην Τουρκία συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Εσωτερικών Fathi Pashaga, όπου έγινε δεκτός από τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας σε στρατιωτική τελετή.

Να υποθέσουμε ότι είχαν παραβρεθεί στη μαύρη γιορτή του Ερντογάν στην Αγιά Σοφιά;;

Και νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως χάθηκε η επαφή με το αεροπλάνο που προέρχεται από την Τουρκία με μέλη της κυβέρνησης Al-Wefaq με επικεφαλής τον Fayez al-Sarraj.

Σήμερα, Σάββατο, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε με τον Sarraj στην Κωνσταντινούπολη, ενώ η Προεδρία αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τη συνάντηση.

Η τουρκική εφημερίδα “Global News” ανέφερε, σε ένα έκτακτο δελτίο νωρίτερα ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε με τον al Sarraj στην Κωνσταντινούπολη. Τόνισε ότι η Προεδρία δεν ανακοίνωσε λεπτομέρειες σχετικά με την ξαφνική συνεδρίαση, τον τόπο διεξαγωγής και τον λόγο της…

Kαι η αιγυπτιακή εφημερίδα ElWatan με 13.000.000 ακόλουθους επικαλούμενη το “Libya 24” website αναφέρει πως χάθηκε η επαφή με το αεροπλάνο που μετέφερε υπουργούς του Sarraj από την Τουρκία στη Λιβύη.

dimpenews.com