Ο Andrea Bocelli υψώνει φωνή κατά των κοβιντιστών:δεν είναι σοβαρή η επιδημία covid19.Παραβίασα την καραντίνα..

Ο Andrea Bocelli η μεγάλη βεντέτα της ιταλικής όπερας σόκαρε την Ιταλία. Στη διάρκεια συνεδρίου για τον Covid-19 στις 27/7/20 ο υψίφωνος δήλωσε πως δεν πιστεύει στην σοβαρότητα της επιδημίας…

«Δοκίμασα ν΄αναλύσω την πραγματικότητα-επικαιρότητα και πείστηκα πως τα πράγματα δεν είναι όπως μας τα περιέγραψαν»,τόνισε στο συνέδριο «Covid-19 στην Ιταλία, ανάμεσα στην πληροφορία, την επιστήμη και τα δικαιώματα», που διεξάχθηκε στην Ιταλική Γερουσία παρουσία του Matteo Salvini.

«Οι πρώτες αντιπαραθέσεις διαδραματίστηκαν στο σπίτι. Όταν άρχισα να εκφράζω αμφιβολίες επί της σοβαρότητας αυτής της αυτοαποκαλούμενης πανδημίας,οι πρώτοι που μου επιτέθηκαν ήταν οι γιοι μου που μου είπαν ”ασχολείσου με την Tosca και την Madame Butterfly, άσε τον ιό, δεν το ξέρεις το θέμα», είπε ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης .Αν και ο Andrea Bocelli αναγνώρισε πως δεν είναι ένας ειδήμονας αναρωτήθηκε για για το γεγονός ότι «όσο περνούσε ο καιρός », δεν «γνώριζε κάποιον που να είναι στην εντατική», μεταφέρει η Le Figaro. «Που είναι λοιπόν όλη αυτή η σοβαρότητα της κατάστασης ;», πρόσθεσε.
Ο Andrea Bocelli, ο οποίος ωστόσο ήταν ένας από τις προσωπικότητες της εθνικής ένωσης που εναντιώθηκε στον ιό, στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι δεν σεβάστηκε πλήρως τα μέτρα καραντίνας.. «Yπήρξαν στιγμές τότε, που είπα ν΄απομακρυνθώ από κάθε πολιτική πλευρά αισθάνθηκα ταπεινωμένος και προσβεβλημένος. Όταν άκουσα ότι μου στερούν την ελευθερία να βγω από το σπίτι μου χωρίς να έχω διαπράξει έγκλημα προσβλήθηκα. Επιθυμώ να ομολογήσω δημόσια ότι κάποιες φορές ηθελημένα παραβίασα αυτή την απαγόρευση γιατί δεν το έβρισκα δίκαιο ούτε καν ωφέλιμο να μείνω σπίτι μου».

«Όλες αυτές οι δηλώσεις πυροδότησαν αναταραχή στην Ιταλία, όπου ο κορωνοϊός σκότωσε περισσότερους από 35.000. Ο τενόρος κατηγορείται ότι είναι «négationniste» του Covid-19. Αντιμέτωπος με τη διαμάχη που προκλήθηκε από τα λόγια του, ο Andrea Bocelli προσπάθησε να δικαιολογήσει τον εαυτό του. «Από την πρώτη μέρα, ασχολούμαι με το ίδρυμα που φέρει το όνομά μου για να βοηθήσω άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω του ιού», είπε. «Σήμερα στη Γερουσία με παρεξήγησαν. Δεν είμαι αρνητής, είμαι αισιόδοξος και ξεκινάω εκ νέου, με μια προσευχή. “cnews 27/7/20

dimpenews.com