Για 2η φορά κήρυξε με σπαθί μέσα στην Αγια-Σοφιά ο Ιμάμης του ψευδο-Χαλίφη Ερντογάν κατά τη γιορτή Eid Al Adha. Στίφη εξτρεμιστών μουσουλμάνουν ποδοπατούν τον Οίκο του Κυρίου.. Εθελοτυφλεί η Δύση και η Ανατολή…

Τα ξίφη βγήκαν για να μείνουν στην Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης. Για 2η φορά σήμερα ο Υπ. Θρησκευτικών Υποθέσεων του καθεστώτος Ερντογάν O Αλί Ερμπάς κήρυξε μέσα στο ”τζαμί Αγία Σοφία” κρατώντας σπαθί κατά την προσευχή της πρώτης ημέρας της μεγάλης μουσουλμανικής γιορτής (της Θυσίας). Eid Al Adha. Κηρύττουν το μίσος την επιβολή την επικυριαρχία τον επεκτατισμό στο dar al harb την επανίδρυση του χαλιφάτου καθώς η Οθωμανική αυτοκρατορία ήταν το 4ο Χαλιφάτο…Η εκστρατεία του Ερντογάν να ενσπείρει το διχασμό είναι αδυσώπητη. Απίστευτες εικόνες στην Αγια Σοφιά……

Αγία Σοφία

Έναντι αυτής της πρόκλησης ανύπαρκτη η πνευματική Αντίσταση της Ορθοδοξίας. Περίοδος παρακμής άνευ προηγουμένου…χλιαρή έως μηδενική η αντίδραση. Αδυνατούν να δώσουν το στίγμα της εποχής των κοσμο-ιστορικών γεγονότων…. H πολιτική ( διακομματικά μηδενός εξαιρουμένου) και θρησκευτική εξουσία της χώρας αποδεικνύεται επικίνδυνα πολύ κατώτερη των περιστάσεων..

Αυτό που συμβαίνει τώρα στην Τουρκία είναι μια προετοιμασία ψυχολογική για τον επερχόμενο πόλεμο…..Οι θρησκευτικοί και πολιτικοί αγκιτάτορες έχουν αναλάβει μια επιχείρηση προπαγάνδας αναμόχλευσης θρησκευτικού μίσους με ιστορικές αναφορές… Ενώ εκ του παραλλήλου επιδιώκουν να καταστήσουν ένα διεθνοποιημένο ισλάμ και ν΄αδράξουν την ηγεσία του…..Αυτά τα ξίφη είναι προάγγελος κήρυξης ιερού πολέμου τζιχάντ…..Ας σιγήσουν οι εγχώριοι ψευδοπροφήτες πολιτικοί -θρησκευτικοί-μιντιακοί στην Ελλάδα και να πουν την αλήθεια στο λαό…….

Ο αναλυτής γεωπολιτικής και ισλαμολόγος εξειδικευμένος κορανολόγος Συρο-γάλλος Βassam Τahhan εκτιμά σχετικά με τη σημερινή επίδειξη ισχύος στην Αγια Σοφιά: το μήνυμα του Ιμάμη της Αγια Σοφιάς για τη γιορτή Alid μεταφέρεται από το ξίφος που κρατάει και που εμφανίζεται για 2η φορά και είναι ξεκάθαρο : υποταγή (σσ. δηλ. ισλάμ γιατί αυτό σημαίνει ισλάμ) ή πόλεμος ! Αυτή είναι η φωνή του αφέντη του!Ζήτω Ερντογάν Ευρωπαίε !

dimpenews.com