Γιατρός στην πόλη Lille της Γαλλίας: ευθύνεται η διαχείριση αυτής της επιδημίας που θα ήταν λιγότερο σοβαρή από τη γρίπη του 2017 !Όλα αυτά για ένα εμβόλιο σε 8 δις δόσεις ;;

Μαρτυρία πολύ ενδιαφέρουσα από το γιατρό Bruno Vermesse στην πόλη Lille της Γαλλίας:
«όλοι οι ασθενείς μου με πυρετό ή κλινικά συμπτώματα έχουν αρνητικά τεστ PCR για covid!
Ο μόνος θετικός είναι ένας ασθενής που μολύνθηκε το Μάρτη (ορολογία-serologie θετική το Μάρτη) γιατί ναι, τα θεραπευμένα άτομα αποβάλουν ζωτικές πρωτεΐνες για πολύ καιρό μετά την θεραπεία!
Kαλώ την υγειονομική υπηρεσία για να το επισημάνω αυτοί δεν καταλαβαίνουν την ασθένεια για την οποία μιλούν κι επιμένουν για να γίνει το PCR τους σε όλες τις υποκείμενες επαφές !!
Καλώ το Παρίσι για να τους πω ότι βρίσκω παράλογο να θέτω σε απομόνωση 14 ημερών έναν ανοσοποιημένο ασθενή κι μου λένε να κάνω ένα πιστοποιητικό τιμής για ν’ αρχίσει ο άνθρωπος κανονικά και πάλι τη δουλειά του !!
Ζητάω να μπορώ να κάνω μια sérologie σε κάθε ασθενή με PCR για να ταυτοποιήσω τους λαθροθετικούς… δεν έχω το δικαίωμα!!!
Ξεκάθαρα… οι θετικοί σε τεστ PCR δεν είναι ποτέ συμπτωματικοί και οι συμπτωματικοί δεν έχουν ποτέ θετικό τεστ PCR…

Αν κάνουμε μαζικά τεστ προφανώς βρίσκουμε PCR + σε θεραπευμένους ασθενείς…

Αντίθετα χιονοστιβάδα κατάθλιψης,τάσεις αυτοκτονίας και τεράστια καθυστέρηση της θεραπείας για σοβαρά άρρωστους ασθενείς (έχω έναν με κακοήθες; μεσοθηλίωμα του υπεζωκότα που διαγνώστηκε την 1η Απριλίου, και ο οποίος θα κάνει το πρώτο ραντεβού του στις 28 Αυγούστου !!!) (σσ. ο γιατρός εδώ κατηγορεί το σύστημα Υγείας που επικεντρώνεται τόσο στο covid αφήνοντας πολύ σοβαρά περιστατικά όπως καρκινοπαθείς χωρίς την απαραίτητη φροντίδα ζωτικής σημασίας..Στη Γερμανία αντίστοιχα από τις 7 Μαΐου 2020, περισσότερες από το 90% των χειρουργικών επεμβάσεων ακυρώθηκαν. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει έως και 125.000 θανάτους.)


Απηύδησα από τη διαχείριση αυτής της επιδημίας που τελικά θα ήταν λιγότερο σοβαρή από τη γρίπη του 2017 !!!
Όλα αυτά για ένα εμβόλιο υποσχεμένο σε 8 δισεκατομμύρια δόσεις ;;
(σσ. του Γιατρού της Οικουμένης Μπιλ Γκέιτς που δήλωσε “δεν είναι επιλογή σας να εμβολιαστείτε ή όχι” δηλ. υποχρεωτικός εμβολιασμός )

Φαίνεται στο τέλος μιας επιδημίας πνιγμένης στη συλλογική υστερία όλα αυτά …!!»
Bruno Vermesse  MD

dimpenews.com