Ο Trump όρισε το νέο εχθρό του λαού είναι τα FAKE NEWS….

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Donald Trump όρισε το νέο εχθρό.. όχι δεν είναι οι Ταλιμπάν το κομμουνιστικό μικρόβιο οι κακοί Ρώσοι μετά τον αόρατο εχθρό που στη συνέχεια τον όρισε ως ”κινέζικο ιό” εχθρός του λαού* σύμφωνα με τον Τραμπ είναι τα FAKE NEWS (3/7/20 ) και το μήνυμα του ελήφθη στα πέρατα της Γης και όλοι σπεύδουν ν΄ακονίσουν τα όπλα τους κατά του νεοσύστατου αντιπάλου… δηλ. το δόγμα της μιας αλήθειας επιβάλλεται ως νόμος. Κηρύσσεται απηνής διωγμός σε διαφωνούντες, αντιφρονούντες, σκεπτικιστές, στα anti mainstream μίντια σε όσους δεν υπηρετούν το πολιτικά ορθό……Ανοίγουν στρατόπεδα συγκέντρωσης για αντιφρονούντες γιατί ως FAKE ορίζεται a priori ότι δεν υπηρετεί την κυρίαρχη ιδεολογία και τις μεθοδεύσεις της, την καθεστηκυία αντίληψη όπως διαμορφώνεται από την επίσημη προπαγάνδα χειραγώγησης…Οργουελιανό το μοντέλο δεν έψαξαν και πολύ ”Το υπουργείο Προπαγάνδας γίνεται υπουργείο της Αλήθειας (Mini True), από όπου απορρέει η μία και μοναδική αλήθεια”..

Η ελευθερία του τύπου, η ελευθερία της έκφρασης, η ελεύθερη διακίνηση ιδεών, η ελευθερία της συνείδησης αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας σε ΗΠΑ κι αποικίες αυτής….Εχθρός του λαού για το καθεστώς είναι η σκέψη πρέπει να μην παράγεται πρωτότυπη σκέψη αλλά αναμάσημα και μηρυκασμός της μιας γραμμής….πλήρη ευθυγράμμιση….H τρομοκρατία κατά της ελεύθερης σκέψης κι η ποινικοποίηση της συνεχίζεται….ο αγώνας για την καθυπόταξη του ανθρώπινου είδους, η Λογοκρισία και το φίμωμα επίσης…….Ο Ιεροεξεταστής είναι εδώ .. η φωτιά άναψε ..
O Mεσαίωνας της Νέας Τάξης και των παλαιομοδίτικων μεθόδων καταργεί τα θεμελιώδη Δικαιώματα του Ανθρώπου όπως αυτά ορίζονται στα άρθρα 18 και 19 της Παγκόσμιας Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων …στην πρωτότυπη γλώσσα που γράφτηκαν ….

Ο σκοταδισμός απειλεί με επικράτηση αλλά η Αναγέννηση είναι μπροστά …….

Συνήθως ”τους εχθρούς του λαού” τους εκτελούσαν ως που θα φτάσει ο διωγμός;;;;;;;;;;

*ενώ το 2019 στο παραλήρημά του είχε ορίσει ως εχθρό του λαού ως κι το New York Times…σύνδρομο καταδίωξης….

dimpnews.com

One thought on “Ο Trump όρισε το νέο εχθρό του λαού είναι τα FAKE NEWS….

Comments are closed.