ΣΑΜΠΟΤΑΖ: μεγάλη πυρκαγιά στο αεροδρόμιο της Misrata διακομετακομιστικό κέντρο τρομοκρατών μέσω Τουρκίας …

Μια μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στo αεροδρόμιο Misrata στη Λιβύη που είναι διακομετακομιστικό κέντρο μέσω Τουρκίας Σύρων τρομοκρατών μισθοφόρων από Ιντλίμπ κι επίσης είναι επιχειρησιακό κέντρο του τούρκικου στρατού κατά LNA.

H πυρκαγιά που επίσημα εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία σαφώς πρόκειται για σαμποτάζ ανορθόδοξου πολέμου και δεν οφείλεται σε αεροπορική επιδρομή.

Η φωτιά έπληξε την αίθουσα αναχώρησης και αφίξεων στο Διεθνές Αεροδρόμιο Misrata. Στο αεροδρόμιο σταθμεύουν και τούρκικα drones..Επίσημα δεν υπάρχουν ακόμη αναφορές για ανθρώπινες απώλειες λόγω της τεράστιας πυρκαγιάς.Η πόλη Misrata βρίσκεται υπό τον έλεγχο των δυνάμεων του Fayez al-Sarraj που παρεπιπτόντως την ώρα της πυρκαγιάς ήταν και πάλι Κωνσταντινούπολη ερχόμενος από Λονδίνο…….

Ίσως ένα φιλικό χτύπημα .. στην πλάτη από τους Ρώσους αφού το ασκέρι του Ερντογάν επιτέθηκε στα βουνά της Λατάκια στη Συρία,στην περιοχή της Λατάκια είναι και οι ρώσικες βάσεις .. ένα πύρινο μήνυμα φλογερής κι ένθερμης φιλίας….. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες καταστράφηκε πάνω από το 40 % της υποδομής του βρώμικου αεροδρομίου….

Image
مراسلنا: اندلاع حريق هائل في مطار مدينة مصراتة بليبيا - صور
Our reporter: A huge fire broke out at the Misurata airport in Libya - Tire
Image

dimpenews.com