EKTAKTO ένοπλος ληστής κρατάει πολλούς ομήρους σε τράπεζα στη Havre στη Γαλλία. ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ..Ισλαμιστής ο τρομοκράτης, διεκδικεί δικαίωμα πρόσβασης στους Παλαιστινίους στην πλατεία στο τζαμί al Asqa στην Ιερουσαλήμ κι απελευθέρωση παιδιών Παλαιστινίων από ισραηλινές φυλακές …και στις Βρυξέλλες καίγεται πύργος το World Trade Centre

Ένοπλη ληστεία σε εξέλιξη μετά ομηρίας πολλών ατόμων στη Banque Populaire, στη Boulevard de Strasbourg στη Havre στη Γαλλία. Οι δρόμοι που γειτνιάζουν με τη λεωφόρο Boulevard de Strasbourg είναι επί του παρόντος αποκλεισμένοι.Toυλάχιστον 6 όμηροι.Γίνεται σύσταση ν’ αποφεύγεται η περιοχή.

Επίκειται να φθάσει κλιμάκιο της RAID όλοι οι δρόμοι κλειστοί μεταξύ Δημαρχείου και Νομαρχίας είναι η καρδιά της πόλης μοιάζει με ασύμμετρη απειλή καθώς ο Μακρόν πήγε Βηρυτό και σαφώς αναμείχθηκε στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας με τις δηλώσεις του περί μεταρρυθμίσεων που πρέπει να γίνουν περί νέου πολιτικού συμφώνου που αν δεν επιτευχθεί μέχρι 1 Σεπτέμβρη θα παρέμβει.Δεν είναι προτεκτοράτο της Γαλλίας ο Λίβανος είπε ο Μελανσόν σχετικά με επέλαση Μακρόν σε Λίβανο ενώ προειδοποίησε για μη ανάμειξη στο εσωτερικό της πολιτικής ζωής Λιβάνου. Tόνισε ”σε ποια περιπέτεια οδηγεί τη Γαλλία;; H Λιβύη του Σαρκοζί δεν αρκεί;;; ”

L’image contient peut-être : 1 personne, texte qui dit ’Jean-Luc Mélenchon @JLMelenchon 2h Je mets en garde contre une ingérence dans la vie politique du #Liban. Elle ne sera pas acceptée. Le Liban 'est pas un protectorat français. je mets en garde les Libanais à propos des réformes de Macron protégez les revendications de votre révolution citoyenne. 337 474 1,1k’

Υποδείξεις και συμπεριφορά αποικιοκράτη που στηλιτεύθηκε ως κι από γαλλική αντιπολίτευση…H σαχελοποίηση του Λιβάνου δεν είναι πολιτική που διέπεται από σωφροσύνη αλλά από αμετροέπεια. την ίδια ώρα στις Βρυξέλλες καίγεται πύργος το World Trade Centre..

Nεώτερες πληροφορίες φέρουν να κρατούνται τώρα 4 όμηροι αφού 2 απελευθερώθηκαν ο ένας ήταν 53χρονος που κατόρθωσε να ξεφύγει και μια γυναίκα ενώ ο δράστης είναι ένας 34χρονος….Σύμφωνα με το RTL, ο τρομοκράτης κρατά ομήρους και διεκδικεί δικαίωμα πρόσβασης στους Παλαιστινίους στην πλατεία στο τζαμί al Asqa στην Ιερουσαλήμ…Δηλ. άμεση σύνδεση με γύρο θριάμβου αψυχολόγητο του Μακρόν σήμερα στη Μ Ανατολή…Αστυνομική πηγή αναφέρει πως ο δράστης είναι γνωστός για ψυχολογική διαταραχή και πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου..Είναι εξτρεμιστής ισλαμιστής που ριζοσπαστικοποιήθηκε και γνωστός στην υπηρεσία πληροφοριών...Oι διεκδικήσεις του τρομοκράτη είναι ν΄”απελευθερωθούν τα παιδιά Παλαιστινίων που φυλακίζονται άδικα στο Ισραήλ” και πρόσβαση Παλαιστινίων κάτω των 40 ετών στην πλατεία του τζαμιού al Aqsa στην Ιερουσαλήμ.

Εικόνα

Ενδέχεται να φέρει ζώνη με εκρηκτικά ο τρομοκράτης καθώς αυτό διατείνεται ενώ η αστυνομία δεν το έχει επιβεβαιώσει, ακόμη το κίνητρο της τρομοκρατίας επίσημα δεν του έχει αποδοθεί…Ζητά να του δώσουν ένα σκούτερ για να φύγει..H εισβολή στην τράπεζα έγινε στις 5 μμ. Όλα αποδείχθηκαν όπως τα γράψαμε στην αρχή του άρθρου…..

Και τρίτος όμηρος απελευθερώθηκε παραμένουν όμηροι άλλοι 3.. και 4ος απελευθερώθηκε μένουν άλλοι 2…O τρομοκράτης τη νύχτα βγήκε και παραδόθηκε σώοι και οι τελευταίοι όμηροι ο τρομοκράτης συνελήφθηκε..

dimpenews.com